Ваксината срещу рак на шийката на матката Церварикс

• 89 635
  • 893
  •   1
Отговори
# 195
Личните лекари се пазят от агитации и съвети.................
Е, ако са убедени, че ваксината е толкова ефективна и полезна, колкото се твърди, защо се пазят?
Явно и те не са убедени в ползата от нея.
А как човек, който не вярва в нещо, ще ме накара аз да повярвам?

# 196
За да са сигурни им трябва опит с тази ваксина. Няма как да имат, т.к. сега се въвежда така мащабно.

# 197
Да, личните не са убедени, днес и аз констатирах това.

# 198
Да, личните не са убедени, днес и аз констатирах това.

Моята каза, че би сложила, но не и повярвах, тя има син  Confused

# 199
О да, това са заучени фрази. И аз го чух от едно джипи..."Ако имах дъщеря, бих я ваксинирал" ..как не Laughing..Това трябва да убеди колебаещите се ли?

# 200
О да, това са заучени фрази. И аз го чух от едно джипи..."Ако имах дъщеря, бих я ваксинирал" ..как не Laughing..Това трябва да убеди колебаещите се ли?

Четох, че и за синове щяло да има  Mr. Green

# 201
Синовете - под ножа за циркумцизия.

# 202
Личната след като ме информира подробно за 2те ваксини, се застрахова като каза, че тя няма много опит с тези ваксини, че те не са задължителни и тя не настоява.
Сподели, че има вече две 12год. момичета на който я е поставяла по искане на родителя, и това е лична преценка на родителите.
Обърна внимание, че дъщеря ми трябва да има висока здравна култура и многооо, ама многооо добре да си подбира партньорите.
Разказа че има случай в който на девойка партньора бил втори, ама и донесъл болести.

# 203
Личната след като ме информира подробно за 2те ваксини, се застрахова като каза, че тя няма много опит с тези ваксини, че те не са задължителни и тя не настоява.
Сподели, че има вече две 12год. момичета на който я е поставяла по искане на родителя, и това е лична преценка на родителите.
Обърна внимание, че дъщеря ми трябва да има висока здравна култура и многооо, ама многооо добре да си подбира партньорите.
Разказа че има случай в който на девойка партньора бил втори, ама и донесъл болести.

Всъщност здравната култура на децата ни е един определено важен аспект, да не кажа аспект, който повече заслужава дискусия. На първо място трябва да ги възпитаме на "хигиена" в отношенията, да това да ценят здравето си и да се пазят. Confused

# 204

"Хващам" се  за тези думи.Хем ваксината пази,хем пък и с нея  мнооого да се пази.

# 205
elbosi, явно не съм била ясна. Лекарката не натрапва мнение.  Peace
Този случай с момичето и партньора беше само пример, който няма нищо общо с ваксината.
Но, съм ЗА както се изрази Анна за хигиена в отношенията, независимо кой какво решение ще вземе за дъщеря си.  Simple Smile

# 206
Цитат
Но, съм ЗА както се изрази Анна за хигиена в отношенията, независимо кой какво решение ще вземе за дъщеря си. 
Peace

# 207
Имам приятел, който живее в Норвегия и е медицинско лице. Каза ми да не слагам ваксината, в Норвегия не се прави, защото е установено, че има множество странични последствия, някои от които идват след години. Като имам предвид, че Норвегия е една от страните с най-добър стандарт и е особено напред в медицината, съм склонна да му се доверя.

# 208
Бе ти гледай африканските и латиноамерикански държави- нали там сега пробивала политиката на поголовната безплатна ваксинация и ни ги забиват като пример как трябвало да подходим.  Sunglasses

# 209
Бе ти гледай африканските и латиноамерикански държави- нали там сега пробивала политиката на поголовната безплатна ваксинация и ни ги забиват като пример как трябвало да подходим.  Sunglasses

Добре де а епидеямията от вариола през 60-те години в Южна Америка и Африка... да не мислиш,че със шамански танци са ограничили разпространението. тогава са умирали по 2 млн. човека на ден! Два милиона, не 10 000 или 100 000...Те през Средновековието са си мислили,че с молитви ще прогонят Черната чума....

Общи условия

Активация на акаунт