Деца, отглеждани в чужбина - 4

• 27 792
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Първо честит рожден ден на нашата неподражаема Марита Simple Smile
Бъди много здрава - физически и психически и не се колебай да строяваш тези, които не слушат  Hug

Получих картички от Надя, Злати, Титина и Цвети. Страхотни сте   bouquet

Титина, супер ми дойде текста на "Тихо се сипе", в момента е голям хит.
Моника е много смешна защото има предпочитания към езика на песничките.
Аз й пея "O Tannenbaum", но не иска на немски, а на френски да й пея. Дори бг-версията не всеки път приема. (само дето знам по един стих на всички езици, та се повтарям нон-стоп).

айде едно кафе от мен и отивам да работя:

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 11:29 от Iventse

# 46
elfie,
 голяма красавициа си имате! Heart Eyes

cutty,
 мда, мама дойде, с няколко часа закъснение и аз вече душа берях за сън.
 Та от колата в леглото, а на другата сутрин за " добре дошла" я заведохме на доктор( заради нас тримата де и се оказа, че двамата с Оливър имаме възпаление на ухото ooooh! -  проклет грип!), и после я врътнах из моята въртележка.

В резултат на което се видяхме за по 15-ина минутки 3-4 пъти и накрая аз хукнах на една запланува среща и се върнах към един. Мъжът ми докладва, че вечеряли с палачинки и накрая и тримата -  мама и двете деца заспали в 20 часа... Mr. Green Mr. Green Mr. Green  И така до днес до 7 - т.е. времето за училище.

# 47
  • Λάρισα
cutty, ние вкъщи имаме тук-там килими, обаче магарето съществува основно по теракота. Лятото си шляпа боса, пролет и есен - по чорапи. На мен ми се струва, че в момента у нас е студено за по чорапи и съм й взела ей такива като компромисен вариант, с мека подметка. Удобни са и за двете ни, единствено не ми харесва, че й се потят краката вътре.

# 48
Честит Рожден Ден на Маритка!  Hug  bouquet Нека всички неприятни моменти са в миналото и бъдещето да ти донесе много щастие, здраве и да си отново веселата Маритка!

Имаме си картичка и от Мила.  Hug Много е красива.

Елфи добре дошла!   bouquet Много ти е сладка госпожицата.

Лек път на всички пътуващи!

cutty ние ползваме в къщи същите чорапки каквито lammah  е показала (но момчешкия вариант  Laughing). Обувам му ги не толкова да не му е студено, колкото да не се хлъзга на ламината. Иначе е като на кънки и току направи плонж докато тича.
И тук последната седмица е бурно, особено нощно време какви ветрове се вихрят.  Crazy Всеки декември е така, понякога дори затварят части от града.

Звезди хайде все така да спят момчетата! Simple Smile

Флъфи  Crazy дано имате по-малко подобни изживявания. Особено е тежко когато не си видяла как точно се е случило, тогава мислиш най-лошото. Ако не бях видяла Томи как леко се чукна на ръба на нощното шкафче и цялото му око посиня щях да мисля, че се е зашеметил зверски...ето вече 2 седмици си носи синьото под окото и не минава.

# 49
Маги, и при нас тази нощ беше така.
Егати бурята, мислех, че ще се счупи някой прозорец...

# 50
  • България/Германия
Благодаря за топлото посрещане, момичета!  Hug

Да честитя и аз рождения ден на Маритка, много здраве и повече хубави емоции!   bouquet

Cutty, те тези обувчици, с които е Изабел, са пантофки за прохождане, с мека кожена подметка. Тя през повечето време е по чорапки, но напоследък сама взе да си обува пантофките и обувчиците, голяма страст са й Wink

С какво си играят дечицата ви? Изабел напоследък слага всички животни да спят, завива ги със салфетки, "пее" им нани-на, слага ги на "гърне", опитва се да им слага памперс, супер смешна е. Също така обожава книжки и да драска с моливчета навсякъде (диванът ни е цяло произведение на изкуството, ама аз съм си виновна, че исках светъл). За сметка на това не я привличат никакви пъзели, кубчета и т.н. развиващи фината моторика игри, а четох, че за следващия преглед при детския лекар на 2 годинки се очаква да може да строи кула от 8 кубчета  newsm78

Да ви се оплача, още не съм измислила какво да подаря на мъжа ми за Коледа и за рождения му ден, който е на 9.01.  Rolling Eyes Embarassed

# 51
Маритке,честит рожден ден!  bouquet Айде да си ни жива и здрава и много,много щастлива! Hug  bouquet
Честит рожден ден и на Вики на Светла! newsm59  cook  party002 Светле,да ви е жив и здрав рожденика и много да ви радва!Весел празник!

# 52
  • Rennes, France
Леле, Светле... ooooh! ooooh!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ  bigdance2 Tada nbirthday
МНОГО ДА ВИ РАДВА, ДА РАСТЕ ЗДРАВО И УСМИХНАТО МОМЧЕ.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК МАМЧЕ  bouquet

Маритка и на тебе Hug ЧРД

# 53
Ивеосвен прозорците при нас се получава и нещо като вакуум за момент.  Crazy И понеже едно време е имало камини се чува доста страховит звук като блъска вятъра в кумина. Бррр но по-добре нощно време, вместо през деня да ни отнася.

Елфи моето е момченце, но има един Мишо който слага да спи, пее му, сутринта го нахрани с шишето включително със звуците мням мням, понякога дори имитира, че се е оригнал и казва "Опс, сори яяяя"  Laughing Носи ми го често-често да го целувм. Simple Smile Иначе играе предимно с коли, коли, коли всякакви видове със/без светлини, музика, диско. Обича да сглобява и разглобява, фен е на всякакъв вид техника, топките и балоните са му любими...но не обича да рисува, рядко и за кратко му хваща вниманието.
Това, че не реди кубчета не значи, че не знае как.  Peace

Да попитам мамите с по-големи дечица (около 2годишните) как ги приспивате на обяд?  Томи иска все още да го люшкам, но вече ми тежи ужасно и ме болят ръцете. Почнахме да се приспиваме по 40-50 минути  Crazy, а ако не легне да спи после е толкова крив и уморен...не става.

Сега видях...Честит Рожден Ден на Вики  newsm59  Gift Весело и щастливо детство и много радостни мигове за мама и тати!

# 54
Маритка, чести рийден ден! Много щастие и късмет   bouquet
Калин играе с невероятни неща - като се почне от кухненската посуда и се стигне до неговите си играчки. фен е на книгите - има едни дето се отварят прозорцхета и се вижда какво прави мечето сутрин например. пПрепрочитаме ги поне по 50 пъти на вечер ( даже вече ги сънувам).
В къщи половината под е с камък другото мокет. Нарочно не махам мокета, че като падне не боли толкова. А ходим по сандали и краката му са все мокри.
Снощи ми се наложи да се прибера скорострелно от партито, обадиха ми се, че така реве, че дъх не може да си поеме. Докато се прибера се беше успокоил. Чудехме се какво ли е станало, докато не вкл че т.к. са давали каквото си поиска, явно е решил, че ще дадат и бисквити и е стоял под вкафа и се е тръшкал. Така или иначе не яде бисквити. Ще ме накара да ги изхвърля най-накрая и ще решим проблема.

Честит Рожден ден на Вика. Много подаръци и щастливо детство, а на цялото семейство весел празник

# 55
 Честит рожден ден Вики, да си много здрав, щастлив, слушан, обичан и много щастие да носиш на мама и тате. Светле, честит празник и много весело да си изкарате!
  Маритке честит рожден ден и на теб! Пожелавам ти да си много здрава, много разбирателство и любов в семейството, много здрави деца и много щастие! Целувки
  Нещо не мога да ви насмогна тия дни. Ние сме добре. Така се ядосах с тези картички пък сега, дано ги получите. Ако не пак ще пратим, няма да се даваме, я  Mr. Green Налепих ги аз с лепило и си бяха добре лепнати, ама явно като е изсъхнало и...Хубаво си мислех едно тиксо да им тупна, ама то акъл се иска навреме. Мишел вкъщи е с меки обувки, тарлъци или чорапи. На градината е редовно боса или по къси гащи и боса  ooooh! хАнглийска му работа. А тук днес натрупа доста сняг...
  Пощальона нещо два дена нищо не ми носи  Crossing Arms Получихме картичка от Звездичкови, страхотниии  Hug Мила от тебе писах ли, че получих  Hug
  Добре дошли на новите мами  Hug
  .bibitka. то коледната украса ще я прежаля, но тя със същата страст яде АБСОЛЮТНО всичко  Crazy Любимото и е да отваря чекмеджетата и да облизва всичко вътре  Whistling
  Боби, Сю и всички пътуващи лек път и незабравимо изкарване  Hug
  Флъфи как е малкия. Ще мине не се притеснявай. Мишелка как се е излупквала, едвам я събирам, а съм като квачка по нея. Просто понякога се случва. Само не мога да разбера защо имат столове, стъпала и такива неща в градината. Аз и на Маритка бях гледала едни снимки на детски център, супер опасен ми изглеждаше. Тука е една стая, с килими меки и играчки. Много старание трябва да вложи, че да падне и да се удари.

# 56
Честит рожден ден на Вики!
Да расте здрав, весел и усмихнат! Да носи само радост на мама и тати Hug Heart Eyes

bdbaloni bdbaloni bdbaloni hbday happy bd

Маритка, честит рожден ден! Да си здрава, усмихната и да получаваш разбиране и обич у дома! Hug

Titina, страхотна идея това с късметчетата, и с " Тихо се сипе първия сняг" Hug Heart Eyes
Благодарим от все сърце!  bouquet

# 57
Честито на Вики! Hug Heart Eyes Да е много щастлив!

Честито и натеб, Маритка! Всичко най ти желая!  Hug

Титина, и аз имам от теб картичка. Много хубаво късметче ми се е паднало.  Heart Eyes

# 58
Честит рожден ден на Вики  newsm59. Да е весел и щастлив, а на мама - честит празник  newsm51

Честит рожден ден и на Маритка  Hug. Мариткей, свърши сатурновата дупка, хайде излизай от депресиите вече  Wink

cutty, предполагам че си зависи от настилката и градусите вкъщи. У нас е само мокет и Лилия шляпа боса, евентуално по чорапи ако е забравила, че са й на краката  Wink. Предполагам че ако имахме паркет, хеле пък плочки, щеше да е с пантофи.

За игрите, играе си с всичко, което не е играчка. Най-обича да подрежда щипки/чашки/лъжици или други дребни предмети по дивана, после ги пренася в нейната стая, подрежда ги там по пода, после се връща в хола, подрежда ги по масата и т.н. Също голямо забавление е да се облича самичка. Докопва два чорапа от прането и половин час забавление не й мърда. От 15 минути се забавлява да ръси няколко капки вода по пода и да си ги бърше с една салфетка. Абе, купувай му играчки на това дете, ако си нямаш друга работа  Wink 

# 59
Хайде и тук: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИЯ ВИКИ!!!!! ЧЕСТИТО И НА МАМА СВЕТЛА!!!!! Надявам се, че сте си изкарали сууууперрр!!! Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАРИТА! ВСИЧКО НАЙ-НАЙ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!!!  bouquet  bouquet

Благодаря за прекрасните картички на Мила и Титина! Мила, картичката е много красива! Simple Smile Титина, мерси и за късметчето, много оригинална идея! Simple Smile  

Ох, не помня - благодарих ли на Маги и Звездичка за картичките?  newsm78 Май не съм - момичета, благодаря специално и на вас!!!! Много сте мили! Звезди, детската картичка е супер!!! Simple Smile Маги, картичката е много затрогваща! Simple Smile

Мерси на всички за пожеланията за лек път!  Hug Hug Hug И аз желая същото на оостаналите пътуващи! Маги, дано не се случи това, дето го описваш  и да си стигнем бързичко до София Praynig

За обувчиците - ние сме почти непрекъснато с обувки вкъщи, иначе много си криви стъпалцата и стъпва наопаки някакси... Та, колкото и да ми е досадно да го обувам и събувам, уви, така сме у нас...

Elfie, добре дошла!   bouquet Изабел е страхотна сладурка  Heart Eyes

И сега специално към Juturna - ЧЕСТИТООООООООООООО и тук!!! Най-успешна и лека бременност ти желая!!!!!  Кога е големият ден? Леле, не мога да повярвам!!!! Прекрасна новина!!! Още веднъж - честито!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 21:37 от fleur :)

Общи условия

Активация на акаунт