Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са новините за щъркелите във форума?
Какви са мненията за храненето на бебетата с НАН (на Нестле) и други алтернативи?
Какви са препоръките за увеличаване на кърмата и какви са опитът на майките в този контекст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са новините за щъркелите във форума?
-
Какви са мненията за храненето на бебетата с НАН (на Нестле) и други алтернативи?
Форумът включва различни мнения относно храненето на бебетата с НАН (на Нестле) и други алтернативи. Някои участници отбелязват запичане и прекомерен растеж на главите при употреба на НАН. Други препоръчват продуктите на Милупа, като подчертават значението на майчината кърма за имунната система на бебето.
-
Какви са препоръките за увеличаване на кърмата и какви са опитът на майките в този контекст?
-
Какви са преживяванията на майките в борбата с болести преди раждането?
-
Как да се справя с проблеми с преноса и коликите при бебето?

след като това не ти се случва за пръв път защо не ти назначиха секцио по медицински показатели? 
Педиатъра ми каза, че се получава така, защото си хапвал лакомо. За къпането, според мен в болницата са наплашени децата, защото никой не се съобразява с тях.
Акушерките гледат да си ги изкъпят всички, пък кое плаче, кое не. Светльо също плачеше когато ние с баща му го къпехме, но това беше точно първите три пъти (сега плаче, като го извадим от ваната). 

Мисля, че тази нощ мина добре, защото той стана поплака малко, изпи много вода и после му дадох залъгалка (много съм против и неисках да се стига до даването й, но с нея той заспа) и готово стана за следващото хранене.
) ... благодаря на всички за съветите... 
Дано бързо се оправя, че ... баш на финала.
Ще му се обадя като станат на 15 мин. (ако това е днес) Иначе акушерката ми е казала да тръгвам като станат на 10-тина минути.