Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 998
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
МОля ви дайте ми телефон или линк къде да попитам,разпитам и оплача за спряното разглеждане в Пловдив! Praynig
Не е нормално само тук да е така! 

# 76
sparkling eyes писах ти на ЛС

# 77
"С оглед пълноценна организация на обученията по схема "Аз мога повече", от 19.12.2011 се удължава крайният срок на провеждане на обученията до 31.10.2012 г. и срокът на действие на проекта до 31 декември 2012 г."

Откъде е тази информация? Официално ли е?

От сайта на АЗ е, в секцията Актуално  Peace
Чудесни новини!!!! Много се радвам!!!!! Simple Smile

# 78
Понеже не ми е възможно да ида до Сердика да проверя дали съм одобрена, пратих мейл до тях, номер 4184 съм, те били стигнали може ми над 5 000, има ли някакъв срок, до който трябва да се вземе уведомлението, при положение, че дори не са ми се обадили ?!? Ако не бяхте Вие сигурно щях да си чакам още 2 месеца....

# 79
  • Пловдив
МОля ви дайте ми телефон или линк къде да попитам,разпитам и оплача за спряното разглеждане в Пловдив! Praynig

armenskiapop@abv.bg  Mr. Green

# 80

armenskiapop@abv.bg  Mr. Green

hahaha hahaha Joy шА го пробвам hahaha  smile3534

# 81
  • София
Здравейте,

Може ли да препоръчате ДО за "Сътрудник в малък и среден бизнес"?
Тези на които се спрях засега са:
Саксес 04 (Македония и Овча Купел);
ЦПО към ЕТ СТИЛ 21 (пл. Славейков);
ЦПО "Знание" ЕООД /ул."Владайска „№83, Руски паметник/
ЦПО към НАСИ (Струма 2А)

Сдружение “Колеж за работническо обучение” - Македония 1
ЦПО към Института за следдипломна квалификация при УНСС

В районите Овча Купел, Борово, Красно село, Павлово (Стрелбище, Красна поляна) ми е най-удобно.

Гледам на първо място да не пътувам много (всеки делник ще бъде), но и да е добър центъра.

При какви условие мога да върна ваучера? Още не съм го взел, имам 2-3 дни още, но на повечето места курсовете започват в средата на януари, дотогава може да съм започнал работа, а може и по време на двумесечното обучение (300ч) да започна такава - в такъв случай какво се прави, доколкото разбрах мога да продължа да ходя стига да мога?! След като съм взел ваучера - мога ли да сменя доставчика или не?

Благодаря

# 82
Цвети, на мен също ми казваха (от Люлин обаче), че са стигнали до Х номер (като моя са го минали), но не ми позволиха да ходя да си го взема, а трябваше да чакам обаждане. Мисля, че срокът ти да вземеш уведомлението си започва да тече от деня, в който са те уведомили, че си готова и са ти казали да си го вземеш. Ако просто са ти писали, че са стигнали до 5000, но не са ти казали - ела, вземи си го, надали ще имаш срок. Така ми е логично, обаче нали знаеш, че в Бг логиката често няма общо с действителността.. Така че звъни пак и питай директно - като са минали през твоя номер, можеш ли да ходиш да си взимаш уведомлението и кога и т.н.  Peace

Това с арменския поп е забавно  Mr. Green

И аз имам въпрос. От БТ ми казаха, че след като ДО попълни уведомлението, трябва да им го върна веднага . В същото време, не по-рано от седмица преди началото на курса, трябва да отида да си взема ваучера. Моят курс почва на 04.01. Т.е. мога да си взема ваучера най-рано на 28.12. Обаче от ДО искат уведомлението до 23.12, включително, поради разни техни срокове. Та си мисля, ако занеса на ДО уведомлението на 22-23.12, мога ли да го върна в БТ на 28-29.12, та да мога с едно ходене да си взема и ваучера? Наистина ли е толкова важно да е веднага връщането на уведомлението в БТ? И всъщност, физически/технически възможно ли е да ми дадат ваучера в момента, в който си връщам уведомлението?

Благодаря предварително за отговорите  Simple Smile   bouquet

# 83
Цвети, на мен също ми казваха (от Люлин обаче), че са стигнали до Х номер (като моя са го минали), но не ми позволиха да ходя да си го взема, а трябваше да чакам обаждане. Мисля, че срокът ти да вземеш уведомлението си започва да тече от деня, в който са те уведомили, че си готова и са ти казали да си го вземеш. Ако просто са ти писали, че са стигнали до 5000, но не са ти казали - ела, вземи си го, надали ще имаш срок. Така ми е логично, обаче нали знаеш, че в Бг логиката често няма общо с действителността.. Така че звъни пак и питай директно - като са минали през твоя номер, можеш ли да ходиш да си взимаш уведомлението и кога и т.н.  Peace

Ами аз прочетох тук, че са стигнали до 5 000 Simple Smile, ще ида след Нова Година пък каквото стане, то взе да ми писва вече:) Успех на теб

# 84
Усмихнатото, напълно възможно е и технически, и физически всичко това да стане в един ден  Peace написването на ваучера отнема точно 5 минути, но зависи от доброто настроение на служителката  Wink

# 85
Клюкарка, мерси за отговора  Simple Smile! А има ли всъщност срок, в който да им върнеш уведомлението, след като е попълнено от ДО? Защото тази леля си наблегна на "веднага", пък някак не ми се разкарва още 100 пъти до там  Whistling

Цвети, значи от тях реално никаква инфо не си получила? Ако е така, не бих се притеснявала за срокове  Peace. Успех и на теб!

# 86
Усмихнатото, зависи от Бт-то някои искат веднага, други до 3 дни, трети до 5 дни, а на четвърти не им пука кога ще го занесеш  Peace и на мен лично ми го поискаха веднага, а тук на една мама не са й направили проблем, че го е върнала след 10 дни  Peace

# 87
Ахъм.. разбирам.. Явно все пак ще си "вържа гащите" и ще се поразходя няколко пъти, та да ми е мирна главата по празниците. Мерси отново!  Hug

# 88
В БТ-Младост не даваха ваучери по-рано от една седмица преди началото на курса. Доколкото чета тук навсякъде така правят.

# 89
Статия във вестник  "Сега" за Аз мога повече - линк. В самия край има добра новина:
Цитат
В средата на 2012 г. се очаква за програмата да бъде осигурено още финансиране от близо 40 млн. лв. за обучение на нови 50 000 души.
Дано.

Общи условия

Активация на акаунт