Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 150

благодаря ти за програмата,
малко по различно си го представях графичния дизайн

Честно казано и аз  Sick Мислех, че има и 3D, 4D анимации  newsm78  newsm78

# 151
  • Стара Загора
Мда... и на мен ми звучи малко като обучение по Компютърна грамотност Rolling Eyes

# 152
  • Някъде на път....
Аз вече си избрах доставчик за английския - около 14-15 февруари трябва да си взема ваучера, курсът започва на 20.02.
Избрах "Училища Европа" - дано не съм сгрешила в избира си!  Peace

# 153
В Пловдив езиците са спрени доста преди нова година ....  а от АЗ ми отговориха на запитване , че условията са еднакви за цялата страна... но явно има начини да не са такива на практика, като гледам навсякъде другаде раздават уведомления и ваучери освен в Пловдив!

# 154
Еднакви били условията   doh да бе да

В София само едно бюро раздаде 3000 Уведомления, във Варна са до 1100, а в Пловдив бяха под 1000  това на еднакво да прилича  #Cussing out

# 155
Току що си направих труда да влезна в официалния регистър на ваучери на страницата на АЗ по програмата АЗ Мога Повече - до момента има публикувани близо 62000 ваучера - от  БТ Пловдив са малко над 300  Mr. Green

# 156
Току що си направих труда да влезна в официалния регистър на ваучери на страницата на АЗ по програмата АЗ Мога Повече - до момента има публикувани близо 62000 ваучера - от  БТ Пловдив са малко над 300  Mr. Green

А искате ли да пуснем примерно оплакване и към ,знам ли вече, Господари на ефира или Темата на Нова? newsm78 Tired

# 157
според мен би имало ефект ако се пише до ЕС  Peace

# 158
Здравейте,
Извинявам се ако се повтарям но имам едно въпросче, понеже не можах да открия подобно инфо. Дали ще има нов прием на документи или до 2013 само ще се довършват курсовете?
Благодаря за отговора  и успех на всички Simple Smile

# 159
Здравейте! Някой знае ли до кои номера са в БТ Изток (Младост)..?

Номер 5237 съм за немски.

А ако случайно не успеят да се свържат с кандидата по телефон, какво правят? Пращат ли имейл..? И какво става със срока от 5 дни за получаване на ваучера?

Благодаря предварително!

# 160
Момичета, аз да споделя разочарованието си от Кабината.
Записах се с голям ентусиазъм, понеже ми беше препоръчана от приятел.
Реших да си опресня знанията по френски.
Платих си, дадоха ми достъп и...
Така...
Започнах аз да минавам материала, като начало за начинаещи - ниво A1-1.
Нещата са много сложни за начинаещ човек, който хал хабер си няма от френски.
След това, когато правех тестовете, бяха пълни с грешки. Написала съм верен отговор, който ми е подчертан като грешен, а за верен е дадено абсолютно погрешно изречение.
Да не говорим, че в самите материали е пълно с грешки и ако нямаш идея от езика, ще си го научиш грешно като стой та гледай.
Като цяло идеята им е много добра, но трябва доста да поработят, за да доставят наистина качествен продукт.
Обадих се на телефона за "помощ" и едно мяу-мяу почна да ми обяснява, че тя не знаела защо има грешни отговори и все едно, ама какво съм седнала сега да я занимавам......

# 161
  • Стара Загора
Аз също имам доста забележки към Кабината, най-вече към организацията на самата система и разните и дребни недостатъци, които понякога доста дразнят.
Обаче програмата за испански, макар да е доста интензивна няма как да не призная, че е супер логична и последователна. При нас глешки не съм забелязала. Случва се да ми отчита "правилни" отговори за грешни, когато пропусна да сложа ударение или сложа ударение с грешен наклон. Не знам как стои върпоса с френския и ударенията, но технически е логично да е така, понеже системата ги отчита като различни букви.
Иначе преподавателката ни е готина, атмосферата е весела и непринудена и по нищо не се отличава от обикновена класна стая. Само дето не ходим да пием кафета със "съучениците"  Grinning

Защо не пробваш да пишеш на вашата преподавателка и да уточните грешките? В крайна сметка те пишат упраженията и тестовете, съответно те могат да ги поправят, ако наистина са грешни.

# 162
  • Варна
Аз имам едно подозрение за бавното разглеждане на документите - от местните шефове е наредено да се разглеждат бавно и да се дадат възможно най-малко уведомления, за да се загубят парите по програмата и някой от опозицията да каже после - Ето на, не се усвояват парите! Разбира се, това е малко в областта на конспирациите  Mr. Green , ама колко некадърен трябва да си, че да отмяташ по по-малко от 100 заявления на седмица?!

# 163
Аз имам едно подозрение за бавното разглеждане на документите - от местните шефове е наредено да се разглеждат бавно и да се дадат възможно най-малко уведомления, за да се загубят парите по програмата и някой от опозицията да каже после - Ето на, не се усвояват парите! Разбира се, това е малко в областта на конспирациите  Mr. Green , ама колко некадърен трябва да си, че да отмяташ по по-малко от 100 заявления на седмица?!

100% са си ги усвоили те.Убедена съм! Naughty Crossing Arms Не ги е срам #Cussing out

# 164

100% са си ги усвоили те.Убедена съм! Naughty Crossing Arms Не ги е срам #Cussing out

С риск пак да ме оплюете ама парите за ремонта са от ваучерите, убедена съм 90 % жалко, че няма как да го докажа  Close

Общи условия

Активация на акаунт