Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 916
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!Знае ли някой до кой номер са стигнали във Варна?

# 91
Днес ходих до БТ Пловдив. Ремонта е почти приключил. А инфо-то за програмата е че отгоре/централно/ е спряно разглеждането на документите и чакат пак отгоре да им разрешат да започне ново разглеждане!  ooooh!Хубавото е че евентуално когато ни дават ваучери ще са с новия срок!
В другите градове раздават уведомления защото преди забраната са им разгледани документите  Thinking Само не ми е ясно как така в Пловдив разгледаха толкова малко а в София по 5000!

# 92
Клюкарка, мерси за отговора  Simple Smile! А има ли всъщност срок, в който да им върнеш уведомлението, след като е попълнено от ДО? Защото тази леля си наблегна на "веднага", пък някак не ми се разкарва още 100 пъти до там  Whistling

Цвети, значи от тях реално никаква инфо не си получила? Ако е така, не бих се притеснявала за срокове  Peace. Успех и на теб!

Ти какво ще учиш?

# 93
Щях да уча френски, но в последния момент реших да е английски - не ми направиха проблем, понеже съм с немски език и английският ми е не особено голям хорариум.

# 94
Цвети, на мен също ми казваха (от Люлин обаче), че са стигнали до Х номер (като моя са го минали), но не ми позволиха да ходя да си го взема, а трябваше да чакам обаждане. Мисля, че срокът ти да вземеш уведомлението си започва да тече от деня, в който са те уведомили, че си готова и са ти казали да си го вземеш. Ако просто са ти писали, че са стигнали до 5000, но не са ти казали - ела, вземи си го, надали ще имаш срок. Така ми е логично, обаче нали знаеш, че в Бг логиката често няма общо с действителността.. Така че звъни пак и питай директно - като са минали през твоя номер, можеш ли да ходиш да си взимаш уведомлението и кога и т.н.  Peace

Това с арменския поп е забавно  Mr. Green

И аз имам въпрос. От БТ ми казаха, че след като ДО попълни уведомлението, трябва да им го върна веднага . В същото време, не по-рано от седмица преди началото на курса, трябва да отида да си взема ваучера. Моят курс почва на 04.01. Т.е. мога да си взема ваучера най-рано на 28.12. Обаче от ДО искат уведомлението до 23.12, включително, поради разни техни срокове. Та си мисля, ако занеса на ДО уведомлението на 22-23.12, мога ли да го върна в БТ на 28-29.12, та да мога с едно ходене да си взема и ваучера? Наистина ли е толкова важно да е веднага връщането на уведомлението в БТ? И всъщност, физически/технически възможно ли е да ми дадат ваучера в момента, в който си връщам уведомлението?

Благодаря предварително за отговорите  Simple Smile   bouquet

Моят ваучер също е от БТ Люлин. На мен ми казаха до 3 дни след като ми попълни фирмата уведомлението да им го занеса. Като го занесох започнаха да ми се карат защо съм чакала повече от 3 дни, а не съм им го върнала веднага. А всъщност уведомлението си го взех във вторник, в петък същата седмица ми го попълни фирмата и във вторник им го върнах. Само знаят да мрънкат там, първо да прочетат датите пък после да обвиняват хората. Та по-добре си го занеси.
Ваучера ми го написаха веднага, отне й не повече от 5 минути, но пак с мрънкане, че не можело веднага, че била заета, пък то никой нямаше Rolling Eyes

# 95
  • София, България
Преди на първа страница имаше линк към списъка с доставчиците, а сега нещо не го откривам  newsm78

# 96
Щях да уча френски, но в последния момент реших да е английски - не ми направиха проблем, понеже съм с немски език и английският ми е не особено голям хорариум.

Избрала ли си си доставчик, защото аз все още се колебая дали да е фирма с уроци на живо или да е он-лайн доставчик, понеже най-близките доставчици са на 12-15 км от дома ми. А и аз търся доставчик, който да организира курс за нива А2,В1 и В2.

# 97
Избрах си он-лайн обучение, защото ми е най-удобно, предвид факта, че аз прибирам дечко от яслата след работа, а и съм доста изморена вечер след работа, та... предпочитам да не се разкарвам... Simple Smile. Търсих си от В1.. Ако искаш, звънни им на тези моите - ЕГ Консулт се казват, имат си сайт, телефони и т.н... Хубавото там е, че все пак има преподавател в офиса им - два пъти седмично до 21 ч. Та ако има нещо, за което да разпитвам и да ми се разяснява, ще мога да разчитам на него. Не знам дали може да се учи он-лайн език, но на мен това ми е единствената опция и ще пробвам, пък дано стане.

Криска, мерси за информацията! Аз мисля днес да се занеса до ДО, а в петък сутринта да им дам попълненото уведомление. Пък те да си мрънкат като искат  Laughing. Така или иначе, другата седмица пак ще трябва да ходя за ваучера, ама да ми е мирна главата.. А уведомлението къде го върна - в същата стая, откъдето го получи ли? Или може другаде (ако там има народ..)?

Радос, ето търсачката: http://training.az.government.bg/search/kk/ (леко се е бъгнал линкът май, но от това лилавото поле горе си избираш дали да търсиш ключова компетентност или професионално обучение  Peace. Успех!)

# 98
  • София
Възможно ли е да се удължи давността на уведомлението? Имам издадено такова на 23.11 и изтича утре.
А обучаващите организации, с които се свързах не си знаят как ще се провежда курса толкова от рано (от януари започват).

Може ли да ми дадете актуален телефон на БТ Възраждане?

# 99
Актуално инфо ор БТ Сердика- все още са до номер 5000. Сутринта се разкарах напразно  Sick

# 100
Усмихнатото, , върнах го в стаята, от  която го получих. Мисля, че беше номер 7. В дясно след входната врата. След това за ваучера ме пратиха в стая 4, там където се подаваха документите първоначално.

# 101
  • Варна
Провет, момичета!
Весели празници на всички! Коледа мина, аз още си чакам, не съм чела тези дни. Сега ще погледна дали има новини от Варна и докъде са стигнали. Поздрави!

# 102
Честита нова 2012 г!!! Еххх като си помисля че август когато подавах заявлението за обучение ми казаха че със сигурност преди нова година ще съм получила уведомление... че се кахърях как в най- големите студове ще ходя на курс.... а то к'во стана в Пловдив - НИЩО! Ха дано с новата година - нов късмет - да заработят най- накрая по програмата и при нас в БТ!!!!

# 103
Тива, трябва да си освободиш място в пощенската кутия, за да ти пратя това което искаше да ти пратя:)

# 104
Момичета, случайно да имате инфо за БТ Сердика????

Общи условия

Активация на акаунт