Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 43 159
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Laughing ами да ги вадим, то се е видяло, тайна тук не може да се опази  Blush

Умнички сме, за това...
Е, мислехме и да отсрамим за хорото  Whistling

Честито!
С много любов и търпение да осъществите плановете си..

# 166
  • Folkestone, UK
Привет на всички  Hug
E.L.благодаря ти много!
Sonnia - Честито!  bouquet
Ние с мъжа ми нямахме пари за голяма сватба, беше скромничко, сама си уших роклята (макар и на една взета на заем домашна машина, пак се получи) и спомените от този ден са прекрасни. Важното е да се обичате и подкрепяте.

# 167
  • Лондон
 newsm68 Sonnia, и аз ще извадя шапката, и послушна шаферка ще осигуря Laughing

Видя ли резултатите от мачовете днес, аз чакам да гледам репортажи, че такова чудо не се е случвало скоро Grinning

Ние го караме по гости тези дни, много приятно така, дълги трапези и безметежни приказки... докато днес не направихме най-голямата глупост и отидохме до Bicester Village, уж да се разходим...какви разходки, какви 5 лева, леле... цялата прстотия на кралството беше  изпълзяло... Едва се измъкнахме, след много часово чакане и блъскане... никога няма да повторя, и като помисля, че нищо нямахме намерение да си купим... Както и да е, учим се докато сме живи Confused

# 168
  Честито на Соня и тука  Simple Smile Аз няма да съм с шапка пък, искам перушина в косата  Mr. Green
  Ние се завърнахме от вилата, много хубаво си изкарахме. Днес обикаляхме магазините. Понакупих това онова за малката, не беше лудница, което е екстра.
  B.B. ама много ти е хубава роклята, браво  Simple Smile Можеш да пиеш Стрепсилс с мед и лимон, другите не. Виж има и разни сиропи с мед и лимон за кашлица, то пише дали става за бременни. На мен за гърлото ми помага компрес с ракия. Можеш да си направиш и сироп от 200 гр бира, 1 настърган лимон и няколко лъжици мед. Това на водна баня се вари половин час и после директно на котлона 10 мин. Това става и за деца и помага. За носа тези капки за бебетата, солените разтвори.

# 169
Момичета, честото Рождество и от мен! Да сте здрави и усмихнати всички!

Все хубави новини има тук - ГДобринова, честото ви бебче! Да ви е живо и здраво! Sonnia, поздравления, много романтичен жест!

И у нас празниците преминаха добре. Сега си имам и астронавт у дома, пустите му китайци зашили знамето на американците със звездите надолу, но пък шлемът брои наобратно и има копче за отваряне на визьора. От моята идея с художествената гимнастика само медала ми харесаха - за цвички и трико не иска да чуе, с обръчите и топката играе на акробат, лентата засега е някъде под дивана. Аз обаче стискам устни като една Нешка и смятам да настоявам!  Blush Но си ляга с всички останали неща, които получи.

У нас имаше гости и големи трапези. Глъч, музика, суетене. По едно време погледнах навън - викам, чакай, може поне някой призрак да мине, обаче не - всичко изчезнало, та се покрило, пукнат човек не минава. Добре че предполагах какво ще е, та напълних къщата с хора.

Специално за Елл слагам това! Wink

# 170
Малко късно,но Честита Коледа момичета!!!
Аз която мрънках,че ще сме сами с моята щерка на Коледа не стана така  Simple Smile
Моят съпруг почиваше защото от 24 вечерта спира целия транспорт и тръгва на 26 сутринта.Така че решихме и се събрахме с приятели.Целия ден на 24 готвехме както си му е реда 4 салати 2 предястия 2 основни ястия мезета ядки баница и десерт.Направо се разбихме от готвене.Стояхме до сутринта и на другия ден като отидохме да пием кафе след като станахме и пак осъмнахме до 3,30 часа.Големи гости изкарахме 2 дена.Вчера след обед пак на гости и днес мъжа ми на работа а аз и малката релаксираме.И сега както каза Толумбичка ще има да ядем до догодина  Joy Joy Joy

# 171
Ха Честита Коледа на всички! Все така бодри, бойни и шегаджийки! Simple Smile
Много здраве, любов и късмет на семействата ви!
Да са живи и здрави малките бебчета- попълнения на форума!  Heart Eyes Много любов на новите бъдещи семейства!  Heart Eyes

И при нас празниците отминаха планово- гости на Бъдни вечер, на гости на Коледа- хубава храна, приятна компания, нескончаемо бъбрене, весели емоции, разходки, разговори с приятели по света и у нас- ех че хубавко! Направих си по едно СПА вчера и днес и утре мога спокойно да се върна на работа...за 3 дни! Wink

tzvetak, понеже стана дума за мачовете вчера, за един мач особено предполагам, ще споделя неистовата радост която цари в душата на мойто дете след вчерашния хет-трик на Бербатов. И тъй като Дядо КОледа донесе отдавна заръчания екип на съответния тийм с номер 9, само името е различно разбира се, моя дребос е убеден че това е причината за трите гола...  hahaha Днес ходихме на пъбче следобед, безполезно се опитвах да го убедя да съблече тази фланелка най-после, но как иначе щеше да се разходи 30 пъти из цялата кръчма та да е сигурен че не е останал някой който да не го е видял! hahaha Каква е тази магия, какво е това чудо...има екип на Ман Ю гостуващи, но никакъв интерес. Виж червеното му действа като на биче! Simple Smile  Най- съм доволна като нацеля такива подаръци- тия искри в очетата с нищо не могат да се сравнят!

Лека седмица на който има да доработва и хубавко мързелуване на късметлийките които ще се разминат с това!  Hug

# 172
  • Лондон
яхнала метлата, и аз за този мач говорех, даже писах като тинейджър на сайта на Бербатов Laughing

Браво и за твоя избор, представям си колко е е зарадвал...  Аз ти пратих една покана на скоро... дали ще я приемеш newsm78

Аз ще работя усилено тези дни, трябва да изкараме бонусите на началниците, иначе - лошо Confused

На Бъдни вечер моето дете каза, че иска да яде повече боб, защото съдържа протеин Shocked и ще и пораснат гърдите и ще може да си храни бебетата...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ей така станахме, все очакваме бисери, но това беше разбиващо Laughing

# 173
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ“
Момичета искам да ви питам нещо.
Дъщеричката ми е на 6м и юух че трябва да е регистрирам в България до годинката.
Тези които имат опит с това бихте ли ми казали каква е процедурата и какво трябва да правя.
Знам че акта за раждане се праща за апостил но незнам къде.
Също така чух че мога направо да и изкарам паспорт от посолството в Лондох, няма смисал от пасаван ако и така може.
Просто искам някоя мама да ми разясни че не знам какво да правя.
Благодаря много  bouquet

# 174
  • Folkestone, UK
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ http://www.bulgarianembassy-london.org/index.php?option=com_cont … 85&Itemid=153
Тук можеш да намериш всичко, което те интересува.

# 175
Момичета имам едно питане  newsm78.Сигурно и друг път сте го обсъждали ама може ли да ми кажете къде мога да намеря бакпулвер и как се казва на английски  newsm78

# 176
  • Bristol
Ехо, как я карате  Grinning Вече по-спокойно ли е или се готвите за посрещане на НГ  Laughing
Вчера се по разнообразихме с щерката. Събрахме се на обяд с aniji и Шу в едно от любимите ми кафенца в центъра на Бристол  Heart Eyes Mай позадържахме aniji и не е имала достатъчно време да разгледа ss Great Britain, за което много се извинявам, но ми беше много приятно да се съберем  Hug После с Шу помъкнахме децата на една плей ерия, където никога не бях ходила, но бях чувала хубави отзиви от други родители. Като се насочихме към квартала, където се намира и двете се спогледахме, защото не е с никак хубава репутация, но в същност мястото беше доста приятно и дори се замислих за РД на Ели дали да не е там. За пореден път се убеждавам, колко вредни са предразсъдъците и колко трудно човек може да се освободи от тях, да не кажа, че май е невъзможно  Rolling Eyes
Сега се молим за не дъждовен ден, защото довечера имаме гости и с мъжа се надявахме да можем да врътнем едно барбекю  Laughing

pavleta, бакпулвер е baking powder.

# 177
# 178

Лежерно  Sunglasses

За пореден път се убеждавам, колко вредни са предразсъдъците и колко трудно човек може да се освободи от тях, да не кажа, че май е невъзможно  Rolling Eyes

Осъзнавайки, колко се вредни, давам шанс на всичко-хора, събития, места, филми, книги..
Винаги обмислям възможен вариант за бягство, отстъпление
и евентуалните финансови и емоционални поражения, но давам шанс.
И често, не съжалявам... Разочарованията отиват в графа-житейски опит..

Мисля, че бакпулверът трябва да го заковем на първа страница  Laughing
pavleta-reni, да не ми се обидиш сега, съвсем дружелюбно...

# 179
Толумбичке в никакъв случай няма да се разсърдя Joy Joy Joy Joy,между другото е много добра идея на първа страница да се сложи не само бакпулвера но и още подправки  smile3534
благодаря за бързите отговори   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт