Отговори
# 405
Стефи, ако тая жена не ти предизвика контракции, значи на бебо определено му е добре в корема Grinning Като не иска да и разваляш плановете, да си стои вкъщи и да си трае. А за името нямам думи просто  ooooh! Като те чета теб и ми се вижда благ моя свекър  Mr. Green
И по мои изчисления трябва да родя най-късно вторник и всичко да мине по вода с мен и бебето, че да успеем да сме си вкъщи на 24-ти...

# 406
  • София
Честити рожби на Хорозе и Дюки, да са ви живи и здрави и много послушни  bouquet
Стефи, приемай й изцепките с чувство за хумор, така поне няма да се натоварваш толкова Wink

Момичета, а ако родим на 21.12./ сряда/, няма ли да ни изпишат на 24.12., ако всичко е нормално newsm78 Питам за да знам кога е последния ден за раждане, при който ще сме изписани преди празниците Laughing

# 407
Пипи, броиш най-малко 3 нощувки за естествено раждане за теб и бебето и на четвъртия ден изписване. Значи, ако на 21-ви ти е първата нощувка, може и да ви изпишат на 24-ти. Simple Smile

# 408
Здравейте мили момичета Hug
Идвам като вестителка , аз самата съм миналогодишна декемврийка.
На 14 се роди Александър на мама me4opuhhh , 3кг, 50см.
Успех на чакащите мами.  bouquet

# 409
  • USA
PIPI нас ни изписаха след 2 дни.Не мисля,че ще ви държат повече ако всичко и с двама ви е добре Peace
Стефи тегли и една дългосвиреща на тая твоята злоба и като се приберете в къщи съвет от мен дръж я по-далече Peace. Няма такова спокойствие като това да сте си двама с бебчо.
Аз пратих дядо и тати на разходка и на пазар и сега ми е чудесно Blush Тишина и спокойствие.Мама знае най-добре Flutter. На Лекси му падна пъпчето на 7-мия ден и нямах търпение да го изкъпя Crazy Днес и утре много гости чакаме направо лудница. Като си помисля,че трябваше да ми е още в корема и ми призлява.Стискайте зъби коремчета.Не остана!

# 410
  • София
Radostche

bouquet  bouquet  bouquet

# 411
  • София
Мерси, момичета Simple Smile Значи ще му обясня на моя калпазанин, че до 21.12. трябва да се ориентира към изхода, за да сме си вкъщи за Коледа Mr. Green

# 412

Да се похвалиш с отпушени канали в най-скоро време ... Не знам дали стана ясно , но всичко това се прави след като бебето е сукало от съответната гърда  Peace .. Няма по-добра помпичка от него  Peace

# 413
Честито но новите мами  bouquet
Честит празник на всички именници!!!
Марина, честит рожден ден newsm59
Цвете, стиснати палци и от мен.
Дарлинг, не се притеснявай , не си сама за 31.12., макар, че баткото се роди 10 дни преди термин и се надявам и сега да не чакаме до края. Вчера бях на лекар и плацентата е станала за една седмица 3та степен, цялата е в калцификати и корема ми е спаднал с 3 см, та тайничко се надявам да наближава момента.
Днес бяхме на разходка с баткото , ама много силен вятър духаше и бързо се прибрахме, а сега и дъжд заваля.
А за празниците не ме притеснява къде ще съм, важното е всичко да е наред и да си имам най- хубавия коледен подарък Praynig

# 414
На мен в болницата в която ще раждам ми бяха казали, че при естествено раждане престоят е 72 часа след раждането, предполагам, че не е практика само на дадена болница, а си е така по клинична пътека.

# 415
Искам да попитам естествено родилите мами до кога им "беснееха" бебенцата - моето бебе е с термин 24.12 а все още играе вътре толкова интензивно, колкото и преди месец. Все си мислех, че като му отеснее трябва да се поспре и движенията му да станат по-скоро като докосване, но то така блъска, че корема ми се деформира постоянно.

# 416
Радостче и мен ме е яд ...Можеше да се запознаем...Simple Smile   bouquet
Честито на Дюки и мечопух...живи и здрави да са им децата.Бързо възстановяване на мамите!

# 417
Благодаря ви мами, и след деня с мама Годзила и след хилядите и нелепи приказки бебо си стой в коремчетоооо и съм без грам контракциика, а болка имам една особенна мести се из корема ми и е болка като ударено,може да е от на бебо ритниците  newsm78

Хиляда пъти щчх да ви питам и все забравям
КАКВО стана с листата от малина и хилядите други неща който някой от вас щяхте да пиете за по леко раждане има ли ефект newsm78 не че ще ги пия (няма за кога вече) но да знам ако имам второ дете hahaha

Забравих да се похваля Имаме си и кошче за колата  втора употреба ама кво като е hahaha Rolling Eyes

# 418
  • София
Стефи, аз се посъветвах с леля ми /тя ми е личен лекар, а и има специалност хомеопатия/ и тя ми препоръча 10 - на дни/1 седмица преди термин да си купя Арника 5 СН и да пия сутрин по 5 гранулки. От 3 дни ги пия и ако това спомогне за по-леко и бързо раждане, задължително ще се похваля. Записах си и за други гранулки, които ми препоръча при епизиотомия /за по-бързо заздравяване/ и за евентуално запушване на канали на гърдите, така че ако имам нужда ще си взема и от тях Simple Smile

# 419
Здравейте момичета  Hug
Честито на новите мами, да са Ви живи и здрави рожбите.
Аз да Ви се похваля, от вчера сутринта вече сме само на кърма и нещата са доста по-спокойни със стомахчето, не повръща. Но май започнаха коликите и почнах да давам Инфакол.
Днес за първи път се показахме на терасата на слънце за 2 минути, мисля че му хареса.
Мама излиза да пазарува коледни подаръци, малко ме носят краката, ама все пак си е сериозна операция и доста залежаване и застояване вкъщи, иначе съм минус 9 кг, остават 11, което си е бая, но здраве да е.
Хайде да не ставам досадна.

Общи условия

Активация на акаунт