Отговори
# 165
  • София
Добро утро, момичета Grinning Аз ходих д ми вземат кръв за изследване на хормони на щитовидната жлеза понеже съм предразположена /майка ми е с базедова болест/ и се върнах пеша до вкъщи, направих си  едночасова разходка, пък дано да помогна на бебо Laughing

Люби, недей да хабиш излишно нерви, знам, че сега ни е трудно, но си мисли, че заради бебо трябва да се опитваш да бъдеш колкото се може по - спокойна Simple Smile Честит юбилей на татко ти, да ти е жив и здрав още дълги години Grinning

Въпросче: Някой да има проблем с запушен перманентно нос и второто с изтръпващи ръце докато спите?
Дарлинг, на мен всяка вечер и през нощта ми е запушен носа /през деня слава богу е добре/, с ръцете положението е същото - като се събудя през нощта и поне едната от двете задължително е изтръпнала, много е неприятно усещането , но няма как..... Wink

# 166
Честито на новите мами   bouquet
Люби, не се ядосвай излишно, особено в този момент, и аз бих постъпила като теб Peace
Марса, ако ти си карала варицела имаш антитела, които предаваш на бебето и до шестия месец не може да се разболее.
Аз отивам с една приятелка на кафе и на дългааа разходка по магазините, дано се сети бебка, че трябва да тръгва вече Crazy

# 167
Благодаря за съветите момичета и за пожеланията ми за татко ми.  Днес съм намислила да си пусна една две филмчета и нищо да не правя. За вечеря ще сваря едни макарони и който иска да яде Wink
Още ми е криво и болно, но ще трябва да мине време. Казахме си много тежки неща, а и после това извинение на свекъра дето трябваше да го правя комбинирано с неговия тон и приказки... не искам да се сещам. Заради Ния си трая, но няма да ме видят скоро, както преди.
Предложете някое Коледно филмче, ако може по-новичко...

# 168
Добро утро момичета, честити бебчета на новите мами, почти нямам време да влизам във форума, а пък утре и мама си тръгва и май въобще няма да имам време.
Радостче, страхотен разказ и аз си мисля че е бил д-р Симеонов. Хайде да влизаме в ритъм родилите мами и да има повече време за писане. Аз нали съм новобранец и ме е страх да го оставя и за минута сам в стаята, а гледам да не нося там комп, защото не смятам че е редно.
Вече имам няколко хранения само на кърма, но не всички. За мен си е постижение. Но като влеза в серия преобличане, кърмене дохранване, изцеждане и ей го останал един час и кое по напред да свърша.
Хайде стиснати палчета на чакащите мами. Целувки на всички.  Hug

# 169
Добро утро след първата нощ у дома - мина чудесно - бебка суче и спи  Heart Eyes

Някой беше питал за разходките с брта ми - да и първия път така родих - това ми е магията за раждане ... Аз също съм се родила след разходка със същата дестинация ... Майка ми се е качила и двата пъти до същото място преди да ни роди  Heart Eyes....

Пижо , Симеонов е голяма терца , но не беше той , ами д-р Хатър ... Той нали е младичък на нашите години и малко се притесних в началото , но акушерката ми беше много опитна и ми вдъхна спокойствие с действията си  . Тази жена ще и благодаря цял живот - дано да има повече като нея ... Докторът освен да ми прави смешки и да ме зашие горе-долу друга роля нямаше ....
И аз като теб се указах с къса пъпна връв та се върна един път бебето , но слава Богу при следващата серия напъни излезе  Heart Eyes

# 170
Здравейте мами и от мен!
Честито на всички родили  след 7.12 ,че оттогава не съм влизала тук Simple Smile

Ние вчера се прибрахме от болницата. Симона беше малко на системки и антибиотик,че и беше по-гъста кръвта обаче всичко е ок вече. Направо немога да и се нарадвам. Засега слуша. Снощи успях да я изкъпя и за първи път. Иначе в болницата засука Simple Smile Възвърна си килограмите с който се роди малката и сега пак сме 2600г  newsm44

# 171
Radostche,за Димчева ли говориш?

# 172
  • София
За варицелата-педиатърката каза,че в момента има доста.Вирус е ,който се предава по въздушно-капков път и може да се хване и в магазина,и в асансьора.Щом кърмя вероятността бебето да се зарази е почти никаква.Аз съм я карала и предавам антитела.За сега го оставям баткото да не ходи на детска,пък за другата седмица ще му мисля пак.Искаше ми се да си ходи,пък и коледно тържество имат,ама мъжа ми каза,цитирам" да не си вкарваме таралеж в гащите" Simple Smile.

# 173
darling_a И на мен ми изтръпват ръцете и двете, понякога и краката. И доста сериозно ми отичат, последните дни се събуждам с ръце като на ковач, червени, двойни и ужасно изтръпнали. Но моята лекарка каза, че било защото много съм напълняла. Качила съм 17кг. и каза да намаля храната. Иначе кръвното ми е 90/60. Твоето как е? Задържало се вода накрая и било нормално, ако нямаш други проблеми, всичко би трябвало да е ок.

CMETAHKA - Искам и аз такова раждане, звучи толкова бързо и лесно, докато се усетиш и вече малкото бонбонче се е появило, страхотно!  Grinning

Lyubi - ЧРД на татко ти! Да ти е жив и здрав. А ти не се ядосвай повече  Stop, ако някой в този момент не може да разбере колко сме чувствителни и уязвими, ми да си гледа работата... Аз също не бих искала хора вкъщи. Crossing Arms

От сутринта до сега пак си имаме бебенца, ех, че бебевалеж настана. Честито, майчета!   bouquet

# 174
Някакво затишие....... newsm78
Дано е заради щъркелчета Thinking

Момичета, вмъквам се набързо, за да кажа на тези мами, които са излези в 45-дневен болничен към средата на ноември - да си погледнат за всеки случай справката в noi.bg, ако си имат ПИК.....
Аз току-що си направих справката и много приятно се изненадах, че за ноември вече са ми преведени парите! Simple Smile /болничния ми е от 14-ти ноември/......изплащат ми за 13 дни......

# 175
Здравейте момичета Simple Smile

И аз съм без настроение тези дни и супер ми е нервно.

Люби, при мен го имаше същия пробем, обаче с майка ми. Живее на 100 км и сега само си намира поводи да идва. Искаше да идва днес или утре, не знаела точно кога, а преди 2 седмици ми беше на гости за 2 дни. Снощи като ме хванаха лудите и и звъннах и и казах, че не искам да ми идва никой. Само ми звъни. Ако не и вдигна, след 30 мин звъни пак и то, ако е нещо важо разбирам, ама да ме пита "как си..къде си"  Shocked ме побърква. Била съм ги наказвала като не съм искала да ми се обаждат и "разбирам ли аз на тях какво им било". А мен някой дали ме разбира. Не ме интересува никой, казах и, че искам спокойствие. Да не говорим, че и приятелите ни се сърдят, че не сме се събирали скоро вкъщи. Бе тия хора имат ли акъл, да им се занимавам аз да сервиам и готвя. Направоооооооо съм откачила и вече съм супер директна. Да не говорим пък за онези, с които по принцип не се чувам и сега някак си, разбираш ли са се сетили за мен- е не им вдигам изобщо на такива любопитни същества.
Охх и аз си казах  Sad
Днес ходих на лекар, за 1 седмица главичката ни е с 2 мм повече, корема ми расте със сантиметри в минута Simple Smile Казаха много да си почивам и спя, когато искам, че ако тръгнело бебето, трябва да имам сили. А нали уж трябват разходки. Ни така, ни иначе.

Честито на всички нови майчета!! Да са ви живи и здравички дечицта!!!

# 176
Radostche,за Димчева ли говориш?

Да, точно тя ... И предния път имах уговорка с акушерка , но двете ми раждания не могат да бъдат сравнени по нищо ... Уникална жена и професионалист  Heart Eyes

# 177
Bilyanna   Hug
Обожавам го този филм- Love.Actually, мога да го гледам постоянно! Днес наистина е съсем тихо в темичката, но имаме вече много бебчета и техния режим в началото е изцеждащ. Аз мисля да затрия половин час в банята и после ще умувам какво друго да гледам днес.  Rolling Eyes

# 178
  • София
Да взема и аз нещо коледно да си потърся за гледане.Много обичам.Снощи ми беше много уютно с лампичките на елхата Simple Smile.

# 179
  • Sofia
Уффф , аз пък си полегнах да опъна малко кръста и така съм откарала 1 час спане  Crazy .Сега мисля малко да се разсъня и после да помятам крачоли навън.Движение му е майката ама къде и с кой да ходя вече и аз незнам  ooooh!  Whistling  ooooh!

Сега се зачетох на първа страничка и установих , че нямаме мама родила на термин или поне 1 ден до термина.А датата рекордьор е 02.12.11г.

Секцио за сега са 47 мами , а нормално 30 мами   Peace

Затишието е голямо вече  Tired не останахме мами неродили вече  Tired

Хайде бай за сега от мен

Общи условия

Активация на акаунт