Деца, отглеждани в чужбина - 4

• 27 821
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
То ако Боби изпрати ЛС на всички е все тая дали ще го напише и в темата.  Wink  Laughing Не знам само момичетата дали ще са особено щастливи след като имат съображения да не кажат. Нека уважим избора им, а когато (и ако) преценят те ще споделят.

Маритке я, кажи как изкара РД-то ти? Тия сериали да спреш да ги гледаш!  Hug
Хахах  Laughing много е добра идеята да се започне с картичките от лятото или айде от септември някъде. И мен последния 1 месец така ме е завихрило, че не знам как съм ги направила.

Бибитка другото дете е на училище през това време, а и всеки има стая няма да пречи да се разпея  Laughing Проблема, е че от как се е родил през деня не желае да спи в леглото си, а в кошаркат в хола иска. Сигурно преди така ме е усещал и е спокоен. До преди месец му бяха нужни 5 минути да го люшна и е готов, но сега ми се смее, муши се, плези се, откарваме по 2 часа обяд и приспиване. Ще опитам отново с леглото му и да легна и аз в стаята, тъкмо ще почина, ако не друго.

# 91
Не съм АЗ Simple Smile
Да свърши тази година и ще видим.
Но щом не казват мамите, сигурно си имат причина. Големи хора са Simple Smile

Отивам да допиша европейските картички.
Лека неделя  Hug

# 92
То аз с нЕмАх работа ... едната не пише отдавна, че няма време, та като роди ще я попитам дали да ви кажа Wink пък и малко сме старите кучета, които я помним Wink другата ще си каже като реши тя Wink сори, че изклюках така, признавам, не съм аз обаче!

Дребната е във вихъра си тук, и пак не си е сменила часовника и 5 сутрин е улалала глад! Направо ни разбива, но я гушим после при нас и отнася плувката за още 2-3 часа.

# 93
Беболинка и Miss Fine, благодаря за картичкитееееееее  Hug Hug Hug

Беболинка, много е красива!   bouquet Такъв прекрасен уют създава!!!

Цвети, а Мишелката е страшна скица!  Hug Пу-пу, ще берете ядове като я подгонят младежите, каквато е красавица  Mr. Green

Боби, Бяла лястовица? Wink Само се закачам, разбира се, че няма да казваш, като не трябва  Peace  Но се създаде атмосфера в темичката  Flutter

# 94
Bingo! Az zalagam na liastovizata i hunichka. Menta sushto e sumnitelna,no tia imA sledrodilni nesgodi ot sorta na depresiika,ta neznam dali bi zabravila taka skoro,ama to se zabravia,ta.....moje i tia da e.

Haide shte vidim kato reshat da ni kajat:)

# 95
Мацки, правите си купон ми се струва Wink, но Хуничка я отпишете, не е тя.
Аз също знам за едната, но другата май само Боби я знае.

# 96
Да, освен това Хуничка се разписва от дъжд на вятър Wink не е и лястовицата, край на залаганията! Мола ви се Wink

# 97
Аз нищо няма да коментирам: Joy Само да са живи и здрави и да се радват на прекрасни бебчета накрая!

# 98
Честито на рожденници и бременни....Много хубави мигове и радости..и от всичко по много.... Hug Hug Hug
Ние все още не сме на градина,а аз вече съм на края на силите си....Целувки

# 99
  • Edinburgh-UK
само набързо влизам искрено да се извиня на Герчена 13.12 цяял ден си мислих за Аленчо че е рожденик и да не забравя да ти пратя смс обаче покрай местенето изведнъж съм изключила.искам сега с голямо закъснение да честитя първият рожден ден на Аленчо!Да ви е много здравичък и послушно детенце. Hug
ние най-накрая се изместихме,дойде ни малко на горнище с местенето и рожденият ден но се справихме.благодаря ви мили мамчета за пожеланията и че се сетихте за нас.Рожденият ден мина доста добре,Вики много се радва на гостите и най-вече на подаръците,духахме двамата свещичката и за малко да я хване и да се изгори на нея,опита си и от захарното ухо на мечката Simple Smile голяма скица е станал,а от снощи се мъчи да ходи като го държа само с едната ръка
честит рожден ден на патерици и на Маритка!Много здраве и семейно щастие,не знаех,че сте на една дата с моето момче
честито и на Juturna лека и безпроблемна бременност
и на мене ми стана интересно коя е другата бременна мама
оставям ви ,че много нагло от моя страна мъжа направи закуската а аз на компа хаха

# 100
Мами, утре летим за БГ, следващото ми включване ще е от родна земя  Heart Eyes  Дано да няма проблеми!

До скороооо  Hug

П.С. Светле, супер е, че вече сте се установили  Hug

# 101
Svetle,osven juturna ima ne edna,a dve taino bremenni:) hubav rojden den ste imali.vidiah vuv facebook toku-shto:)

Mili "deca" daite mi niakoia programka za opraviane na cherveni ochi  snimki molis:)

# 102
Здравейте мили дами,ще приемете ли още една сред вас? Имам син Алекс на 15 месеца ,роден е на 13 юли 2010.Живеем с в Шотландия от 7 години.Ще е повече от банално ако кажа,че ви чета още от бременоста си,но чак сега реших да се запиша.Не било толкова страшно.Напоследък нещо ми е страшно самотно и имам нужда от място за разтуха.Искам да честитя рождените дни на  всички дечица  и  да пожелая лека бременост на Juturna.
Маритке аз изпозвам фотошоп за премахване на ефекта червени очи,другия вариант ако ползваш Пикаса например си има опция да се коригират.Да ви покажа и аз  моя сладурковец:
http://i1015.photobucket.com/albums/af280/Ivan_Tsvetkov/baby%20a … 12011042Small.jpg
Лека нощ и  сладки и спокойни сънища. Hug

# 103
  • Rennes, France
Ей, това си е направо срам, ама ей сега погледнах дали нямаше още някой декември рожденик...ми има . милата Сара на Новембър рейн!!! На 17.12.2010. НА ГОЛЕМИ ПАТЕРИЦИ, НО ВСЕ ПАК ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛАТА САРА. ДА БЪДЕ ЗДРАВА И УСМИХНАТА И ДА РАДВА МАМА, ТАТИ И БАТЕ С МНОГО УСМИВКИ.
Добре дошла на новата мама и Алекс  bouquet ей, в Шотландия определено ми се ходи, интересна дестинация е според мен и мъжа ми, на през лягого...че не искам дъжд Whistling
Да ви се оплача вчера седмицата ми започна ударно...мъж ми отиде на работа в 5ч сутритна, беше много ядосан на колегата си, и докато миел чинии Whistling в офиса, счупил една чаша в ръката си. Та от там решил да ходи при джипито. Междувременно ми се обади че се е поразял и отива на лекар, а той беше с моята кола, аз без кола. Та със съседа закарахме Луи на детегледачкат и след това ми звъни нашия, че припаднал в лекарския кабинет, че догтора го праща в болницата, до която бай дъ уей е близо офиса, и че не трябва да кара. Айде пак със съседа да го взема от доипито, след това айде на нашата кола, айде в болницата и айде 4 шева на пръста ooooh! Аман от мъже...страхливи са като ...нямам думи. Добре че бях с него вътре. По едно време ми каза че вижда звезди #Crazy #Crazy #Crazy и лекаря само повтаря: дишай, дишай, и аз го гледам и повтарям и дишам с него. Абе цирк. Ама е малкия дявол...но си беше сериозно, аз нали гледах, той не гледаше Whistling
Та така, сега ще му помагам активно тази седмица че работа има много, ама не може да работи пълноценно...
та сега се пригатвяме всички за работа... Mr. Green
Фльорче, мила лек път Hug и суперско изкарване Party

# 104
fleur   лек и безпроблемен път и весело изкарване на празниците в БГ.

bambinomio добре дошла!   bouquet Много ти е сладко момченцето.

Новембър рейн да ти е жива и здрава Сара, да расте щастливо и обичано дете!  newsm51

cutty   такива са си мъжете.  Laughing Но бързо да се възстановява.

Ние най-накрая сложихме елхата и 2 дни е голямо шоу у дома.  Laughing Малкия ходи да я мирише и по цял ден възклицава "УОУ моооой" колко било красиво.  Joy Подскача, смее се и само сочи украсата. За сега опазваме топките, но са или апъл или бал.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт