Отговори
# 630
В 13:30ч ме вика в отделението,стискайте палци като мога ще пиша

# 631
имаш ги и на краката палците.
Аз се връщам от доктор.Беше в операция Twisted EvilСпоред акушерката няма да дочакаме 25.Как разбра не знам newsm78

# 632
Ехааа колко са ни различни темите newsm78 преди споделяхме по колко грамчета са ни бебчетата,а сега по колко папкат и по колко пълнят памперса!Как мина времето!
Ние се гледкаме и си се радваме един на друг,но и за мое съжаление от вчера ни се наложи да дадем АМ.Предните две вечери като започне един панически рев,викане,свиване и викаме ооооо колики и му даваме на дечко капки.Вчера отидихме на гости на сестра ми която има бебе на 4месеца и нашия посред бял ден пак рев от "колики" и сестра ми вика бе това дете е гладно,а аз го бях нахранила преди час и нещо(храним се на 3 часа) Давам му гърда за 15тина мин и после 70мл кърма от шише.След консултация с кака и разговор с доки решихме да направим едно пробно хранене с АМ и се оказа,че бебко е гладен след моята кърма Sad сега давам гърда за 15мин и после 50мл АМ и той си спинка и дори се буди на 3часа и половина през ноща. Въпрос към ЛЛЛ : Как да направя кърмата си по-хранителна? Благодаря ви предварително! Hug

# 633
Аским! Praynig
Ватци, при теб също са хубави новините!
 Аз мисля, ако до час продължа с контракциите , да се изстрелям поне да ми проверят разкритието. Да видим до къде съм стигнала. Ще пиша, ако реша да тръгна, ама тоя път наистина като тръгна  Laughing

# 634
IoannaD,
с кой доки се консултира, и какво АМ пиете, защото и ние понякога седим будни, не ревем но се кокорим и като дам гърда и засуква все едно е държан на въже, в петък сме при Масларска и смятам да се я питам какво мляко може да пие Коле, защото в Токуда казаха да пазя диета, че бил предразположен към алергии  Rolling Eyes

# 635
Честита дъщеричка на бубси!
Аксим стиснати палци и от мен Praynig
Люби, то и нашия ред ще дойде, ама да става каквото става и да се ражда, а не така- има признаци, после затихват и до безкрай Crazy
 А аз само си правя планове като почнат как да се стиковаме за баткото и после хоп се размине.  Crazy На следващия ден нови неща и така. Като гледам и при теб са подобни нещата- стискам палци за едно бързо и безпроблемно раждане! Тъкмо на най-хубавите празници ще се приберете, ако настъпи сега момента Peace

# 636
  • София
Честито на двете ни рожденнички!Бъдете весели и много щастливи мами Hug!
На Аским стискам палци за бързо и леко раждане!
А на Бубси честитя дъщеричката!Много хубаво име!
Дано не съм пропуснала някого Embarassed
Аз днес успях да си подам документите за еднократна помощ при раждане и детски.Доволна съм,че отметнах това задължение.
Ох,излежавам се,а трябва да стана нещо да  си приготвя за ядене Confused.Налегнал ме е мързел ooooh!

# 637
Привет дами!
Честит рожден ден на рожденичките!Желая им най - веселата и безгрижна година да имат!Здрави бебчета и спокойствие в семейството!
На всички родили - нека бебчетатат да растат неусетно бързо,здрави и шастливи.А на мамите скорошно възстановяване.
За нуждаещите се -стискам палци!
Мерси на Радостче и мимитопл за инфото...Ще видим кога ще го вземем нашия акт.
Относно милилитрите при хранене - ние ядем кърма.В болницата ни казаха до 10 ден да увеличаваме с по 10 мл.Сега вече се водя по една книга.Там е указано ,че от 2-рата до 4-тата седмица бебето трябва да изяжда от 600 - 710 мл мляко /при 7 хранения на ден/.Като при първото хранене е най-голямо количеството  и после постепенно намалява.На натали давам около 680 мл на ден и мисля,че и стига...

# 638
Момичета имам въпрос Thinking В МД ми казаха,че до 10-тия ден бебето трябва да стигне 100мл на ядене и така до първия месец. Педиатърката ни обаче каза,че това е супер много и каза да му давам по 60мл. Хубаво,обаче мисля,че не му достигат. В началото 60-те си ги изяждаше даже на малки почивки,като придремваше,сега обаче си ги изпива на еидн дъх и след тва като се укокори и започва едно лапане и смучене на ръцете Whistling От вчера дори се буди на 1-2ч., спи неспокойно и т.н. и ние помислихме,че са колики. Започнах да давам и Еспумизан Л. Но като цяло си мисля,че просто е гладен Naughty Съдя по това,че когато и да му дам винаги яде,не отказва,не плюе,не повръща Thinking Оххх дайте съвет моля ви,гладен ли е или има колики?

Спокойно, не е гладно бебчето. Това, че си смуче ръчичките не винаги означава, че е гладно. Дай му водичка, чайче, залъгалка. Ние вчера бяхме така, беше много неспокоен, събуждаше се на всеки 30мин., напъваше се, целия почервеняваше и посиняваше. Според мен си бяха колики, също си смучеше юмручетата, поемаше големи количества, нищо не е повърнал. Дадох му капки няколко пъти (Инфакол) както и чай от копър и анасон (изпи около 60-70мл. в рамките на 2 часа) и се успокои и заспа. Днес вече е много спокоен, но му давам на всяко ядене капките и след ядене му давам да пие чай от копър, защото той помага за болките в коремчето, докато чая от анасон успокоява и кара бебето да спи. Стискам палци, дано съм ти помогнала. Консултирай се и с педиатъра.  Peace

# 639
Честито на мамите рожденнички днес  bouquet

И мен тази нощ към 5 часа ме хванаха силни менструални болки през около 30 минутки.Следях ги до 6 часа и съм заспала после.Тъкмо се зарадвах и си викам,че 20 е хубава дата за раждане,но уви....

ох така искам да видя вече човечето в мен Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 640
В 13:30ч ме вика в отделението,стискайте палци като мога ще пиша
стиснати Praynig

За коликите не пробвате ли с топли компреси на коремчето. Малки възглавнички пълни с костилки от череши или спелта затоплени на микровълнова. Аз само това не бях пробвала с моя големия младеж. сега мисля с това като му дойде време.

# 641
Ей, най-после да се доредя да драсна два реда!
Честито на рожденчиките! newsm59
Днес успях да напазарувам всички подаръци, та сега само ще ги опаковам. Като една примерна помощничка на Дядо Коледа съм!
Да питам - възглавничката с черешови костилки как се поставя, затопля ли се или директно се използва?

# 642
  • София
И аз да питам-какви са тези възглавнички с черешови костилки Embarassed?

# 643
Честити бебчета на всички родили   bouquet
Честито и на рождениците  nbirthday
Искам да попитам родилите мами , пиете ли някакви витамини или нещо такова  Thinking
 Искам да питам ЛЛ ,  бях взела на заем кантар за събота и неделя и ми излиза , че бебка изяжда по 70-80мл. на хранене, но педиатърката каза , че вече трябва да яде по 100мл.... а и тя не пуска сама зърното , просто заспива и то само се измушва от устата й , след това  нищо не е в състояние да я събуди , дърпам уши , запушвам нос , отваря едното си око и ако и дам гърдата не я иска . Половин час сън след кърмене , започва един рев на горе долу равни интервали , рита с крачета и почервенява цялата , това ли са колики или е гладна. От снощи няма хубаво наакан памперс , по скоро само са напръцкани. Да давам ли повече храна и ако да колко? А ако са колики , как да се справя с тях. Благодаря предварително   bouquet

# 644
Възглавничките ги има в ДМ, май цената беше 10 лв ако не се лъжа. Затопля се в микровълнова, но за колко време и на колко вата не знам. Ще помоля някоя мама с повече опит да сподели. Току що изпратих ММ да я купува, че миличката ми от вчера се превива и само това не съм пробвала  ooooh!

Честито на рожденичките и на мамите с новородените им рожбички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт