Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 950
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте ,извинявам се ако на въпроса ми е вече било отговорено ,но не съм чела на зад в темата.Разбрах ,че програмата е продължена ,някой знае ли дали в момента приемат заявления?

# 601
Здравейте!От бюрото по труда ми се обадиха да си взема уведомлението,но се оказва че май няма да мога да изкарам книжка за категория Б с тази специалност ,който съм написала а именно"Водач на МПС за обществен превоз".
Да ви питам някоя от вас да е изкарала книжка за категория Б по тази програма?
Ако да в коя фирма и въобще малко повече подробности?Мерси предварително Praynig

# 602
Виновни са ДО - хем заявяват,че ще правят групи, хем после се отказват  #Cussing out ми поне да си изтрият заявките  #Cussing out
и аз така викам  Crossing Arms вече с няколко се скарах по телефона

# 603
  • София
Момичета, не са виновни само До-тата, просто даването на ваучери е измислено изключително малоумно-ДБТ-тата дават изключително бавно тия ваучери. ДО-тата правят групи, но основно в самото начало, когато страшно много хора взимат накуп ваучери, но към момента примерно има само 1-2 души, които искат да се запишат на определен курс, ДО-тата няма как да сформират група от 2-ма души, защото и на тях не им излизат сметките. Те или чакат да се съберат повече хора или не сформират вече група, защото те са сформирали примерно с начало януари, февруари и април „, като се е очаквало, че до тогава трябва да е приключило даването на ваучерите.

# 604
Здравейте ,извинявам се ако на въпроса ми е вече било отговорено ,но не съм чела на зад в темата.Разбрах ,че програмата е продължена ,някой знае ли дали в момента приемат заявления?

И аз това бих искала да знам.   bouquet

# 605

Четох,че ЕВНТУАЛНО август ще има нов прием!! Удължен е срока за тези, които са подали миналата година.

# 606
Момичета, не са виновни само До-тата, просто даването на ваучери е измислено изключително малоумно-ДБТ-тата дават изключително бавно тия ваучери. ДО-тата правят групи, но основно в самото начало, когато страшно много хора взимат накуп ваучери, но към момента примерно има само 1-2 души, които искат да се запишат на определен курс, ДО-тата няма как да сформират група от 2-ма души, защото и на тях не им излизат сметките. Те или чакат да се съберат повече хора или не сформират вече група, защото те са сформирали примерно с начало януари, февруари и април „, като се е очаквало, че до тогава трябва да е приключило даването на ваучерите.

да, и това го има, но са и много ДО, които напълно са се отказали и пак не са се отписали...

# 607
Josellyn, не всички искат доплащане. Моят съпруг, по същата специалност, взе кат. Д (така искаше). Плати си психото, и двата изпита пред ДАИ и книжката. На фирмата не е плащал нищо.
Извинявай,но би ли споделила коя е фирмата,че и аз ще трябва да го карам някъде този курс и естествено предпочитам да Не доплащам ако е възможно. Confused

# 608
А къде да търся и гледам актуалния списък на ДО?

# 609
  • София

Четох,че ЕВНТУАЛНО август ще има нов прием!! Удължен е срока за тези, които са подали миналата година.
Мерси   bouquet !

# 610
А къде да търся и гледам актуалния списък на ДО?

заповядай   Wink

# 611

А защо не виждам никъде чужд език? newsm78 Специално Италиански? Искам да видя дали в Пловдив има ДО за него и да ги преслушам предварително  Mr. Green

edit: намерих ,ми те само 5 места в града,дано поне един провежда и дано съм одобрена де Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 16:47 от sparkling eyes

# 612
sparkling eyes, кликни на зеления бутон Търсене ключови компетенции.

# 613
  • Перник
Аз пак да питам Embarassed момичетата с Графичен дизайн - накъде се ориетирахте? Аз май ще си удължа срока за избор на доставчик Rolling Eyes

# 614
  • Русе
Josellyn, не всички искат доплащане. Моят съпруг, по същата специалност, взе кат. Д (така искаше). Плати си психото, и двата изпита пред ДАИ и книжката. На фирмата не е плащал нищо.
Извинявай,но би ли споделила коя е фирмата,че и аз ще трябва да го карам някъде този курс и естествено предпочитам да Не доплащам ако е възможно. Confused

http://abc-e.net/

Общи условия

Активация на акаунт