Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 954
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте уважаеми дами и господа /ако има/,
Получих най-после и аз своето уведомително писмо за ваучер по програмата "Аз мога повече".
Моля, ако има някой прилична информация и желание да ми помогне за избор на доставчик.
Става въпрос за гр. Пловдив.
Моля ви да ми помогнете! Предварително благодаря!

# 586
  • Пловдив
Здравейте уважаеми дами и господа /ако има/,
Получих най-после и аз своето уведомително писмо за ваучер по програмата "Аз мога повече".
Моля, ако има някой прилична информация и желание да ми помогне за избор на доставчик.
Става въпрос за гр. Пловдив.
Моля ви да ми помогнете! Предварително благодаря!
Ако може да доуточниш за какво обучение търсиш доставчик? Аз също съм от Пловдив и очаквам всеки момент да си получа уведомлението за ПК "Оперативно счетоводство". Ако има още майнички, които ще се обучават по същата програма - моля, споделете към кой доставчик и курс сте се ориентирали, че да се съберем в една група?!   Peace

# 587
  • София
Привет на всички  Hug
Събира се група по Cisco за София - който проявява интерес на:

http://www.asap.bg/news/134/15/ASAP-stana-dostavchik-na-obucheni … poveche/d,general

# 588
Аз търся информация за доставчик на обучение по английски език в Пловдив и то който предлага нивата за по-напреднали.

# 589
  • в света на неограничените измерения
Преди два месеца свърших обучението по немски език.  
Сега ми се обадиха да отида да си взема уведомлението по ПК.

Има ли някой от София, който ще учи текстообработка и е намерил вече ДО. Голяма част от заявилите ДО в списъка са се отказали и е трудно да се отсеят тези които са останали.

Предпочитам дистанционно.

# 590
Здравейте.

прочетох и аз новината от онзи ден, че са осигурени още пари по програмата и радостта ми нямаше край, дето си вика, докато днес в бюрото по труда ми казаха, че заявления не се приемат!
Имате ли идея кой крив, кой прав? Защо навсякъде пише, че програмата продължава, а в същото време не може да се подават заявления?!?!
Ще ви бъда много благодарна за инфо. Какво изпускам в картинката? Thinking

# 591
  • Пловдив
Здравейте.

прочетох и аз новината от онзи ден, че са осигурени още пари по програмата и радостта ми нямаше край, дето си вика, докато днес в бюрото по труда ми казаха, че заявления не се приемат!
Имате ли идея кой крив, кой прав? Защо навсякъде пише, че програмата продължава, а в същото време не може да се подават заявления?!?!
Ще ви бъда много благодарна за инфо. Какво изпускам в картинката? Thinking

За момента се разглеждат само подадените заявления до септември 2011 и ако евентуално останат пари по програмата, август тази година ще пуснат нова 'вълна' за подаване на молби. Peace

# 592
А някой да знае за Варна до кой номер са стигнали?Нямах време да отида на място а на информация отговори жена която дори по малко знаеше от мен  #Cussing out #2gunfire

# 593
А някой да знае за Варна до кой номер са стигнали?Нямах време да отида на място а на информация отговори жена която дори по малко знаеше от мен  #Cussing out #2gunfire

Има раздвижване.. дори да е на седмица по едно Уведомление все пак е нещо... до колкото знам номерата, на които се раздават в момента са около 1180-1200.

# 594
Някой има ли информация в БТ "Изток" до кой номер са стигнали?
Пробвах няколко пъти да се свържа с тях, но или дава заето, или не оговарят на обажданията.

# 595
  • София
Пробвах няколко пъти да се свържа с тях, но или дава заето, или не оговарят на обажданията.

Преди 3 седмици бяха до около № 8300. Тази седмица може би ще ходя и ще проверя пак.

Иначе трябва да се звъни упорито.

# 596
  • София
Трябва да ми излезе новия ваучер за английски език - да питам бих ли могла да сменя езика?

Аз си смених езика. Когато ми излезе уведомлението, преди да го разпечатат подадох молба за смяна на език, готова бланка дават.

# 597
Цитат

Преди 3 седмици бяха до около № 8300. Тази седмица може би ще ходя и ще проверя пак.

Мерси, ние подадохме заявления последния ден, предполагам, още не са стигнали до нас.

# 598
  • София
Цитат

Мерси, ние подадохме заявления последния ден, предполагам, още не са стигнали до нас.
Лошото е, че уведомлението важи 1 /един / месец от датата на която е издадено, а не датата на която сме го взели, съответно ако не се проверява регулярно, а на мен нито ми звъннаха, нито мейл ми пуснаха се губят дни. Например мойто е излязло на 16-ти май, аз го взех на 20-ти. Затова звънете.
Отделно едвам си намерих школа със започващ курс по немски и то малко преди да му изтече срока, защото пък има едни 7 дни които да се спазят и по-точно : Ваучера се издава не по-рано от 7 дни преди започване на курса.

# 599
Моето Уведомление си го удължих два пъти - тоест 2 месеца. Първо не искаха, но им спретнах скандалче, че не мога да си намеря група по френски език. Виновни са ДО - хем заявяват,че ще правят групи, хем после се отказват  #Cussing out ми поне да си изтрият заявките  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт