Ваксината срещу рак на шийката на матката Церварикс

• 90 650
  • 893
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Странно...във форума на доста места се споменава за смърт като страничен ефект от имунизация с Cervarix...,но когато зададох конкретен въпрос:
-Кой е умрял от поставяне на Cervarix ?...
...никой не можа да представи достоверна информация.Всичко друго-декларации,коментари,обиди,лъжи и манипулации,само не и достоверна информация за случай на починал от поставяне на Cervarix пациент!
Което означава че тези твърдения са поредните недоказани лъжи!

Да знаеш, че хич не ме мързи да търся достоверна информация !
Ето цитат от статия, която пък взима информация от VAERS : "Cervarix has been responsible for more than 9,000 cases of serious, adverse reactions and at least 3 deaths since this vaccine has been in use. One of the worst cases involved 14-year-old Natalie Morton..."

# 721
Това не е никакъв отговор!Искам линк към източника.
И понеже виждам че се цитира случая с Натали Мортън,вече за n-ти път се налага да ви обяснавам,че първоначално смъртта й е била свързана от журналистите със ваксинацията с Cervarix,но резултатът от аутопсията показва, че Натали Мортън е умряла рак на белия дроб със разсейки в сърцето! Тук можете да прочетете съобщението на ВВС: http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/8284517.stm

И тъй като и тази информация се оказа фалшива (защо ли не се учудвам),ще продължа да питам:

-Кой е умрял от поставяне на Cervarix ?

# 722
Това не е никакъв отговор!Искам линк към източника.
И понеже виждам че се цитира случая с Натали Мортън,вече за n-ти път се налага да ви обяснавам,че първоначално смъртта й е била свързана от журналистите със ваксинацията с Cervarix,но резултатът от аутопсията показва, че Натали Мортън е умряла рак на белия дроб със разсейки в сърцето! Тук можете да прочетете съобщението на ВВС: http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/8284517.stm

И тъй като и тази информация се оказа фалшива (защо ли не се учудвам),ще продължа да питам:

Аутопсията е фалшифицирана.
ББС не са достоверен източник.
Точка.

# 723
Бе ти луд ли си?Това е Британската държавна информационна агенция, която цитира протокола на английски съдебен лекар.Все авторитетни институции,и изведнъж се изтъпанчва един перко и казва:
-Не вярвайте на Британската информационна агенция и на съдебния лекар,а вярвайте на мен!!!
Какъв си ти бе перко?Съдебен лекар ли?Бил ли си аутопсията?

# 724
Бе ти луд ли си?Това е Британската държавна информационна агенция, която цитира протокола на английски съдебен лекар.Все авторитетни институции,и изведнъж се изтъпанчва един перко и казва:
-Не вярвайте на Британската информационна агенция и на съдебния лекар,а вярвайте на мен!!!
...bilpet ,аз точно на подобни агенции не вярвам.А съдебните лекари могат много лесно да бъдат манипулирани....

# 725
Вече станахте за смях...

# 726
Кой е за смях не ме впечатлява....а ми ме учудва сляпото доверие към институции,които са подвластни на икономически и политически интереси!!!
 Дори само фармацевтичната печалба на производителя да вземем впредвид Thinking
И друго, в Япония подобни вакснини не се препоръчват....защо ли?

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 22:45 от ОнаЯ Мара

# 727
Joy А ти бил ли си на аутопсията?
Кьде го учите този бьлгарски език,искам и аз да го науча... hahaha
Бесней.

# 728
Моя приятелка си постяви първата ваксина и при около месец и не сложи останалите 2 тъй като получи пристъп от вървата ваксина...може би просто не е подходяща за всеки.

# 729
Тъй.Като махнем тъпизмите на Christian и ОнаЯ Мара,
искам да  ми представите достоверна информация относно:
Приемам само факти и аргументи,а не недоказани твърдения !!!

# 730
Приемал/а.... Joy

# 731

ТИ по-скоро се прекръсти на billet = ПЪН,ЗАЩОТО СИ ТАКЪВ ! ooooh!

АЗ ОСЪДИХ БГ ЛЕКАР ЗА ФАЛШИФИЦИРАНИ ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ ПРЕДСТАВЕНИ ПРЕД СЪДА И НЗОК, ЗА ДА СЕ ОТЪРВЕ,ЧЕ УБИ ДЕТЕТО МИ С НЕКАДЪРНАТА СИ АЛЧНА ПРАКТИКА, MoneyБЕЛИТЕ ПРЕСТИЛКИ ЗА ПАРИ СА ГОВОВИ И МАЙКА СИ ДА ПОГРЕБЪТ,А КЛЕТВАТА ПРЕД СЪДА ЗА НИЩО Я НЯМАТ... Crossing Arms Naughty

# 732
  • София
Приемал/а.... Joy

Ей сега ще седна да ровя във файловете, които предостаят VAERS, специално за да дам готова достоверна информация на някакъв си новорегистриран загубен провокатор!
Щото си нямам друга работа!
Как ли пък не!
Кристияне, ти беше прав - който иска да прочете - ще прочете.
Който не иска - ще си остане сляп.

# 733
Ами, намери си ги.Информация има, колкото искаш.
Или очакваш някой друг да си губи времето заради твоето удобство?   Mr. Green

А срещу една добра тлъста сума в банката, в протокола от аутопсията може да пише, че е починала и вследствие посещение на извънземни....така че , толкова по "достоверността" на аутопсионен протокол.

# 734
Преди години имах тежко мъртво раждане-момченце.В  протокола след аутопсия написали -момиче ShockedДа не мислите,че много се задълбочават,всичко претупват,но да не забележат и пола....                    Ето  пример как става.

Общи условия

Активация на акаунт