Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 43 186
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
G Dobrinova, да ви е честита малката бебка, да е здрава и много кьсмет в живота да има. Hug

Ани ДЖи, малеее каква вечер те чака.  Heart Eyes Блазе му на Маикьл Бубле Mr. Green То и аз сьм му фен да си призная Wink

Аз сьм готова с Баклавата. Да не казвам голяма дума-но маи се получи.  Mr. Green
Утре продьлжава  Коледното готвене..... Heart Eyes
Моите 2 звяра ме сьсипват, викам и креща по зял ден #Cussing out А малкия наближава 3 и нали се сещате че ни се води,ни се кара.... Rolling Eyes Татко му го праща на нооти степс през половин час Sick
А каката каза че Санта и туут феирито ще идват наведньж Laughing Клати ни се 1вото зьбче и виси ,но тя не дава да го пипам Laughing Каде е Коледа без емоции!!! Joy

# 136
Ани Джи, забравих да ти кажа , че снощи направих картофките по твоята рецепта. Станаха муццкаааа Simple Smile))Но сложих гиозум, аз мноого обичам!Многоо благодаря, пак да пускаш вегетарянски рецептички!

# 137
Радвам се че ви харесаха картофките, но до тук се изчерпвам с вегетарианските рецепти  Blush.
Ани ДЖи, малеее каква вечер те чака.  Heart Eyes Блазе му на Маикьл Бубле Mr. Green То и аз сьм му фен да си призная Wink
Добре, че не беше до мене  Mr. Green

# 138
gdobrinova много здрава, ядлива и поспалива да бъде бебка! На тебе бързо възстановяване и весело посрещане на празниците! Раждали сме заедно значи  Simple Smile?!

# 139
gdobrinova честита бебка и от мен. Да е жива здрава и много добричка.

DNP говори ми, моите са решили да ме вкарат в лудница Crazy

Аз .... то не е за хвалба де, ама да си кажа, имаме дата за следваща операция - 8ми Май. Нашите казаха, че ако са се върнали от Японско, ще дойдат да помагат. Те милите и тази година дойдоха, но ние взехме че отложихме операцията, дано този път не се налага. Обадих се днес да  сменя адреса и с мацката направо насрочихме дата. Тя и без това каза че ще ми звъни, че докторката мислила още за началото на годината, но понеже и казах че ще ходим на почивка, тя го направи за тогава. Хем няма да е толкова студено, хем е далеч от морето, че милото все като види реклама и събира багажа да ходила Crazy

# 140
Влизам, само да ви пожелая весело изкарване на празниците! Бъдете здрави и се обичайте всичко друго се нарежда  Simple Smile  Heart Eyes

# 141
  • Bristol
Хайдеее, започна голямото готвене! Всяка година се чудя защо го правя и пак не се отказвам  Crazy Мъжът вика, че според него ще е по-евтино и лесно да ходим на ресторант  Laughing

Ana Mu и gdobrinova, честити ви бебчета! Много радост да носят на мама и татко   bouquet Heart Eyes

# 142
Че ти много късно почваш Laughing Боба и лещата отдавна са на котлона, патладжаните чак ар ред за фурната, а след тях слагам сърмите, децата изчистиха с прахосмукачката и изключително много се измориха Laughing

# 143
Пожелавам весело прекарване на празниците на всички тук и дано Дядо Коледа ви донесе мечтаните подаръци /ако сте слушали  Grinning/ !

# 144
Момичета и аз пожелавам на всички весело и топло посрещане на коледните празници. Пожелавам ви не само сега, на Коледа, Дядо Коледа да ви донесе мечтаните подаръци, но и през годината да ви възнаграждава редовно Laughing

# 145
  • Лондон
Весело посрещане на Коледа и от мен! Всички да сте живи и здрави и с много късмет!

Ana Mu, gdobrinova, Честита радост на вас, да са ви много здрави и весели децата!

# 146
Весела Коледа и от мен!
Много здраве,любов и топлина в домовете ви!
 santa2И много подаръци от дядо Коледа!

# 147
Merry,и аз като теб се питам защо го правя и тази година това мити гОлямо ГОтвене, но не се и отказвам ,еии! Вече хапнахме солидно, коремите са пьлни, а децата са в стихията си:) Гонене и тичане! Весела Коледа му казвам аз! Утре сутрин продьлжавам с пуиката и сьрмите!

Весели празници на всички! Много огьн в сьрцата  и кьсмет в душата! Да сме здрави, всичко друго се постига! Simple Smile Simple Smile

# 148
Да започна с ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички ви. Много здраве, обич, щастие, късмет и всичко, което сами си пожелаете.

АнаМу и ГДобринова Simple Smile честити ви бебчета Simple Smile много да ви радват.

Шу, честита къща Simple Smile и трябваше да се обадиш за този дрян  Joy буквално съм израстнала върху един - баба ми има в градината си и аз от там не слизах като дете (имах си и трон даже и тате ми беше направил масичка Simple Smile ).
Аз днес едвам се сетих за сурвакница и няма да ви кажа как се промъквах да крада от храстите на комшиите  Joy че нямаше за кога да търся дрян Simple Smile

Килограми сте обсъждали Simple Smile ще се въздържа, че и аз не приличам на себе си, но съм на пътя на промяната.

И проблемите с говоренето ... оххх и аз се притеснявам много, че ние сме и с 3 езика. Малчо не му спира устата, но сме в една фаза с ''така така таааакааа какака такааа''  Joy и ''но но но'', не иска вече и ''мама'' да казва, но се научил и ми вика "Ева'', а на себе си "Иси'', а тате си остава ''дади'' ... рано или късно ще проговори, но до тогава ще му объркано на милото.

Днес цял ден пека едни питки, баклави, млечни салати и не знам още какво Simple Smile Правим си Полско-Българска Коледа и се получи добре, но мъжлето е още на работа и малко кофти, но нямаше как. Утре обаче цял ден ще си празнуваме заедно Simple Smile
Подаръците са под елхата, някои ги дадохме още вчера, че татето ни не можа да дочака  Joy само сняг ми липсва, но какво да се направи.

Лека ви вечер и прекрасно изкарване на коледния ден утре  Hug

# 149
Chestita Koleda, chestit praznik na radostta, shtastieto I badeshteto!

Gledam dvata novi beboka sa pristignali navreme za praznicite. Chestito na maichetata I semeistvata im.

Общи условия

Активация на акаунт