Деца, отглеждани в чужбина - 4

• 27 810
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Имаме си бременна мама?
Juturna, честитооооооооооооооо! лека и усмихната бременност! Hug

# 61
Juturna, честито. Лека и безпроблемна бременост.

Айде да видим кой ще е следващия  Laughing

# 62
Браво на Джут! Поздрави и тук от нас за хубавата новина!

ЧРД на Маритка и на Вики Светлин ! Какъв весел ден днес!

Звезди, трета бРеменна мама от групата на Шаро (родили 2010) хихихи  Wink ноооо, не казвам кои са другите, като се родят бебешоците, ще си кажат Wink

# 63
Ехааааа Джут,сериозно ли?!Толкова рано,случайно е станало предполагам Grinning ,но това е страхотна новина.Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност! Praynig  bouquet
П.С. Боби,писали сме по едно време не си е честно,защо не казваш....хм! Simple Smile Наистина ли ще разберем кои са чак,когато родят?!Аааааа не съм съгласна!

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 22:28 от gerchy

# 64
 Йеее, днес много празници, много новини! Честито и от мен Джут, многооо лека бременност, много здраво и послушно бебе  Hug

# 65
Мерси за честитките  Hug

Толкова рано,случайно е станало предполагам Grinning

Ти ме разби с този извод  hahaha. Съвсем планирано си е, даже и по-рано щеше да е ако не трябваше да чакам 2 г заради секциото.

Боби, две? Аз само за една знам, хм.

# 66
Ааа, Герчи, нИ мой тЪй, не мога да плещя от чуждо име Wink затова си трайкам Wink

# 67
Споко Боби, ти нищо няма да казваш, само ще напишеш. а това са две различни неща Mr. Green

# 68
Аааа що пък,съвсем на място си ми беше извода Sunglasses Малко са жените,които се навиват на втора бременност почти веднага след първата! Naughty нооооо явно ти си от тях и аз нямаше от къде да го знам това. Grinning Е добре де,не мога да не те попитам:Как се нави?
Титина и аз това викам...Боби,ако не искаш да кажеш (ма то и никой не те кара) напиши за какво иде реч или им кажи сами да си напишат,то голяма работа нали сме си все едни и същи от миналата година и се знаем Crazy

# 69
Oх, ако знаете от кога се опитвам да се разпипша  ooooh! .

ЧРД на Виктор и Маритка!!!

Джуууут, голяма честитка, много хубава новина Heart Eyes ! И аз ги исках с малка разлика, но с този звяр, който отглеждам  няма шанс да стане. Ако поспя поне 1 пълна нощ без никой да ме тормози, може и да размисля  Mr. Green .

Благодаря на всички за картичките, много получих, не мога да изброя  Blush .

Титинааааа, яви се пред строя! Много хубава идея за късметите, ама какви са тея късмети дето ми пращаш  Crossing Arms Naughty Crossing Arms Naughty . Шегувам се, знам, че са на случаен принцип, ама последния път като ми се падна същия късмет, взе че се сбъдна и още не мога да се наспя Crazy . Ще те викам да дондуркаш, ако се сбъдне, да знаеш  Hug .

При нас нищо интересно...зъби, сополи, тръшканици, вечен хаус...обичайните неща. До компа не мога да припаря, ей сега използвам докато спи, ама то кое по-напред. Докато си направя нещо за ядене и го изям, той вече се е наспал. А пък картичките как съм писала...с Алек скачащ по масата, като кардиограми станаха, дано ги разчетете  Laughing .

Боби, вкарА ме в размисъл  Laughing newsm78 .

Май ми свърши почивката  Rolling Eyes , дано успея пак да се разпиша тази година.

# 70
Clairette, спокойно наблизо си ми. Пък и късметите са за това да се сбъдват. А за спането - ще спиш после  Mr. Green

# 71
  • WA, USA
Честит рожден ден на Вики! Да расте много щастлив и здрав! Весел празник Светле!

Честито и на Маритка! Да си жива и здрава  bouquet

Джут, многооо се радвам! Да е лека и успешна! И прекрасно раждане накрая, заслужаваш си го! Hug

# 72
Честито на Вики на Светлето, на Маритка и най-вече на Джут за новото бебче.  Hug  bouquet
Ние пак сме болни, писна ми вече..... Close

# 73
Иха, цели две още!
 Хм... скоро ли ще раждат? Crazy

Clairette,
 и аз я чакам тази нощ, в която няма да трябва да се отвивам и будя. Crossing Arms Mr. Green

# 74
  • FRANCE
Честито на Вики на Светлето! Честито и на Маритка!
Джуд супер новина Hug

И на мен ми минават идеи за трето но таткото със сигурност няма да се навие Simple Smile А това с неспането не ми се е случвало от далечната 2006. И сега дребосъчкова направо се съдра от рев 40 мин и сега ми спи в ръцете и още хълца, какво беше така и не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт