Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 42 903
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • След завоя в дясно
Към споменатите магазини да добавя Boots(същтата компания, която прави на Адамс облеклата доставя и на Boots ),  http://www.pumpkinpatch.co.uk/
 и  http://www.johnlewis.com/Baby+and+Child/Area.aspx
Шу - аз само турски кори ползвам за тази цел.
Мари как се прави сос с хляб и чесън?
 tzvetak  да се оправяш бързо

# 61
Елл, ето тука първата рецепта, която хванах, но защо по моите спомени беше наблъскано с чесън... Аз не го правя, просто съм яла на традиционни английски Коледи. http://www.bbc.co.uk/food/recipes/breadsauce_84755

Някой по-горе каза нещо за сивите чорапогащници на М§С. На същото мнението съм, нашите също се свиха от прането и станаха къси. Грабнах едни по спешност от Теско миналата седмица, да ги видя те колко ще изкарат. Колко се чудих в началото защо хората са накупили само сиви чорапи на децата си, а моето - с бели. Ааа, ясно ми стана с идването на първата кал, ама човек все имал да се учи на нещо... ooooh!

Дрешки купувам всякакви, изброили сте всичките ми любими марки.

Цвета, оправяй се бързо и успех на интервютата!

При вас как започна Коледната ваканция на децата? Моето не знае къде да се дене, милото, от превъзбуда. Още не е оправила точно дните и си мисли, че всеки момент ще е Коледа, милото ми детенце. А иначе аз приключвам първия семестър с поканено детенце от класа на игра, плюс едно друго, дето Али се тръшка да го викаме, една отказана от нас покана, по 1 редовна и 1 извънредна картичка от 2 момченца (това чак ме плаши), и много заявки да им пратя от моите снимки от Бийтълсовата вечер. Ама от къде да знам, че за една снимка била цялата работата! Пък кажете "добро утро" да ви разбера като хората!  Wink

# 62
Здравейте на всички Simple Smile

Вие сте изписали цяла тема преди да се усетя.
Ние изкарахме трудни няколко месеца и не ми се говореше/пишеше с никого, честно казано. Но сега всичко си влиза в релсите и се надявам новата година да ни започне на чисто и абсолютно безпроблемно.

Надявам се всички да сте добре (когато имам време ще седна да почета из предната тема). Пожелавам ви на всички прекрасни празници, изпълнени с много веселие и обич.  Hug

Приятна неделя и до скоро Simple Smile

# 63
здравеите на всички мами Simple Smile Малее не сьм влизала от доста време, и ви намирам в нова, Коледна тема.Simple Smile Прочетох пьрвите 4 странички и виждам че всички са на линия, браво!
Ани Джи , хубави картофки , мисля и аз да ги пробвам, нали сьм вегетарянка, с картофки сьм пораснала!хаххаа:)
На мен ми е много студено и никаде не ми се мьрда а и двете ми деца са на Антибиотик.Готова сьм с подарьците, само голямото готвене предстои. Весели празници на всички!   Hug Peace Close-mas:

# 64
  • На село (близо до Лондон)
Zapis sa sega che mooogo sam izpusnalia

# 65
  • Нотингам/Пловдив
Уж влизам редовно и пак съм пропуснала няколко страници Simple Smile
 За дрехите - аз лично купувам от където ми хареса за момента, но каката от скоро започна да има претенции  ooooh!
 Купила съм вече подаръците, но за съжаление сме болни.Малката и аз кашляме като за световно.Знам че ще мине но иска време ,а аз нямам много такова за да се лекуваме.Гостите от Бг идват  в четвъртък с бебе на 1 година и се притеснявам повече за него  newsm78 Ако му лепнем някой вирус не знам,ще се чувствам много неприятно.Дано всичко мине и замине до четвъртък.
Оплаках се  Hug сега мога да продължавам да чета пропуснатото  Hug

# 66
  • След завоя в дясно
Пак с въпрос, а пердета от къде си купувате, че в икеята не ми харесаха, а другите ми се видяха ужасно скъпи. Rolling Eyes
http://www.dunelm-mill.com/
http://www.paulsimon.co.uk/
http://www.lauraashley.com/?tmcampid=52&tmad=c&tmplacere … 60CFVBlfAod2F51lQ

Мери - благодаря ще го погледна

# 67
Скоро бях на тема пердета и мога да споделя, че излизат изгодни оферти в ebay, но трябва да следиш, а също така, ако не сe свениш да купуваш от charity shop.  
Мари, малко ми е  късен отговора, но и ние не ходихме на кукления театър.
Да дам и  аз един полезен линк   http://www.kingofcotton.co.uk/ на последната ми находка в нета за спално белю и халати за баня, ама хавлиени на сносни цени, което се оказа , че е трудно за намиране тук. Имат и фирмено магазинче до самата фабрика.

Запис Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 21:36 от Bony Fish

# 68
Ell мерси за линковете, много са ми полезни, сега остава да реша аз какво искам, защото това май е по-сложно Mr. Green

Bony Fish наистина не съм виждала халати от хавлия и скоро си мислих че май ще се купуват от  Crazy
Аз също скоро търсих чаршафи от 100% памук и реших че Икеа е мястото, защото са памучни и са на прилични цени. Много исках да купя на малката на Кити или Тинкър бел, но няма да стане, 100% полиестер няма да и сложа Crossing Arms
Ибея да си призная хич не го долюбвам Rolling Eyes, каквото съм взела от там все е гадно Sick

ЕV:) радвам се че се появи, на скоро се чудих къде се изгуби.

# 69
Здравейте момичета, тъй като е  края на годината, а и решихме, че ще си преподписваме договора на къщата за още 1 година. И се захванах  малко да по разчистя.
 Дали знаете къде мога да хвърля стари олекотени завивки и възглавници ?
 На някои от контейнерите за дрехи ( благотворителност), изрично пише да не се слагат в тях.

Ние също вече сме ваканция и съм приготвила "труд и творчество" за децата. Имат да нарисуват чаши за кафе на баба и дядо ( подарък), взела съм глина, пластелин за малкия.
 Трябва бързо да се спретнем, че срядата наближава за да ги посрещнем на летището.
 Вече съм намислила менюто, но категорично отказвам да правя пуйка. 
 Вчера минахме и през българския магазин, така че зелевите и лозови листа за бъдни вечер са на лице, така че мога да съм спокойна за 7 те ястия на трапезата.
 Пожелавам ви весели и топли Коледни празници и бързо оздравяване на болните.

# 70
aniji, картофите станаха убийствено вкусни! Мноооого благодаря за рецептата   bouquet

# 71
  • Лондон
Анеле, аз нося всичко в Морисънс, имат контейнери и за дрехи, за обувки, метали, май всичко, Теско имат същите...

Ние въпреки болестите и студа изкарахме чудесен уикенд, Аннабел видя къде наистина живее кралицата, но не разбра откъде ще изскочи лошата фея, та сега имам поставена задача, както и да я заведа където живеят принцесата и принцът Rolling Eyes На сериозно сега, Уиндзор е много празнично украсен и изкарахме доста приятно Simple Smile

Много хубава седмица на тези, които вече са в почивка

# 72
  • UK
кралското семейство се радват на нестихващ интерес у нас след сватбата и редовно ми се налага да се ограмотявам по въпроси, като например коя е майката на принц Филип и какво закусва кралицата сутрин (гранари бред с масло и мармалад  Laughing)
Тцветак, сега трябва да я заведеш в Уелс  Grinning

# 73
  • Лондон
 Grinning На Нова година, живот и здраве, сме по този край, та знае ли човек кого може да срещне...

Аз трябваше да отговарям защо кралицата и принцесата не живеят заедно Rolling Eyes.. Какви ли изпитания предстоят още Simple Smile  Rolling Eyes

Ev, и аз се радвам, че се появи, чудех се къде се изгуби...

# 74
aniji, картофите станаха убийствено вкусни! Мноооого благодаря за рецептата   bouquet
Е браво много се радвам че са ти харесали.Аз довечера ще ги правя за вечеря ,но заедно с морковчета.Майка се чуди що съм 100 кг .

Общи условия

Активация на акаунт