Деца, отглеждани в чужбина - 4

• 27 827
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
 Сю,добре сме благодаря,че попита. До скоро имахме хубаво време и не се задържах пред компютъра, все навън бяхме. Малкия расте, дивее Grinning И аз като Джърни си помислих, че и на теб трябва скоро да честитим Laughing Thinking
  Руми, и моя е така без да ходи на детска градина, а аз слабея ли слабея, нямам време да ям особено, много е бърз и прави поразии за секунди. Нощем спи върху мен и като го махна се почва рев, като новороден е, предполагам зъби. ПО 4-5 наведнъж му излизат smile3511 Мислех си,че с такава разлика между децата е по-лесно, и аз планувам такава Whistling
   Иве, Моника е прекрасна, много е пораснала и се е променила. Много хубав подарък Hug
   Герчи, стискам палци,всичко ще е наред Hug

# 601
  • Rennes, France

Бибитче, да почне да рита малкото бибитче и ще се променят нещата, но е вярно втората бременност по-малко я мислим  Wink

Сю, "мислим"????? Да не би да имаш новина?

абе и на мен това "мислим" ми направи впечатление Crazy Hug

мимкис, ние сме във вашия отбор - определено няма да се спи и тази нощ Tiredот сега е рев, лиги, сополи...и 30мин спане Rolling Eyes какво стана с работата ти? почна ли? нали майка ти беше да гледа Давид Thinking
титина, какво стана с градината и тренирането на гърнето Wink
елфи - знам че ти е тъжно, но дано се поразвеселиш Hug
руми, браво на юнаците че се справят с градината Hug
оф отивам да довърша с готвенето, а да ви кажа че така ме боли гърлото - едва преглъщам Sadнаправо не знам и аз как ще издържа ooooh!

# 602
Много е хубава тази Моника, аз вчера изтървах да й честитя рождения ден, та днес на патерички-да й че честито, да расте много здрава и умна за гордост на мама и тате Simple Smile
Сю-то е бременнна  Tada тя отдавна ни намеква, ама ние нали сме отнесени и кой да забележи  Whistling
Герчи, с теб сме  Hug
Къти, Мимкис, не ви завиждам с тия зъби  Tired дано бързо излизат  Peace

# 603
Леле много новини Grinning Честито на Солей и СюpreggoПожелавам ви прекрасни бременностти и здрави и послушни бебчета!
Ивенце, ЧРД на твоята пораснала госпожичка Моника! Да ви е много здрава и все такава сладурана! Страхотна е на снимките, и подаръка и е супер Heart Eyes
Руми, радвам се, че дечицата свикват вече на градината, със сигурност за тях е добре да са сред деца. Hug
Герчи, стискам палци резултатите да са добри. Praynig
Ние сме добре, но все не мога да се добера до компютъра, защото Ник много се дразни. Ужасно много се тръшка като не мине на неговата и на моменти много ме нерви. Утре и вдругиден сме без тати и направо не знам как ще се оправя сама да го водя и вземам от градина и на работа да ходя.

# 604
титина, какво стана с градината и тренирането на гърнето Wink

Слагат го и всеки път си свършвал работата ( не съм изненадана) и памперса му бил сух - слагат ги на тоалетната чиния в 8.30; 10.30; 12.30, 2.30.  После като дойде аз го слагам и след това като каже, че  има нещо. Вчера се върна свеж, а не изнервен ( то се е стискало детето). Снощи го питам дали са го слагали, а той ми обяснява какво правил. Сега ще се учим да пишка прав  Mr. Green но първо ще минем през премахване на гърнето и посещение на тоалетната.
Само се чудя как да премахна ползването на играчки докато ходи в тоалетната

# 605
Мерси за комплиментите момичета.   bouquet
Снимките не са перфектни, ама то това нашето мирно не стои Simple Smile
Днес пак от вратата е била на печката каза баща й Simple Smile

Това за Сю истина ли е последно? Или само предположение?  newsm78

# 606
Това за Сю истина ли е последно? Или само предположение?  newsm78
Докато тя не потвърди, всичко си е в сферата на предположенията Simple Smile

# 607
  • Λάρισα
И аз да честитя на патерица рождения ден на Моника, да е много здрава и винаги усмихната!

Четох за трите зърна леща за вечеря  Mr. Green Обаче моето е способно цял ден да изкара с толкова.. Днес например е изяла малко пилешко, 3 парчета печен картоф, 2 лъжици каша и 5 трохи от тост. А не е като да не й готвя, имаше период, в който й предлагах по 3-4 различни манджи на хранене.. е няма и няма! Изобщо не мога да разбера как успява да оцелява фотосинтезирайки и на всичкото отгоре да кипи от енергия. Tired

Герчи, успех! Мимкис, много се губиш напоследък..

# 608
  • Германия
Още една патерица за мен, че закъснявам пак и
да е честита прекрасната малка госпожица Моника!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Здраве, усмивки и радост, другото ще купат мама и тати...или бабите и дядовците  Wink

# 609
  • Rennes, France
Луи е с Т 39,4 Confused Sad направо ме разби това дете. Дадох долипран Rolling Eyesче милия виеше от ... не знам, от болка предполагам Sad
Аз усещам че се сковавам цялата - вярвайте ми почвам да се чувствам като в менгеме. Изпих трета кана чай, мед . няма братче - гърлото ми е от тръни Sick
Сега чакам ММ да ме масажира малко и да си натопя краката в гореща вода, че иначе ще се трополясам Tired

Титин, ми браво - супер го тренират Peace
Сю, я се разпиши че те включихме в отбора на тумбачетата Heart Eyes
отивам, дано утре сме по-добре и двамата Praynig

# 610
Къти за гърлото ти-въртиш си главата на ляво и на дясно, така го масажираш и може леко  да те облекчи. Да се оправяте бързо  Hug

# 611
Прибрах се с потънали гимии и поредна проба костен мозък...доктора ми каза,че може да се наложи втори курс химия Cry Cry Cry ...остана ми само да се надявам,че резултатите ми ще са добри и няма да се наложи пак да минавам през това.
Ще пиша чак когато излязат резултатите ми,до тогава само ще ви чета... Sad
Сю,ако наистина си бременна много  Hug от мен,чак незнам какво да кажа...извинете ме момичета,но просто незнам къде се намирам

# 612
gerchy знам, че си борбен човек и понякога .... абе гледай напред и си повтаряй, че ще си победител. Трябва да вярваш и ще видиш , че ще победиш. Имаш силна прегръдка и подкрепа от мен  Hug

# 613
Аз да ви кажа от доста време я дебна СиЮ още като не пусна никакви снимки от ските ми стана съмнителна ама хайде дано скоро се разпише и разконцпирира какви са истините!
КЮти за болки в гърлото имам 2 неща които винаги са вървели при мен
1- на парче памук напоено с ракия върху вестник с малки дупки връзваш на вратът със шал и спиш с него на следващият ден съм като нова.
2- парченца лимон нарязани нареждаш в една купичка един ред лимон и поръсваш със захар и така до колкото лимона искаш и оставаш да престои и си хапваш като се сетиш(1 мнгоо вкусно и второ полезно).
И в топлата вода можеш да сложиш морска сол и олио от лавандула(хем е хубаво хем щете инесе да поспиш по-сладко)
Герчи стиснала съм палци и на краката и на малкия ги държа стиснати, да не ти потъват гемиите поне до резултатите сигурна съм, че ще са ок!
Незнам за неядящите по принцип, но Младши е на моменти и като не яде остава гладен до следващо хранене не му се моля или каня. Да видиш после как му плЮщят ушите!
Виз че правя пица днес!

# 614
Уууууупс малко грешно съм се изразила  Laughing Сори че всях такъв смут, не съм бременна или поне не знам да съм бременна  Laughing Някои дори гледам са ми честитили  hahaha Още съм си със спиралата, даваме си още време  Flutter Но обещавам да не се крия дълго като стане  Hug
Джени, фотоапарата ни се развали точно преди заминаването и имаме някакви мижави снимчици на iphone-а
Герчи мила, прегръщам те силно. Ако имаш нужда да поговориш с някой насреща съм мила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт