Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 42 921
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Е браво много се радвам че са ти харесали.Аз довечера ще ги правя за вечеря ,но заедно с морковчета.Майка се чуди що съм 100 кг .

Аххх да, говори ми. Аз като пристигнах тук и за 1 седмица качих 3 кг., а излишни си имах доста и преди това, та диети...диети, поне малко да приличам на човек за сватбата Laughing

Като казах сватба - не съм ви пускала снимки на вас...то не, че някой е искал де Joy , ама нали получих много поздравления, та - заповядайте Simple Smile - http://lamqta.snimka.bg/wedding/wedding-pictures.638249 парола: svatbata

Хубава вечер мами  bouquet

# 76
Lamarima, много хувава булка, хареса ми !:) А и много сте в тон с младоженика! Simple Smile Сладури!
 Момичета как се борите с килограмите? Аз не само че готвя постояно, ами и главата все ми е в хладилника или в шкафа сьс сладорииките .Sad Ауууу, а каква слабичка бях едно време!!!:( Брат ми казал на маика , 4е сьм заприличала на англииско гуце, а тя му кацала тои да роди 2 деца и да го видим на какво ще прилича! Mr. Green #Crazy Но все се оправдаваме с ражданията ние жените Rolling Eyes

# 77
  • Нотингам/Пловдив
LamaRina много хубави снимки  bouquet
С килограмите сме на война от 2009 и победата си е за тях  Simple Smile Започнах да си ги трупам от май месец ,иначе преди това въпреки 3-те раждания си ковях 57 кг.Сега след две години и половина съм 67 и от осми размер вече съм между дванайсти или четиринайсти  Embarassed Мъжа ми казва да не се притеснявам защото въпреки че сега съм по пълничка имам бюст ,а не като преди  Laughing (не са фатално много килограми ,но аз съм по малко от 1,60 така че................)
 Борбата ще започвам след Коледа,подаръкът ми ще е "Зумба"   за Xbox-a, резултата - ще видим  Wink
 За коментарите на роднините даже не ми се говори.

# 78
Като се оженихме бях някакви си 45кг,за около 4-5 месеца от стоене и тъпкане на сладко качих неимоверно.Сега и аз се оправдавам с раждането заради скромните ми 75кг.Ходя на Зумба разхождам и кучето ама полза май никаква освен че съм настинала и ме хвана и синузит.
cocko и моя мъж за това се радва макар че аз винаги съм била с голям бюст ама сега мога да си го нося като шалче за през зимата  Mr. Green

# 79
 Joy Laughing Ехх момичета размяхте ме Mr. Green А за шалчето не ми се говори,  Whistling голямко ми е, но..... Какво да се прави, от чашка Б, сега сьм на чашка ДД. А като кьрмех номер 2 бях и чашка Е. Ужассс Sick  Маи килцата и мен победиха Sick
Днес ходихме до болницата на спиич терапефт. Малкия ще направи 3 на януари а още не говори.  Rolling Eyes Има ли някои опит с подобни случаи.?

# 80
 DNP- на една приятелка сина и е на 3 и също не говори само казва някакви бебешки думи ,опитва се от време на време но до сега нищо Peace

Lamarima- много сте готини,да сте живи и здрави и много семеейно щастие  bouquet

Аз няма да си коментирам кг ,защото не съм родила но си качих и  доста Mr. Green

Приятна вечер от мен  chef

# 81
DNP и при нас това е проблем.Бяхме и на терапевт и правихме какво ли не, но обясненията им са че са близнаци и си имат свой собствен език и другия е, че все пак учат 2 езика.Наша позната англичанка също има близнаци, но вече по-големи и тя е имала същия проблем и там същото е излязло че децата си имали свой собствен език и на 4-ри год.възраст все още не са говорили.Не се отчайвай всичко ще се нареди  Peace

# 82
Ох килата, ох.
Ожених се 42 Rolling Eyes сега съм 52, искам поне 47, много са ми тези, а ги бях смъкнала бая,но от както съм с кола, не се помръдвам Crossing Arms

# 83
  • Манчестър
Борбата с килограмите е всеобща..лошото е,че аз нямам оправдание с раждането,защото съм почти двойна оттогава, иначе бях качила точно 6 кг през бременността, дори не се наложи да си купувам специални дрехи....при мен всичко почна като спрях да пуша ( след 18 г по 2 кутии на ден) и на един по късен етап - като седнах в колата......ходя на фитнес 1-2 пъти в годината , иначе плащам за any time....

# 84
Привет  Grinning
То нова тема имало,а аз се чудя къде сте? Wink
Днес е последния ден на детето на ДГ и има Коледно тържество от 3.30 и нямам търпение да ходим да я гледаме как ще пее и рецитира.
А за кг темата тактично ще я подмина,защото  ми  е болна тема.
Весели Коледни празници на почиващите,аз работя само 3 дни в седмицата ,та имам само до обеда на четвъртък още малко да  поработя и после до 4.1.12 Simple Smile ще съм пей сърце Simple Smile

# 85
Една позната ми прати този сайт :   http://www.mandmdirect.com/default.aspx?a=resetsearch
има страхотни неща на много изгодни цени  Peace

# 86

Като казах сватба - не съм ви пускала снимки на вас...то не, че някой е искал де Joy , ама нали получих много поздравления, та - заповядайте Simple Smile - http://lamqta.snimka.bg/wedding/wedding-pictures.638249 парола: svatbata

много сте хубави и тоалетите ви са много стилни  Heart Eyes
ох, и аз да се наредя при тия дето се "борят" с килограмите. само че моята борба е с черпак в ръка  Laughing, та нещо губя по фронтовата линия. от 55 преди сватбата сега съм 67 и са ми множко. Embarassed

# 87
 :mrgreen:Mного се борим ,но маи без резултат. Sad Има ли жена тук ,която да е семеина и раждала под 60 кг. ? Получава награда! Mr. Green Аз преди това лято бях 79кг. не ги мьрдах изопщо. Но когато малкия ми син навьрши 2 , усещам как ханша започна да се побрибира. А и от колата не слизам. Мьжо ме маитапи че щял да ми е продава, да сьм ходела пеша, да сваля някое кило. Ама не сьм сама вече- с 2 деца под мишница сьм.  Rolling Eyes А това лято за 1 месец в БГ на топлото, като закусвахме почти всяка сутрин с баничка, свалих 5 кг. и станах 74кг.  Как стана незнам Laughing Може би ходехме много пеша на разходки.
Ани джи, аз ту го мисля малкия,ту не го мисля малкия. Все си мисля че ще започне, а мьжьт ми казва че бил леизи пич и всички в кьщи го разбирали без да говори Laughing Но като гледам  в ресепшьна започват с четенето, а нашия е в при-скула и още не говори newsm78  Благодаря на всички!

# 88
  • Лондон
DNP, не каза каква е наградата, но ми се иска да се кандидатирам... доста под 60 съм Heart Eyes  Ако си бях запазила режима и внимавах какво ям, щеше да е още по-добре, но и аз съм от бюрото в колата и обратно Sad

За говоренето прочети в Нашето дете, има много теми по въпроса...

# 89
Директно те побутвам на почетната стълбичка!

Ваканция, ура-ура..
Започнах с развей-дупе из Лондон.
Много е хубаво да смениш обстановката в приятна компания..

Вчера пък бях на парти с колегите.
Танцувахме по масите на края  Blush
Цялото заведение, с вечерните рокли и костюмите на диско от 80-те..
Голяма веселба беше..
Доволно заредени с настроение, утре атакуваме North East.

Общи условия

Активация на акаунт