Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 871
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Заповедта за спиране на одобрение за Графичен дизайн и други специалности, беше с дата 06.10.2011г.ако не се лъжа.От Агенция по Заетостта ми казаха, че чакат допълнително финансиране, неясно кога, и след това може да одобряват пак.Ако някой има друга информация моля да сподели.

Споделям, аз съм една  от тези, на които дадоха ваучер от Младост.
В момента карам курса дистанционно, успоредно с Италиански.

# 136
  • Стара Загора
Заповедта за спиране на одобрение за Графичен дизайн и други специалности, беше с дата 06.10.2011г.ако не се лъжа.От Агенция по Заетостта ми казаха, че чакат допълнително финансиране, неясно кога, и след това може да одобряват пак.Ако някой има друга информация моля да сподели.

И двете по програмата ли? Нали уж не можеше...

# 137

И двете по програмата ли? Нали уж не можеше...

Ами явно може, но за определени градове! За жалост, всичко пак Побългарено  Sick

# 138
  • Стара Загора
venistefani и как се оправяш с двата курса наведнъж?
Аз сега карам дистанционно само испански и пак ми идва тежко да посещавам виртуалната класна стая, да пиша дошмашни и да уча с темповете, с които се преподава...
Ще споделиш ли какво точно учите в графичния дийзан, интересно ли, полезно ли е? Даже ако ти е удобно и ако имаш някаква програма да ми пратиш.
Питам, защото аз също чакам някакво евентуално одобрение в бъдещ момент за тази специалност и да знам дали си струва да тая надежди изобщо...

# 139
И мен ме интересува лесно ли е дистанционно обучение по графичен дизайн?

# 140
  • София
Ами да ви кажа честно , ако се спазва графика да не се изостава,може да се учи.
Наистина ми е трудно , но имам голямо желание .
На мен Италианския ми е в събота и неделя по 4 часа.
После пиша домашни.
А графичния дизайн всеки понеделник качват материалите в сайта, аз ги изтеглям и имам 1 седмица да подготвя домашните.
Първите уроци са лекции.
После практическите занятия започнаха с :
1. Word- 5  упражнения
2. Excell- пак около 5 .
3 Macromedia flash design - вече имаме към 10 задачи да правим.

Ще видим по-нататък.

До тук сме стигнали.

Имам програмата, уроците и задачите.
Не знам как е с правата,дали мога да ги давам на някой.

На мен лично ми е интересно.
Ексела ме затрудни, но сега се радвам , че много неща ми станаха ясни.

Пожелавам на всички вас да получите възможност да учите каквото ви трябва.

А междувременно работя и правя всичко  в къщи както и вие Simple Smile

# 141
  • София, България
Привет, да попитам и аз нещо. Моя мъж кандидатсва докато беше на една работа. После я смени, одобриха го, дадоха му ваучер и сега почна курса. Да, ама забравил да каже, че си е сменил работата. Сега има ли смисъл вече да се обажда, или ...  newsm78

# 142
  • Стара Загора
Word и Excell за графичен дизайн... странно ми се струва. Най-малкото, че нямат нищо общо, но... явно и там има запълване на програмата...

А нямате ли виртуална класна стая с преподавател, както е с езиците? или всичко се учи чрез възложените задачи?

# 143
  • София
Имаме консултации по скаип  2 пъти седмично, ако имаме въпроси или нужда от помощ.
Пращат клипчета как се прави.

# 144
venistefani
поздравления за ентусиазма и успех Simple Smile))

# 145
  • Стара Загора
Имаме консултации по скаип  2 пъти седмично, ако имаме въпроси или нужда от помощ.
Много ти благодаря за информацията. Последният ми въпрос е - в коя фирма се обучаваш?

# 146
Привет, да попитам и аз нещо. Моя мъж кандидатсва докато беше на една работа. После я смени, одобриха го, дадоха му ваучер и сега почна курса. Да, ама забравил да каже, че си е сменил работата. Сега има ли смисъл вече да се обажда, или ...  newsm78

Трябва да иде в ДБТ и да попълни Декларация за промяна в обстоятелствата, при които е кандиатствал. Ако сегашната му работа отговаря на изискванията няма да има проблем  Peace

# 147
  • София
Много ти благодаря за информацията. Последният ми въпрос е - в коя фирма се обучаваш?

ЦЕНТЪР ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ КЪМ „ ВИ – ДЖИ 2007” ООД

# 148
  • София
Word и Excell за графичен дизайн... странно ми се струва. Най-малкото, че нямат нищо общо, но... явно и там има запълване на програмата...

А нямате ли виртуална класна стая с преподавател, както е с езиците? или всичко се учи чрез възложените задачи?

Ето програмата:
Период от 05. 12. 2011г. – 11.12.2011г. – ще се изучава Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, Обучение за работа в Интернет. Чужд език по професията

2.       Период от 12. 12. 2011г. – 18.12.2011г.- Компютърни системи – основни компоненти, Свързване към Интернет, Работа с електронна поща, Инсталиране на приложен софтуер, Антивирусни програми, вируси

3.       Период от 19. 12. 2011г. – 25.12.2011г - Видове дизайн, Цвят и цветови хармонии, Flash

4.       Период от 26. 12. 2011г. –31.12.2011г - Flash

5.       Период от 09. 01. 2012г. –15.01.2012г - Flash

6.       Период от 16. 01. 2012г. – 22.01.2012г - Adobe Illustrator

7.       Период от 23. 01. 2012г. –29. 01.2012г - Adobe Illustrator и Adobe Acrobat

8.       Период от 01.02.2012г. – 13.02.2011г - Adobe Acrobat

9.       Период от 14. 02. 2012г. – 17.03.2012г - Adobe in design и QuarkXpress

10.   Период от 19. 03. 2012г. – 29.03.2012г –  Corel draw

11.   Период от 30. 03. 2012г. – 04.04.2012г – Photoshop

12.   Период от 05. 04. 2012г. – 24.04.2012г – Практика, самоподготовка и допълнителни незадължителни материали

# 149

благодаря ти за програмата,
малко по различно си го представях графичния дизайн

Общи условия

Активация на акаунт