Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 43 162
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • UK
  Леле, Шу, ужасен ден  Hug Надявам се да няма последствия от цицината.
 За протокола: Яна не я искам за снаха не защото ще го строявя моя син, а защото ще ме строява мен ooooh!  Joy Такава бойна единица не съм виждала никъде другаде.

# 271
Ле ле Шу какъв ден.. Crazy
Дано на  Боян цицината му мине бързо и да не е нищо сериозно  Hug
Ако вярно дните са ти често толкова натоварени...почвам да се чудя дали  искам 2 деца  Laughing Crazy
Толумби не се чуди толкова за сватбата....ами казвай да си търся рокля докато не съм надебеляла  Joy и шапка ще си взема  Crazy

# 272
  • Bristol
eva, аз имах голям мерак за три деца, но от как имам две се отказах от тази идея  Laughing Мързелива ли съм, неорганизирана ли съм, прекалено високи изисквания или очаквания ли имам, но ми се вижда супер трудна задача  Crazy
Следпразничен отчетен, отслабващ клуб ще правим ли  Mr. Green
Да! Аз започнах Wink
Ето ви един BMI healthy weight calculator . Аз под 60 няма да стигам, че ще стана нездравословно слаба според този калкулатор  Joy

# 273
Мале Шу и това за няколко часа  Shocked представям си до вечерта какво още се е случило  Wink Дано на Боян му мине бързо  Hug

Евка- Честита ви придобивка и да си я ползвате с здраве Hug Ще чакаме да намините да почерпите Laughing Laughing

Ние преди 2 седмици си купихме нов диван за хола от ибей и като пристигна се оказа,че е адски неудобен за гости та снощи го продадохме и сега си търсим нов ,но немога да намеря на сносна цена .Всички който харесвам са скъпички и направо незнам.Някой да има идея къде да погледна,но на сносна цена -до 180-200 паунда /най-много/ Wink

# 274

...че ще стана нездравословно слаба според този калкулатор  Joy

Хо-хо, какъв удобен калкулатор  Laughing
Една малка червена рокля. Това ми е на мен калкулатора.
Закопчея ли сама ципа на гърба, значи съм ок.

Иначе и аз започнах.
В училище още се подмятат няколко големи тенекии с шоколад, обаче аз ги гледам лошо.
Записах и още един фитнес, съвсем до нас, за да нямам оправдания сутрин, че е тъмно и студено.

eva_82,

Е, как без шапка  Laughing

mimaa,

Аз честно казано, не бих се доверила за качество и удобство на диван в този ценови диапазон.
За около 300 паунда, нещо от разпродажбата на dfs?

# 275
  ААА, лош калкулатор. Потвърди ми, че съм дебела  Mr. Green Все едно незнам...
  Ох, тия разпродажби ми разказват играта, да спират вече да се укротя, че ще ме изгони мъжО от вкъщи  Crazy
 За диети не ми се говори. Крайно време е да се взема в ръце, че не се понасям. Гледам и оферта са пуснали в Групон за фитнес, направо без пари, сааамоо остава да се размърдам. ама много мразя сама да правя нещо, тъпо ми е и губя интерес. Ако има с кой да ходя и по 5 пъти на ден ще ходя.
  Шу не ти е било скучно днес. Да се оправя бързо Боян. А малката е толкова красива и нежна, че не мога да повярвам какви ги говорите  Whistling

# 276
Мери ,ами не го знех този сайт  Confused сега ще видя какво предлагат  Peace

Мис Файн ,аз съм същата -сама не ми вървят работите  Grinning Аз съм навита да ходим двете само трябва да намерим къде ни е средата на пътя и да се организираме  Joy ако има навити туко -виж сме станали и група,щее има и намаления hahaha

# 277
  • Лондон
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620634.345

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=629323.30

...който има време, да хвърли едно око... аз по принцип игнорирам подобни писания, но все пак трябва да знаем какво става наоколо, нали Confused Обобщено казано, бг майките в Англия масово не работят и си стоят в къщи, децата им са спирани да учат български език, за да могат да претендират, че са англичани, и освен това са същите тези майки са разкъсани от болни амбиции и преуморяват нещастните си неграмотни деца със занимания по тенис, балет, танци и т.н ... това последното го вземам на моя сметка и добавям... вече и с плуване Wink. Оставям всичко без коментар, все пак настроението в темата е толкова добро напоследък  Simple Smile

Шу, надявам се да сте в добро състояние и настроение Hug

Ave, Sonnia, знам гледате ли го този мач, но аз май ще спирам за известно време, това не се издържа вече Embarassed

# 278
mimaa на разпродажбата на Некст имаше доста канапета за по 200-300 паунда.DFS им харесвам това че можеш да си го вземеш на изплащане за 4 год. а и първата год.нищо не плащаш ако  пожелаеш. Peace

# 279
Шу, дано бързо да му мине на детето цицината и никакви последици! Какъв ден само!!!

Обаче като чета колко весело сте си изкарали като сте се събрали, как да не ви каже човек - браво, ей така се прави!  Hug

Голден, много тъжен постинг. Не ги приемай така нещата. Тук пишат много момичета, аз често докато чета намислям какво искам да коментирам, но докато изчета всичко до края и забравям половината си неща за казване. Нормално е при толкова народ. Аз следя форума с прекъсвания от поне 5 години. Имаше момичета, които писаха, после се отказаха. Дойдоха нови момичета, някои се задържат, стават приятели, други с времето изоставят писането тук. Един форум изобщо не може да е причина да се чувстваш неизслушана или да не ти е обърнато внимание. Ей на, на моята торта още чакам някой да каже "браво", ама Елл се бави, няма я. Пък другите вече за диети говорят, хихихи, ха сега да видим дали всички четат подред...  Joy

Момичета, а къде са Уини и Чери мам? Отдавна не съм ги виждала да пишат нещо?

# 280
  • Манчестър
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620634.345

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=629323.30

...който има време, да хвърли едно око... аз по принцип игнорирам подобни писания, но все пак трябва да знаем какво става наоколо, нали Confused Обобщено казано, бг майките в Англия масово не работят и си стоят в къщи, децата им са спирани да учат български език, за да могат да претендират, че са англичани, и освен това са същите тези майки са разкъсани от болни амбиции и преуморяват нещастните си неграмотни деца със занимания по тенис, балет, танци и т.н ... това последното го вземам на моя сметка и добавям... вече и с плуване Wink. Оставям всичко без коментар, все пак настроението в темата е толкова добро напоследък  Simple Smile

Шу, надявам се да сте в добро състояние и настроение Hug

Ave, Sonnia, знам гледате ли го този мач, но аз май ще спирам за известно време, това не се издържа вече Embarassed

Гледам,гледам...чакам неделята сега със свито сърце..

# 281

А аланглето е щастлив, щастлив  Whistling

Ей на, на моята торта още чакам някой да каже "браво"...

Признавам си...
Много ми искаше да изкоментирам тортата, не убягна тази красота от погледа ми..
Обаче веднъж вече си изпросих една торта и си викам, я си трай, момичето ще си помисли,
че си тортено бедствие. То вярно съм, но спокойно, далеко съм  Laughing

# 282
Честита Нова Година момимечата, само хубави емоции ви желая тази година, на тези които са се ориентирали да си купуват къщи успешни сделки, на бъдещите мами леко раждане, а на настоящите послушни деца и съпрузи Simple Smile

Golden, излез от това настроение. Опитай се да си намериш дружки. Аз по случайност благодарение на БГ Мама намерих наблизо други мами и бъдещи такива и веднъж седмично се събираме. Добре че я има тази групичка, че тъкмо бях и аз започнала да изпадам в подобни дупки Simple Smile сигурно все ще има някой около теб.

... ако има някой край Woking съм отворена за срещи и сладки приказки.  Hug

Здравей, аз живея в Addlestone и имам кола. Нищо не правя по цял ден освен да домакинствам, така че ще се радвам да се запознаем. Допълнително както споменах всяка седмица се събираме с дружки, но не знам дали няма да ти е малко далечко, най-често се събираме в Walton on Thames, защото всички други там живеят.

# 283
  Прочетох линковете отгоре отгоре. Аз съм за БГ училището, бих пращала малката там, дори и да не иска много  Mr. Green Просто имаме страшно много роднини и приятели в БГ и държа да се разбира с тях. Не съм амбициозен родител, може би това е и минус. Не държа да знае 5 езика до 5 годишна и тн, но някой неща са ми важни. Не съм и по-спортовете, това ще го оставя на баща и, надявам се, ако има някой талант да си покаже и по него да работи. Против съм детето да се записва на 100 неща за лудо, да си намираме на тичане.
  За възпитание, контакти и тн всичко си е до хората. Както и на начини на отглеждане и препитание. Като цяло българина търси на хляба мекото, но хората са различни и никога не ги слагам под един знаменател.

# 284
  • Манчестър
На този етап сина ми се занимава с това което той иска и има желание. Вече четвърта година ходи на плуване...каза - искам тенис, сега ходи и на тенис....
Водя се по идеята,че всяко едно дете е един непораснал възрастен човек и се старая да го третирам като такъв.....
За БГ език няма къде да учи( няма училища наоколо), говори свободно,знае азбуката,че и някои думи....с двама родители българи няма как да е англичанин затова българския език трябва да го знае...

ПС. Иначе съм се нагледала на гледки по летищата дето майки се опитват да говорят на децата си на английски...много е смешно....а има и книги за bi-lingual деца,хубаво е да се четат.....

Общи условия

Активация на акаунт