Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 908
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
привет, ако някой си търси все още доставчик за английски- в училища европа все още има места за групите от февруари;
февруари май е последен шанс да стартираме да учим ,иначе не виждам как ще спазим срока до октомври Simple Smile

# 106
  • София
Момичета, случайно да имате инфо за БТ Сердика????

Номер 3096 съм и ми звъннаха вчера в 5 дневен срок да си взема ваучера.Ами само 5 дни ли е срока?Ясно,че после трябва с него да отида на мястото,където съм решила да карам курс/в случая англ.език/ и после?Основно сроковете ме интересуват.Моля,упътете ме къде да прочета,защото не съм следила темата ....

# 107
Срока 5 дни е за да отидеш и да си вземеш Уведомлението  Peace самото У има срок един месец, в който си избираш ДО; преди да изтече този един месец трябва да ти попълнят отрязъка след което го носиш в ДБТ  Peace

# 108
  • София
Срока 5 дни е за да отидеш и да си вземеш Уведомлението  Peace самото У има срок един месец, в който си избираш ДО; преди да изтече този един месец трябва да ти попълнят отрязъка след което го носиш в ДБТ  Peace

Благодаря ти!

# 109
Здравейте Simple Smileобадиха ми се от БТ Възраждане и ми казаха .че съм одобрена за Банково дело и да отида да си взема уведомлението до 10.01.  PartyИскам да ви попитам какво следва след като го взема? Благодаря ви предварително  bouquet

# 110
Здравейте, аз днес бях в БТ във Варна. Казаха че са около 1500номер, в момента не разглеждали документи #Cussing out, само раздавали уведомления. Не можаха да ми да ми дадат отговор, защо е спряно разглеждането.  Аз вече май нещо изгубих надежда с моя номер 2800,
Моля ако някой има по - подробна информация да пише:))

# 111
В пловдив е спряно разглеждането още ноември м. и все още не е подновено! Явно в другите БТ са имали голям запас от разгледани заявления , щом все още раздават уведомления!!!

# 112
Момичета, случайно да имате инфо за БТ Сердика????

Номер 3096 съм и ми звъннаха вчера в 5 дневен срок да си взема ваучера.Ами само 5 дни ли е срока?Ясно,че после трябва с него да отида на мястото,където съм решила да карам курс/в случая англ.език/ и после?Основно сроковете ме интересуват.Моля,упътете ме къде да прочета,защото не съм следила темата ....
Те бяха стигнали до 5000, а аз съм 5300 и просто се чудех да ходя ли пак.....

# 113
Здравейте, започнах курс преди 2 месеца, след което приеха да се удължи крайния срок на програмата. ДО отказва да промени срока ми, защото според тях това важи само за ново започващите курсове. Писах на АЗ, от където ми отговориха, че промяната важи за всички. Според БТ пък, промяната е за всички, но тъй като на ваучера пише краен срок 31.10, нашето обучение трябва да приключи през юни. Уча дистанционно, но въпреки това времето не стига. Целта ми не е да взема документа, а наистина да науча нещо. Възмутена съм. Струва ми се, че нито на ДО, нито на БТ им се занимава с нас, затова получавам такива отговори. Къде е истината? Има ли и други в моето положение?

# 114
Здравейте, някой има ли информация дали са разрешили одобряването по Графичен дизайн?

# 115
  • София
Здравейте, започнах курс преди 2 месеца, след което приеха да се удължи крайния срок на програмата. ДО отказва да промени срока ми, защото според тях това важи само за ново започващите курсове. Писах на АЗ, от където ми отговориха, че промяната важи за всички. Според БТ пък, промяната е за всички, но тъй като на ваучера пише краен срок 31.10, нашето обучение трябва да приключи през юни. Уча дистанционно, но въпреки това времето не стига. Целта ми не е да взема документа, а наистина да науча нещо. Възмутена съм. Струва ми се, че нито на ДО, нито на БТ им се занимава с нас, затова получавам такива отговори. Къде е истината? Има ли и други в моето положение?

Има доста хора в това положение, погледни форума на Доставчика, както се казва хубава работа ама българска, да претупаме нещата и да вземем парите пък стадото да се оправя както може.............. Twisted Evil

# 116

Доставчика може да ви удължи срока...трябва да прати нещо май като молба и новият ви график.Аз започнах курсове по"Аз мога" на 24.8.2011 трябваше да приключим до 30.6.2012,но тъй като курса е 960 учебни часа..а счетоводството не е от лесните специалности сега ще ни удължат срока до края на месец Август ...и не само за да ни разредят графика понеже е едва ли не всеки ден...а и за да имаме време за  учене за държавния изпит.

# 117
Здравейте, изетох темата и да питам нещо. Заявление може и сега да подам доколкото видях, и колко време се чака?

# 118
Здравейте, изетох темата и да питам нещо. Заявление може и сега да подам доколкото видях, и колко време се чака?

Не.Не можете.Заявления се приемеха от15.08.2011 до 30.09.2011г.
Изпуснали сте сроковете.Можете да следите темата евентуално ако има ново продължение на програмата тогава да подадете.  bouquet

# 119
Здравейте Simple Smileобадиха ми се от БТ Възраждане и ми казаха .че съм одобрена за Банково дело и да отида да си взема уведомлението до 10.01.  PartyИскам да ви попитам какво следва след като го взема? Благодаря ви предварително  bouquet
Вчера си взех У от БТ Възраждане, Бизнес администрация. Казаха ми, че до 1 месец трябва да избера доставчик, след което той да попълни един отрязък от У, който да им върна в БТ.
7 дни преди началото на курса /или 6-5-4- 3 дни, или 2 дни.../ ще ми дадат ваучерите, които да дам на доставчика.

Има ли някой, който да е със същата специалност /Б. администрция/ и има ли някой наблюдение в/у тези доставчици :
Училище за бизнес компетенции http://www.sbc.bg/bg/mod.php?mod=userpage&menu=4105&page_id=172

Общи условия

Активация на акаунт