Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 43 142
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • Манчестър
Не мога да редактирам началния пост. Като правя новата тема, ще включа секция с подправки...

# 181
Здравейте момичета - пожелавам ви весело посрещане на Новата 2012 години, много усмивки и весели емоции! Grinning
Искам да ви питам какво значи play groups? Имам в предвид, че го срещам често, когато се заговори за деца, дори някой от вас (не помня точно кой) ми спомена да водя малката на play groups, но не разбирам за какво става дума. Това nursery ли е, частното ли е, общинско ли е????

Ако някой знае нека да сподели.
Мерси предварително.

P.S И да се похваля малко - вчера съм получила синя карта:)

# 182
future 74,плеи групс са месните групички за бeбета и деца в предучилищна вьзраст. Плаща се малко около 1 паунд ,има снакс,бисквитки и сокчета. Децата си играят, а мамчетата бьбрят!:) Simple Smile
Аниджи, Meри и Шу, добра среща сте си спретнали! Simple Smile Завиждам ви благородно! Аз така се залежах по празниците, не е истина!:(
Имам ужасен синузит  Tired едвам дишам. Които знае доказани лечения за синузита, моля да сподели! Praynig Някои пробвал ли е bee pollen or bee proplois?

# 183
DNA , къде се намират? В смисъл къде да търся? Обяви ли има, сайтове ли?

# 184
Относно синузита-на мен никога , ама никога не ми е минавал без антибиотик.

# 185
DNA , къде се намират? В смисъл къде да търся? Обяви ли има, сайтове ли?

обикновено в местните фемилисентър, разпитай кварталните майки най-добре.
няма обяви, можеш да видиш в сайта на вашата община.
 DNP, как е вашето градче от гледна точка на семейства с деца? престъпност, училища, паркове ,извънучилищни занимания....ако си писала някъде, моля за извинение  Embarassed

# 186
  • UK
future74, можеш да отидеш до местната библиотека и в раздела за детски книжки да се огледаш за списания от рода на ABC PArenting или нещо от рода. В нашата има 2-3 вида такива и там са дадени контактите на локалните плей групи и места, където можеш да заведеш детето. Също питай в самата библиотека-в нашата има Music with mummy и Story telling-безплатни са и идват много майки с деца. Аз навремето пробвах да си намеря плей група и попаднах на една с три майки  Laughing СКоро след това както се разхождах по улицата ме спря една жена с дете и ме покани да ида в тяхната-там вече беше много весело  Grinning

# 187
Бристол, покрихте се преди утрешното събитие, да не криете пържолите сега  Laughing

Цял ден кварталът е като дискотека. Имам някаква авария на електропровода
и пускат, спират, всичко ту свети, ту тъне в мрак, а домашните аларми вият като за въздушна атака..
И аз се мъча да си направя отчетите, веселба..

Не ми харесва да си стоя в къщи. Много съм по-неорганизирана и нищо не мога да свърша.
Като ходя на работа, съм като войник, а сега пълна смотла и не мога да се понасям..

# 188
  • Манчестър
Бристол, покрихте се преди утрешното събитие, да не криете пържолите сега  Laughing

Цял ден кварталът е като дискотека. Имам някаква авария на електропровода
и пускат, спират, всичко ту свети, ту тъне в мрак, а домашните аларми вият като за въздушна атака..
И аз се мъча да си направя отчетите, веселба..

Не ми харесва да си стоя в къщи. Много съм по-неорганизирана и нищо не мога да свърша.
Като ходя на работа, съм като войник, а сега пълна смотла и не мога да се понасям..

и аз съм така, предпочитам да съм на работа,макар,че мога да работя и от къщи...сега съм сама в офиса и свърших толкова много работа, няма кой да ми пречи.

# 189
Тук съм, търчим напред назад. А Пържолите чинно си чакат реда за маринатата. Имаме и газебо ако завали та за сега всичко е под контрол. Аз само се опитвам хем да оправям хем да приготвям нещата за пренасяне.

Вчера на Мери щеркта беше в къщи и аз рахат 3-4 часа не ми говориха на мен Mr. Green

Срещата с Anji беше много приятна Hug

Отивам пак да оправям че време не остана.

# 190
Здравейте момичета - пожелавам ви весело посрещане на Новата 2012 години, много усмивки и весели емоции! Grinning
Искам да ви питам какво значи play groups? Имам в предвид, че го срещам често, когато се заговори за деца, дори някой от вас (не помня точно кой) ми спомена да водя малката на play groups, но не разбирам за какво става дума. Това nursery ли е, частното ли е, общинско ли е????

Ако някой знае нека да сподели.
Мерси предварително.

P.S И да се похваля малко - вчера съм получила синя карта:)

Плей групите са за майки с деца, до 4-5 години. Не е нърсери, ти седиш с детето. По 2 часа са. Заплащането е около £1, децата получават снак и играчки. Ако пишеш в гугъл children centre и града или плей групс и града, ще ти излезат кои дни, къде и от колко часа има плей група.

Весело посрещане на нова година на всички!  cheers

# 191
  • Bristol
Ох, то не е лесно от една трапеза на друга. По-добре май беше наистина на работа да сме  Crazy Аз днес подреждах след събиране у нас снощи. После ходих да докупя някои продукти за утре. Ще се пробвам една калорична бомба да спретна и точно се чудя сега ли да я забъркам или утре сутринта  Thinking Ще е експеримент, дано се получи   Mr. Green
Какъв ви е плана за утре през деня?
Шу, добре че взехте газебо. Моят снощи на електрическата скара работи. Сега никой не ще за ядене да чуе  Sick А аз се чувствам като надут балон  Rolling Eyes
Направо срамота, ядем все едно краят на света ще идва  Confused Crossing Arms

# 192
В настроение сте и това е най-важното..

Пък до утре, ще огладнеете  Mr. Green

Аз аланглето го мъчих два дена на фитнес, след коледно и пред новогодишно,
че и двамата се олежахме и окръглихме.

Отиваме сега за една навигация, която съм сигурна, че ще ни отнесе на край света,
пустите му и боклуци..

# 193
  • Лондон
Предчувствам аз един голям смях Laughing

Лошото е, че времето се развали и разходките май ще ги пропуснем... тоест пак на маса ще се седи Laughing Толумбата отговаря за обобщен разказ и документиране на събитията hahaha

На всички пожелавам весело посрещане на Новата година!

# 194
  • Нотингам/Пловдив
Весело посрещане на Новата 2012 и от мен.Ние обикаляме всеки ден с гостите и не ми остава много време да влизам,ще ви чета като остане малко повече време  Hug

Общи условия

Активация на акаунт