Деца, отглеждани в чужбина - 4

• 27 819
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Честит празник на Светлето, да й е жив и здрав малкия пораснал Вики! На него му пожелавам прекрасно детство изпълнено с игри и смях newsm59
Честит рожден ден на Марита, да ни е жива и здрава и много щастлива  newsm51
Относно плейгрупите, водя го Бобин всеки вторник и понеделник, започна леко да се отпуска, последния път даже прекоси сам стаята Simple Smile))
Честита бременност на Джутурна, лека и безаварийна със здраво и хубаво бебче на финала Simple Smile

# 76
Привет и от мен, и аз като Клер дано успея да се запиша за тази година, че голям дзвер си гледам и аз.
Ние сме добре, от 3 седмици изкарва два горни зуба, но онзи ден най- накрая пробиха - вече официално има 5...аххаха май оглавяваме класацията на най- малко зъби. за сметка на това дивотията му е за трима. Но пък много повече разбира и плямпа на бебешки по цял ден. Ако майка му не беше толкова непостоянна с езиците щеше и по-добре да е, но понякога хич не се усещам и говоря и на английски и португалски.

Момичета най- искрено се извинявам, че не съм казала от кого имаме картички, но трябва да ги събера и ще напиша - обаче в момента не мога, че две бебета спят в нас и муха не давам да литне ( гледам и 9 месечният племенник).Картичките са прекрасно ,дано и моите стигнат скоро.

jut много се радвам за теб - лека и безпроблемна. Аз откога те чакам да си кажеш, че да честитя ( случайно видях, като търсех линковете, които пуска за блоговете).

Боби сега има да се чудя за третото мамче - втората се сещам, но тя ще си каже като роди - малко остана Simple Smile
Ние сме решили като направи Николай две и да сделаме още едно - тамун докато се роди и Ники ще е станал човек, че сега е дивак на самозареждащи се батерии, на мам златото.

Айде толкоз от мен - дано поне утре успея и напиша поименно пристигналит картички.  Whistling

# 77
С какви хубави новини се е напълнила темата тази нощ! Simple Smile

Честито Juturna ! Лека и безпроблемна бременност, бързо раждане и едно прекрасно бебче на финала.   bouquet
А, също честито и на всички мами, които не си  казват.

# 78
Чакайте, чакайте, между нас ли има мами, които чакат бебчета, а не си казват?  newsm78 newsm78 newsm78

# 79
Да Фльор,м/у нас представи си! Sunglasses И на всичкото отгоре доколкото разбрах аз маййййй скоро ще раждат!Гледай ти,новина! Simple Smile

# 80
  • Rennes, France
Ей, супер Джут Party Party Partyмного се радвам, спокойна и лека бременност...И аз чакам да мине периода на секциото и се хвърлям без да му мисля Heart Eyes Mr. Greenтатито само брои месеците Crazy Уф, много се зарадвах, ейх че хубава новина Hug

И даже има още, и не си казват...айде разбирам да изчакате 3-я месец, ама свирнете да знаем, де Whistling

Светле, чакаме снимки на рожденика... Hug
Боби, как мина пътуването? Сю, как са ските...
Леле, как пищи дребсъна, иска и той на компа, бягам ooooh!

# 81
  • Немция
Кьти, стана супер тирамисуто- имам си рецептата от една италианска девойка .

Гледай ти, бременни изненадки! Wink 4акаме виноватите да си признаят , преди да са родили. Mr. Green
Джут, 4естито- да расте тумбака на воля без проблеми и тревоги! Кога 4акате голямото сьбитие?

4естито на малкото рождени4е- да е здраво, щастливо и умерено палаво!  bouquet

Маритка, 4естито и на теб- здраве, здраве и пак здраве! Пожелавам ти интересен живот, нито грам скука, както и да те слушат мьжете у дома! Wink  bouquet

Лепри, моят синковец заспива с песни, майка му ги пее Mr. Green- в детската има едно голямо легло, освен неговото- там се позиционирам. Той знае, 4е трябва да е в малкото "гло"(легло), а мама на голямото. Пробвай се да го слагаш да заспива така, но ти да си в стаята. Знам, 4е имаш още едно дете, не знам тогава как стават комбинациите. Wink

Бибит4ето ти4а у дома по 4орапи с гумена подметка или както ни сме ги крьстили "гуменяците". Laughing Знам, 4е е хубаво за стьпалото да не е по цял ден в обувка, пантоф и тьй като не мога да го пусна бос, караме на такива 4орапи. В детската оба4е е по пантофки, с вьзможно най-мека подметка. И неговите кра4ета ги криви навьтре, но ни казаха , 4е трябва да се из4ака до 3-тата година и тогава да се изпишат стелки. Нооо определено изкривяването намаля, миналата година беше по-засилено.

# 82
Бибитка, аз не го държа по цял ден в обувките  Peace Но онези "гуменяци" ги събува за секунди  ooooh! Засега само обувките не успява да свали  Mr. Green

Хайде да залагаме кои са тайнствените мами  Mr. Green Аз залагам на Хуничка, Тинк, Ел и Олд спорт  Mr. Green Ивенце, ама и теб те подозирам сега  hahaha

# 83
аааа нееее направо ще умра сега от любопитствоооо! казвайте кои булки пак са трудни,че умиргам!:))

честит рожден ден на Вики!

Джут,честито и на теб! супер!

много благодаря и на вас за честитките по случай моето съзряване  Joy

клер,и аз съм на твоя хал,не се притеснявай:)

днес сколасах най-после да пусна картичките и много горещо се надявам да ги получите преди коледа! малко пак не съм ги доизкусурила (моля да бъда извинена за което....че са малко постнички),но за другата година вече ще започна да ги подготвям още от лятото,за да имам време да измисля хубаво нещата:)

# 84
ех да можеше всичките ви пожелания да ми се збъднат Crazy

джут,и аз се надявам да излизам вече от дупката,ама знам,че май до март нямам шанс.на пролет ще живне малко мойто сРъце Grinning

маги,не са минали още лошите моменти....имА и втора серия на сериала хахахах

# 85
Аз пък нямам догадки, ама си умирам от любопитство защо не казват...

Боби, аз като  наченала вълната на съмненията не заслужавам ли лс? Whistling

Оливър ходи вкъщи само по чорапи. Сложа ли му от горепоказаните чорапки с подметки се спъва на всяка втора стъпка. Shocked

# 86
  • WA, USA
И моите деца са боси непрекъснато, не знам как ще ги пращам на градина след някоя друга седмица. Малкият не задържа нищо на краката си за повече от минута, дори когато сме навън в студа. Баткото пък ми реве всеки път като трябва да обуваме чорапи, че му обивали, сърбели го краката и прочие Crazy Отгледала съм си диваци.

# 87
Bobi,da ne si ti ednata bremenna?Simple Smile a az kato vrachanka ne mi li se polaga LS?Simple Smile

Haide bremennite,burzo si kajete,zashtoto veche sigurna sum cialata auditoria umira da nauchi!:)nemoje taka da ni se kaje polovinata info...aaaaa:)

# 88
 sipirumi,
 големият го " отгледах" бос, но при майско бебе по-биваше.
 Като проходи бе вече топло.

Сега ще не ще, ще е с чорапи малкия, но мисля лятото, като си идем в Бг, в прабабината градина да го пускам бос.

# 89
  И аз съм доста любопитна за коремчетата, но явно си имат причини да го крият. Но не отказвам ЛС де, на никой няма да кажа  Mr. Green Боби пусна мухата и избяга  Laughing
Бибитка,
Хайде да залагаме кои са тайнствените мами  Mr. Green Аз залагам на Хуничка, Тинк, Ел и Олд спорт  Mr. Green Ивенце, ама и теб те подозирам сега  hahaha
  Аз прибавям и Мента и Солей, но вече всички сте ми подозрителни  Grinning
  В отчетната тема си имаме също голямо коремче, една мацка е бременна с трето.
  Ние сме добре, малката бесня днес като за 10. Всеки ден се изменя това дете и все повече характер и дивост проявява. Няма спирка, да ми е много здравичка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт