Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 42 896
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  • Манчестър
Аз купувам дрехи от Некст основно, също и GAP, униформи от Дебанамс.Панталоните им са много добре качество.

# 46
Павлета-Рени и аз ще съм сама с дъщеричката в коледния ден. Като миналата година. Е как пък все на моя му се пада да е дежурен тогава  #Cussing out
Шу, пазарувам дрехи от vertbaudet.com, m&co, next, matalan, последно от M&S. От къде ли не, но най-много от първия и втория.

# 47
Рецептата ще пусна довечера най-вероятно защото днес ще махам по задачи  Peace
~ Extraordinary D ~  ,Павлета-Рени не се ядосвайте за това че ще сте сами поне ще си наваксате на следващия ден.На моята майка половинката и вече за 4-5год. няма да е в къщи нито за Коледа нито за Нова Година.Все на неговия екипаж се пада да са в морето.

# 48
  • Лондон
eya- много тънко чувство за хумор имаш

В случая беше доста дебелашко, но е твръде късно да го махна  Embarassed

Дрехи за децата купувам от vertbaudet.com, GAP, next и M&S, но има едни едноцветни блузки в H&M (2.99 / 4.99 от Бангладеш май бяха), които просто нямат мърдане.  Голям съм им фен и имаме от всички цветове.

# 49
Ell  Laughing

Зара, Н&M и Next. В този ред.

На пуйката номера е да се приготви - омаже, натъпче (и под кожата), напои с всичките му маринати, плодове и сосове от предния ден - винаги става.

Брашно - розовото на Алисън.
За по-мързеливите и притесняващи се дали ще стане - Bread mix - ние обожаваме - Parmesan and Sun dried tomato.

Такъв натоварен петък следобед не съм имала не помня откога  Sad

Просто имам 10 минути до следващия конф колл и малко разпускам. А-а-а къде е тоя коледен дух, че малко ми убягва днес.

# 50
  • Bristol
За дрешки за дъщерята основно H&M. Стилът на колекциите там е това, което тя носи. Блузки с животинки по тях и панталони. Няма рокли, поли, франтифлюшки, максимално изчистено и спортно  Tired За консервативният ми син, който не обича да обикаля по магазини, Next и George. И в другите магазини намирам по нещо, но в гореизброените вероятността да намеря точно това, което търся в момента е най-голяма.

За брашното и аз ползвам на Allinson, но зеленикавото Allinson Strong White Bread Flour, както и тяхната суха мая на пакетчета, едно пакетче за 500г брашно.

NSPCC имат интересна идея, ако дариш поне 5 паунда изпращат персонално писмо от Дядо Коледа на детето ти на домашния адрес  Christmas at the NSPCC

# 51
Момичета ето това е почти рецептата ми за картофите:
How to make roast potatoes
1. Preheat the oven to 220°C/fan200°C/gas 7.

2. Put the fat, olive oil or dripping in a large roasting tin and pop in the oven to get really hot.

3. Meanwhile, place the potatoes in a pan of cold, salted water, bring to the boil then cook for 6 minutes. Drain well, then shake gently in the pan to slightly rough up the potatoes - this helps them become nice and crisp in the oven.

4. Carefully tip the potatoes into the roasting tin, coat in the hot fat and sprinkle with a little sea salt. Roast in the oven for 1 hour, turning each potato over halfway through cooking, or until crisp and golden all over. About 15 minutes before the end of cooking, scatter the rosemary sprigs over the roasted potatoes.

5. Serve immediately, sprinkled with a little extra sea salt if you like. Or try one of our delicious variations below.

Аз използвам goose fat това е по точка 2-ра.По точка 3-та след като ги изцедя добре ги поръсвам с брашно и така ги разтръсквам .Като изкарам мазнината от фурната я слагам на газовия котлон и слагам картофите леко да се запържат и омазнят.Поръсвам ги и с bisto gravy но това на прах не на гранули и след това пека във фурната.Няма барбекю или събиране на което да съм ходила и да не ми се е налагало да правя по поне 5-7кг печени картофки.Дано се получи и при вас аз редовно в понеделник като правя печено ги правя за мъжлето.Ако ги направите пишете как е било дали са ви харесали  Peace

# 52
  • Bristol
aniji, много добре звучи, аз скоро четох една рецепта и ми направи впечатление точно тази част
Цитат
shake gently in the pan to slightly rough up the potatoes - this helps them become nice and crisp in the oven
Наитина ли има такова голямо значение  newsm78

# 53
Merry аз мисля, че мазнината има повече значение, но все пак не съм професионален готвач.Тези картофки от вън стават хрупкави а вътре са меки и пухкави.По тази рецепта правя пащърнак и морковите. Ще взема да изкарам един курс и да се явя на Мастершеф  Mr. Green много обичам да готвя и да изпробвам нови рецепти.За този уикенд съм запланувала да направя ябълкови пайчета(хапки)и към тях сметана със Бейлис. Наздраве  Mr. Green

# 54
aniji мама на Джозеф и Кейт звучи добре, ще го пробвам, мерси.

И ние днес сме на кулинарна вълна. Първо се замъкнахме към един турски магазин,в който не бяхме ходили и си купихме кори за баница Бела, сирене (българско), домашна лютеница, майонеза краси, луканка за децата, че я обичат, кисело зеле и сладко от цели смокини. Последното ми е много любимо. Естествено за вечеря имаше баница и кисело зеле със свинско Mr. Green Но не съм доволна от корите, бяха си на парчета, а аз обичам да правя вита баница и не стана точно вита. Crazy
После минахме през китайския супермаркет и си купихме едни японски вкусотийки, любимите на мъж ми. Толкова беше гладен накрая че само се чудеше как точно да съчетае баницата, киселото зеле и гьозата Crazy

За дрехите питах, защото до сега все от Некст пазарувах, но нещо качеството напоследък не ми харесва и панталоните са и толкова дълбоки че и седят като потури. Иначе ми харесват, че са красиви и нежни, но много посурната изглежда, а все се старая да взимам нейния размер, който в момента е за година и половина, въпреки че тя е на 2,9.

Пак с въпрос, а пердета от къде си купувате, че в икеята не ми харесаха, а другите ми се видяха ужасно скъпи. Rolling Eyes
Меси за отговорите, ако съм ви станала досадна, казвайте Mr. Green

# 55

За дрехите питах, защото до сега все от Некст пазарувах, но нещо качеството напоследък не ми харесва и панталоните са и толкова дълбоки че и седят като потури. Иначе ми харесват, че са красиви и нежни, но много посурната изглежда, а все се старая да взимам нейния размер, който в момента е за година и половина, въпреки че тя е на 2,9.

Така е, защото са направени за деца с памперс. А дъщеря ти сигурно не е с памперс вече, щом е на 2,9 год. И аз това съм забелязала, когато беше мойта по-малка, но без памперс, че и бяха много дълбоки и широки панталоните, но не само на Некст. Мисля, че и другите марки са така. по-големите размери вече стават по-нормални  baby_neutral

# 56
  Здравейте, ох, как ми се проядоха картофкии, но не ми се занимава да правя  Laughing Аз си купувам от Лидл едни wages с подправки замразени, на фурната стават разкошни като са топли. Мързела не мори, а мъчи  Mr. Green
  Дрешки взимам от всякъде, обикновенно като нещо е намалено трудно се въздържам. Харесвам на Некст, Зара-но ни теснеят доста, от ТК макс харесвам, защото са по-различни, Мадъркеър, нямам претенции и не гледам марки, че тя ги носи по 3 пъти максимум все още.
  Соня, аз ти знам изненадата  Mr. Green Чакам да разказваш  Hug

# 57
За дрешки да спомена и един друг магазин Аdams Кids. Имахме го, но ни го затвориха миналата год.страхотни неща има за децата сега са само на интернет.

# 58
E.L. и аз си мислех да ходя на работното място на моя съпруг на нова година,но той работи в метрото и след като затвори стейшъна няма как да се влезе при него,но явно няма да съм единствената ,която ще кара празниците сама с детето си така, че можем да си пишем цяла вечер  Joy Joy Joy Joy
tzvetak може ли да ми кажеш къде има магазини Benetton ,защото аз не съм виждала  newsm78

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 01:39 от pavleta-reni

# 59
  • Лондон
pavleta reni, аз ходя в този на Oxford Circus, но сигурно има и други. Най-хубавото зимно яке намерих при тях

butterflyve, и моя петък беше такъв, а отсега знам, че и цялата друга седмица ще бъде такава и отсега ми е криво Sad Пожелавам ти по-спокойни дни...някога, и като ти писне, казвай да се успокояваме Heart Eyes

Пуйка съм правила веднъж в живота си, и стана страхотно, но се пече часове наред и ключовото беше киселото зеле от турския магазин .

Соня, винаги можеш да ги заведеш в близкия пъб, всички май имат коледно меню тази година

Simple Smile

Хайде, хубав уикенд на всички и да няма болни, че аз и се разболях и е направо отврат...

Общи условия

Активация на акаунт