Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 70 037
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!Искам да ви попитам в какви часове  се провежда обикновено обучението-  за езиковите школи. По-специално, ако свършвам работа в 19ч. ще успея ли да намеря школа която започва занятия в 19.30 примерно. Може ли да бъдат само съботно-неделни курсовете. За София става въпрос.
Доколкото разбрах от темата в момента документи не се приемат и не се знае кога ще започнат да се приемат.

# 271
  • София
Само за информация- взех си уведомление от БТ Сердика и съм номер 5305, ако има някой около този номер нека иде и си го вземе Simple Smile

Аз съм 6400 и също си го взех от там

# 272
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Дано скоро, отново отпуснат квоти!

# 273
  • София
Здравейте!Искам да ви попитам в какви часове  се провежда обикновено обучението-  за езиковите школи. По-специално, ако свършвам работа в 19ч. ще успея ли да намеря школа която започва занятия в 19.30 примерно. Може ли да бъдат само съботно-неделни курсовете. За София става въпрос.
Доколкото разбрах от темата в момента документи не се приемат и не се знае кога ще започнат да се приемат.

За теб може да е добре да погледнеш Кабината. Там обучението е онлайн, изискват 8-9 часа седмично да си в системата (без значение по кое време на денонощието), от тях 1-2 във виртуална класна стая (между 6 и 9 вечерта, не знам дали е само в работни дни или всеки ден, тогава е с преподавател). Както беше писала Jade по-горе, може да си на работа и да си слушаш/правиш упражнения.  Peace

# 274
  Въпрос на уговорка с доставчика е от колко и кога ще бъде обучението и естествено група която да желае да посещава в такова време Когато аз записах Английски ми предложиха два варианта групите бяха вече почти пълни и вече си бяха определили обучението за мой късмет имаше вариант който ме устройва / вкл. и  събота /

# 275
И на нас с мъжа ми днес ни се обадиха от БТ Варна, за да ни поискат дипломи за средно.Ние сме 15+.Кой знае кога да чакаме продължение....

Има надежда! Щом са ви изискали дипломите, скоро ще ви се обадят и за резултата! Късмет! Peace
Благодаря много, но сега се притеснявам, защото в техникума бяхме със засилено изучаване на английски и те ще видят това. Дали може да ми откажат....

# 276
И на нас с мъжа ми днес ни се обадиха от БТ Варна, за да ни поискат дипломи за средно.Ние сме 15+.Кой знае кога да чакаме продължение....

Има надежда! Щом са ви изискали дипломите, скоро ще ви се обадят и за резултата! Късмет! Peace
Благодаря много, но сега се притеснявам, защото в техникума бяхме със засилено изучаване на английски и те ще видят това. Дали може да ми откажат....

имах колега който вече беше карал едно ниво изобщо беше доста напред с материала но го допуснаха дали връзки е имал или е отговарял на условията незнам Мисля че можеш да попиташ в борсата колко часа Английски са допустими

# 277
  • София
Тук пише, че ако са под 1500-1700 часа, кандидатите могат да го доучат...

# 278
  • София
Здравейте!
Някой дали е ходил скоро до Младост и да знае до кой номер са стигнали  Thinking

# 279
Само за информация- взех си уведомление от БТ Сердика и съм номер 5305, ако има някой около този номер нека иде и си го вземе Simple Smile

Аз съм 6400 и също си го взех от там
Ха ха ха аз съм 616 в Пловдив и още никой за нищо не ме е търсил! Иде ми да ги ...bash

# 280
Чакам да разбера от вас мили момичета, дали е стартирала програмата.

# 281
  • София
Здравейте, искам да се допитам до вас:
днес получих уведомително писмо с дата 29.12.2011, че не съм одобрена за обучението, защото съм завършила специалност в унивеерситета с по-висок хорариум английски език Sad . Знаете ли дали мога да кандидатствам за някакъв друг език, да сменя или нещо подобно, има ли шанс или изобщо да не си правя труда да ходя до там. Мерси предварително.

# 282
Привет, може би ще се повтори въпросът ми, но нещо не ми е ясно. Къде в сайта на АЗ пише изискване/граница за хорариум часове по даден език. Информация за ези 1500-1700 часа намерх в една статия в интернет. Питам, защото съм учила Английски език в средното, но това е преди 10 г- 1156 часа. Одобрена съм, но сега разбирам, че трябва да нося и диплома от ср.образование и там гледали хорариума??? newsm78  и какво сега няма ли да ми дадат ваучер???

# 283
Marttinka   Може ли линк към курсовете , предстои ми избор на доставчик и бих желала да разгледам предложенията .
Моля ви за информация , ако някой е открил доставчик за Оперативно счетоводство - дистанционно обучение да пише / може и на ЛС/

# 284
Цитат
Ха ха ха аз съм 616 в Пловдив и още никой за нищо не ме е търсил! Иде ми да ги ...bash

Е аз пък съм 356, а съпругът ми 357 и още не са ни разгледали документите  Shocked. Не знам както става в Пловдив, но не е нормално да са разгледали до 350 номер, а в другите градове 6-7000. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт