Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 43 254
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • След завоя в дясно
С хубави новини се напълни темата предколедно.
Ана Му- честита принцеса, много усмивки да ви носи.
Шу- много спокойствие в новият дом ви пожелавам.
B.B. - безпроблемна бременност и от мен.
Барселона - пусни обява тук: http://www.bghelp.co.uk/modules/Jig/index.php ако търсиш българка.
Има една мама, която живееше там казва се Winnie
Каква тема сте захванали за тези килограми преди Коледа, дайте след празниците моля. Пропорционалността на килограмите според мен зависи от това колко си висок преди всичко. Едно е да си 1.60 - 60 кг. друго е 1.75 - 60кг.
Шу- потъчай си от БГ сурвачи, не се тормози, най много някоя глоба да си докараш

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 01:08 от Ell

# 121
Ана Му, честито ви Коледно бебе! Simple Smile Да ви е жива и здрава Дара и много да ви радва!

В.В., стискам ти палци всичко да мине по вода този път и да си имате едно прекрасно здраво бебче догодина!

Шу, много ти е хубава идеята, но ще имаш ли сили да я бориш до край? То все някой около тебе ще знае какво е дрян - търси ботаническото му име на латиница, питай някой дядо-градинар около теб, обаче както казва Елл да не отнесеш някоя глоба накрая. Аз преди 3 години също много исках дрян и накрая от толкова много други задачи по Коледа не ми остана време да намеря. Нарекох си едно хубаво клонче от градината, украсихме го с плодове, пуканки, геврече, вързах му и шарени кончета и онзи ден като гледах стари снимки, помислих си "ухаа, каква гиздава сурвакничка сме направили". Или ти за късмети в баницата го искаш? Ако го разузнаеш до край, обаче, слагай снимка тук, моля те, и аз да го знам. Може дето се вика под носа ми да си вирее, а аз да се мотам с разни други клончета за сурвакничка!  Blush

# 122
Страхотни новини Party

Ана Му
честита рожба.Да ви е много здрава, да расте весело и спокойно дете и много прекрасни мигове на цялото семейство.

Шу честит ви нов дом.Пожелавам ви много щастие, топлина и уют в него Hug

Б.Б радвам се да те видя и тук Hug Ти знаеш че аз стискам палците и на ръцете и на краката всичко да е наред този път Hug Hug Hug

За проговарянето-Анита на 2 години и половина почти не говореше.Само някакви нейни думи.Но като тръгна на ясла започна да наваксва.Миналата зима ходих на родителска среща Crazy и ми обясниха, че с нея използват повече знаци, за да разбере думите.Тази година пак имаше среща с кей пърсънката и като я питах за езика каза, че няма никакви проблеми.Дори надминава някои англичанчета.Та средата определено има значение според мен.

Иначе ние сме в Лондон.Ще сме тук до началото на януари.Та ако някой иска може да се видим  bouquet

# 123
  • UK
  Ех, какви коледни подаръци се раздават из темата - на едни бебе, на други къща, а пък аз ще получа радио  Joy
Шу да сте много щастливи в новата къща, друго е като дрънкат в джобчето ключове, вместо семки и бонбонки  Grinning За дряна - и аз досега съм си купувала от циганките на Кирков, така че съвети за разпознаване не давам Simple Smile
  Аз до 04/01 нямам интернет и тел., ползвам служебния.
  Ние се наводнихме предколедно, една от тръбите на парното се пробила и потече точно над хола. Та 2 седм. след ремонта пак е за боядисване. Да се надяваме, че това означава, че ще ни върви по вода в новата къща  Joy

# 124
Ехх Шу , премеждия с това двяново клонче  Laughing Боян поне разбра ли каква е целта точно? Са сьжаление и идея си нямам кьде да се намери . Сурвачки ли ще правите или за баницата?
В.В. лека бременост, мисли само за хубави неща, за да ти се случат наистина Hug Peace
В Бг. голям сняг имало днес, а тук -сланце пекнало здравата. Sunglasses

# 125
За дряна -  European Cornel ,also known as the Cornelian cherry,  латинско наименование Cornus mas.

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 18:46 от golden

# 126
От кога я чакам тази вечер само да знаете.Мъжлето ще е на Коледно парти(тази година малко късно го организира),децата след малко си лягат, а аз ще опаковам подаръци.Записах си Майкъл Бубле в неделя и сега ще го гледам(и ще капят лиги  Mr. Green).запазила съм си една бутилка червено винце така, че купона ще е пълен у нас. Peace

# 127
Ваканцията започнаааа!
По случай случката напазарувах като за последно и сега се чудя кое къде да събера.
Детето докато спеше пооправих горе долу шопинга и сега слушаме музика цял следобед и направо  Crazy щастливи и весели чакаме да си дойде мъжа и да го заразим с лудостта (или да го накараме скоропостижно да си легне Simple Smile )

# 128
Честито на Ана Му дъщеричка!
Честито на Шу нова къща !
 Тази година и аз съм на експедиция" Дрян ". Всички го знаем дряна има го навсякъде, това са онези жълтите  храсти край пътя и не само. Ето и снимков материал .

# 129
Благодаря ви момичета, за милите пожелания! Бъдете здрави и много щастливи със семействата си където и да се намирате! Весело посрещане на тези топли, семейни и не само празници!

# 130
Здравейте момичета, и аз минавам да се похваля, и на нас на 20.12.2011г ни се роди дъщеричка- Виктория, 3.65кг, 50.5см.
Честито на Ana Mu и на Шу.
Пожелавам ви весели празници, при нас със сигурност ще е весело Simple Smile

# 131

Много любов и късмет на малката Виктория и на цялото ви семейство!

# 132
  • На село (близо до Лондон)
Ana Mu честото бебче! Да е здраво и весело Simple Smile, с две каки ще му е забавно...

gdobrinova честото и на теб Hug

Много бебешки новини предКоледно Heart Eyes

# 133
gdobrinova
Поднасям моите пожелания,
за бебенцето ви красиво:
да е живо, здраво и щастливо,
да радва мама и тати,  и роднини!
Страхотни, хубави новини ни поднасяте в темата, искам още  Heart Eyes

# 134
честито гдобринова! Много щастие ви пожелавам! Това е най-хубавия момент на човек,когато му се роди детенце!   bouquet

вие май сте се наговорили двете в един ден да раждате с Ана Му  Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 14:59 от ~ Extraordinary D ~

Общи условия

Активация на акаунт