Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 945
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте.

прочетох и аз новината от онзи ден, че са осигурени още пари по програмата и радостта ми нямаше край, дето си вика, докато днес в бюрото по труда ми казаха, че заявления не се приемат!
Имате ли идея кой крив, кой прав? Защо навсякъде пише, че програмата продължава, а в същото време не може да се подават заявления?!?!
Ще ви бъда много благодарна за инфо. Какво изпускам в картинката? Thinking

За момента се разглеждат само подадените заявления до септември 2011 и ако евентуално останат пари по програмата, август тази година ще пуснат нова 'вълна' за подаване на молби. Peace

Благодаря Simple Smile Дано останат парички и за по-заспалите като мен Grinning

# 616
Josellyn, не всички искат доплащане. Моят съпруг, по същата специалност, взе кат. Д (така искаше). Плати си психото, и двата изпита пред ДАИ и книжката. На фирмата не е плащал нищо.
Извинявай,но би ли споделила коя е фирмата,че и аз ще трябва да го карам някъде този курс и естествено предпочитам да Не доплащам ако е възможно. Confused

http://abc-e.net/
 Мерси за отговора,но аз търся в София.Обадих се на няколко фирми и всички искат доплащане.

# 617
  • София
Аз пак да питам Embarassed момичетата с Графичен дизайн - накъде се ориетирахте? Аз май ще си удължа срока за избор на доставчик Rolling Eyes
Аз в ,,Делта,,-редовно обучение.Да кажа и за другите:
В четвъртък 14.06.12г. в 18.00ч.- в офиса на,,Делта,,София, ул. Цар Симеон 80

телефон: 02 9831111-за повече инфо.Ще се съберем да обсъдим графици,обучение и всичко което ни интересува относно курса.Заповядайте.
Успех на всички  bouquet

# 618
Да се похваля,че ме одобриха за специалност козметика.
Понеже и мен ме притеснява дали ще си намеря доставчик на обучение,от БТ ми казаха,че няма никакъв проблем началната дата на курса да бъде примерно чак есента.Важното е да се върне попълнена от доставчик частта от уведомлението в едномесечния срок в БТ.Дано съм помогнала на някой  Grinning

# 619
  • Русе
Josellyn, не всички искат доплащане. Моят съпруг, по същата специалност, взе кат. Д (така искаше). Плати си психото, и двата изпита пред ДАИ и книжката. На фирмата не е плащал нищо.
Извинявай,но би ли споделила коя е фирмата,че и аз ще трябва да го карам някъде този курс и естествено предпочитам да Не доплащам ако е възможно. Confused

http://abc-e.net/
 Мерси за отговора,но аз търся в София.Обадих се на няколко фирми и всички искат доплащане.

Tezi sa от Благоевград а ние от Русе но номера стана. Обади се и питай!

# 620
  • София
Понеже и мен ме притеснява дали ще си намеря доставчик на обучение,от БТ ми казаха,че няма никакъв проблем началната дата на курса да бъде примерно чак есента.Важното е да се върне попълнена от доставчик частта от уведомлението в едномесечния срок в БТ.Дано съм помогнала на някой  Grinning
Още по програма АЗ МОГА получих уведомление за професионална квалификация по козметика. При търсенето на доставчик се оказа, че трябва да намеря по 4 часа на ден за обучение. Другият вариант беше всяка събота и неделя в продължение на 6 месеца да бъда заета. Малко са предложенията, които ми вдъхнаха доверие. Работата ми е натоварена и прецених, че ще ми дойде много натоварването. Върнах документите преди да сключа договор. Сега се надявам да пуснат отново и ще кандидатствам за ключова компетентност, а не за професионално. Разказвам всичко това, за да прецениш дали ще ти бъде по силите преди да подпишеш договори и после да се налага да връщаш суми (1800 лв. мисля че беше курса)

# 621
Здравейте на всички   Peace решила съм тази година и аз да участвам по тази програма и искам да ви питам има ли някъде в сайта им изложена информация за всички видове курсове, които можеш да започнеш или каквото си решил става. Аз по принцип искам за курс за гримьори и ме интересува дали това става  newsm78

# 622
  • София
Понеже и мен ме притеснява дали ще си намеря доставчик на обучение,от БТ ми казаха,че няма никакъв проблем началната дата на курса да бъде примерно чак есента.Важното е да се върне попълнена от доставчик частта от уведомлението в едномесечния срок в БТ.Дано съм помогнала на някой  Grinning
Още по програма АЗ МОГА получих уведомление за професионална квалификация по козметика. При търсенето на доставчик се оказа, че трябва да намеря по 4 часа на ден за обучение. Другият вариант беше всяка събота и неделя в продължение на 6 месеца да бъда заета. Малко са предложенията, които ми вдъхнаха доверие. Работата ми е натоварена и прецених, че ще ми дойде много натоварването. Върнах документите преди да сключа договор. Сега се надявам да пуснат отново и ще кандидатствам за ключова компетентност, а не за професионално. Разказвам всичко това, за да прецениш дали ще ти бъде по силите преди да подпишеш договори и после да се налага да връщаш суми (1800 лв. мисля че беше курса)

И аз това се чудя  newsm78 Хем тази прогвама е за хора на трудов договор хем предлагат ДО само  "Форма на обучение: редовна - дневна "!?!?!

Това как се очаква да го посещавам ......

# 623
Имам малко нестандартно питане- получих смс от БТ , но си мисля че точно сега в началото на лятото не искам да започвам никакъв курс  Confused Има ли срок в който да отида до БТ ??? В смс-а не пише нищо- дали може да отида след 1 м. например, че ако взема уведомление и го удължа с още 1 м. да дойде септември?

# 624
Аз също ще чакам нов прием на документи през август, ако има такъв, разбира се. От това, което прочетох, тези които са си подавали документите август/септември 2011, си получават ваучерите  сега /около година по-късно/, така ли е? Питам, за да преценя горе-долу времето и дали си струва да се захващам. Благодаря ви.

# 625
Аз също ще чакам нов прием на документи през август, ако има такъв, разбира се. От това, което прочетох, тези които са си подавали документите август/септември 2011, си получават ваучерите  сега /около година по-късно/, така ли е? Питам, за да преценя горе-долу времето и дали си струва да се захващам. Благодаря ви.

Така е,но имаше и хора, които си получиха ваучерите по-рано-тези,които подадоха най-първи.

# 626
  • в света на неограничените измерения
Имам малко нестандартно питане- получих смс от БТ , но си мисля че точно сега в началото на лятото не искам да започвам никакъв курс  Confused Има ли срок в който да отида до БТ ??? В смс-а не пише нищо- дали може да отида след 1 м. например, че ако взема уведомление и го удължа с още 1 м. да дойде септември?

Отиди си вземи Уведомлението защото ще ти пуснат още един SMS и ако не се явиш ще го дадат на следващия. Чакат максимум една седмица.   После всеки месец можеш да презаверяваш Уведомлението и така до септември.
То сега никой никъде не почва никакви курсове. Евентуално ако се планува нещо то е от началото на септември.

# 627
Аз също ще чакам нов прием на документи през август, ако има такъв, разбира се. От това, което прочетох, тези които са си подавали документите август/септември 2011, си получават ваучерите  сега /около година по-късно/, така ли е? Питам, за да преценя горе-долу времето и дали си струва да се захващам. Благодаря ви.

Така е,но имаше и хора, които си получиха ваучерите по-рано-тези,които подадоха най-първи.
Да сега раздават уведомления на подалите през 2011, но при следващо евентуално приемане на документи няма да ги бавят толкова, тъй като програмата свършва 2013 г. И не е съвсем вярно че тези които подадоха първи си взеха по рано уведомленията! По скоро зависи от БТ - в София са много бързи, но в Пловдив   ooooh! ..........

# 628
  • София
Малка промяна има за срещата в колеж Делта по графичен дизайн.Мястото и часа остават непроменени ,но ще се видим не днес, а в понеделник.
И така до понеделник  18.06 12г.-18.00ч.ул Цар Симеон 80

# 629
  • София
Здравейте аз вчера си взех уведомлението от БТ и сега се оглеждам за доставчик от София съм приемам предложения и препоръки .

П.П. подадох си документите 30 септември 2011г. а чак сега ме одобриха  Peace

Хубав ден и успех !

Общи условия

Активация на акаунт