Моят опит от сайт за запознанства...

• 267 989
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 195
Жаве, тези които процедират така не са търсачи на дълготрайна и пълноценна връзка, те са търсачи на сексуална връзка. Не искат да си губят времето в писане, ако жената не е таза, която търсят. Каква полза от приказки, ако не я харесат визуално. Мъжете, които търсят сериозна връзка пишат, питат, разказват за себе си, споделят, правят си съпоставка доколко си пасвате.
Мисля, че е размираемо да мислиш така и все пак не си права. Питането, разказването за себе си, споделянето и съпоставката, доколко си пасвате най-добре ще се случат при разговор очи в очи. Дългото чатене обърква доста представите и създава нереална картина на взаимоотношенията. Все пак се предполага, че и двамата търсите реална връзка, а не само виртуален душеприказчик.
Пък и какво значи, че търсели сексуална връзка. Нали си говорим за зрели жени, не за невинна тийнейджърка, която има опасност да бъде съблазнена от някой лош чичко. Видиш ли, че нещата тръгват в посока, която не ти харесва, казваш "Чао, беше ми приятно." и си тръгваш. Защо пък ще си губиш времето да чатиш седмици наред с някакъв, да влагаш емоции и после, когато неминуемо се стигне до среща, да попаднеш не на очаквания принц, а на някой противняк. Или пък той реши, че не ставаш, а ти вече се виждаш с пръстен на ръката. Струва ми се, че ще е доста по-гадно.
Така мисля, може и да не съм права.

# 196
и на мен ми се струва, че дългото чатене, когато се намирате в един и същ град е безмислено. след размяната на основна информация, според мен, е добре да се пристъпи към реална среща. един разговор на чаша е много по-информативен от десет дни чатене. за протокала, мъж ми го срещнах в ICQ преди 7 години и още сме заедно. много ми е мъчно за това нещо, що така умря

# 197
Мак, аз сериозно написах за играта, която цъках.
В нетът вече е пълно с такива, хем ще се забавляваш, хем ще се учудиш как за няколко месеца си се запознала с толкова много хора.И само от теб ще зависи дали ще останете на виртуално ниво.
Намираш си някаква според твоите интереси-дали ще се биеш, строиш, продаваш, купуваш, опциите са много. Laughing
Това може да се превърне в нож с две остриета. Пред очите ми е колежка на около 50, с две големи деца, която използваше всеки момент на работа, за да играе в една игра, вкъщи като се прибираше играеше до сутрините, не й оставаше време да общува нито със съпруг, нито с деца - толкова живееше в друг свят. По едно време сериозно се бях притеснила за нея....
Така, че и в сайтовете за игри си има правила, които трябва да спазваш и граници, които трябва да си наложиш, за да не пострадаш.
Както и навсякъде, всъщност.
Абсолютно вярно, и моя мъж беше улетел по една игра. Изигра си сървара и спря, а сега аз я играя , просто от любопитство.Иначе игрите са удобно местенце за хора търсещи контакти от всякакво естество,има интриги и всякаква помия от реалноста ,та лесно може да добиеш представа за хората с които контактуваш Grinning

# 198
  • София
И ние с моя мъж се запознахме в IRC, през 2004, видяхме се около година по-късно и след още една си направихме и бебе.
За сайтовете за запознанства конкретно не знам, защото не съм се регистрирала никога в такъв, но за търсенето на контакти в Интернет като цяло мога да дам и моята гледна точка, която се различава от теорията за грозните и не вървежни жени. Родом съм от сравнително малък град, следвах също в не особено голям такъв. Винаги съм си падала по определен тип мъже (тогава момчета всъщност), с определени интереси и занимания, ако щеш и с определен стайлинг. Целта ми никога не е била търсене на поредната бройка или на някой, който да ми обърне внимание. В реалния живот мъжко внимание си имах предостатъчно, но заради малките градове, в които съм живеела, не намирах достатъчно левенти, каквито си бях навила на пръста (че бяха малко по- рядка порода за онези години).
Та така, по времето, в което съм чатила активно съм имала и достатъчно връзки зародили се в реалния живот, но просто си търсех и нещо интересно и ново. Освен съпруга ми от IRC си имах и един fuck buddy, с който поддържахме "връзка" години наред.

# 199
Кажете моля какви са тези сайтове за игри?

В нетът вече е пълно с такива, хем ще се забавляваш, хем ще се учудиш как за няколко месеца си се запознала с толкова много хора.И само от теб ще зависи дали ще останете на виртуално ниво.
Намираш си някаква според твоите интереси-дали ще се биеш, строиш, продаваш, купуваш, опциите са много. Laughing
Това може да се превърне в нож с две остриета. Пред очите ми е колежка на около 50, с две големи деца, която използваше всеки момент на работа, за да играе в една игра, вкъщи като се прибираше играеше до сутрините, не й оставаше време да общува нито със съпруг, нито с деца - толкова живееше в друг свят. По едно време сериозно се бях притеснила за нея....
Така, че и в сайтовете за игри си има правила, които трябва да спазваш и граници, които трябва да си наложиш, за да не пострадаш.
Абсолютно вярно, и моя мъж беше улетел по една игра. Изигра си сървара и спря, а сега аз я играя , просто от любопитство.Иначе игрите са удобно местенце за хора търсещи контакти от всякакво естество,има интриги и всякаква помия от реалноста ,та лесно може да добиеш представа за хората с които контактуваш Grinning

# 200
  • София
Добро утро на всички!  Hug Hug

# 201
Кажете моля какви са тези сайтове за игри?

[/quoteТук има теми за различни игри, разгледай ги и можеш да се ориентираш за какво става въпрос  Grinning

# 202
  • Kопенхаген
И ние с моя мъж се запознахме в IRC, през 2004...

Подобно на нас  Grinning Популярната тогава MIRC- a осигуряваше незабравими емоции къде положителни, къде отрицателни.
Сайтовете за запознанства и по- конкретно ,, най- големия ,, са бъкани с мозъчно обременени субекти и търсенето на пртньор в живота там е просто несериозно.
Има разбира се и редки изключения, но вероятността да попаднеш на такова, което да харесва на очите и душата е като да спечелиш 6- ца от тотото.

# 203
В IRC да имаш оп в някой канал беше голяма гъзария. Аз имах често в #bulgaria. Бахти връзкарката дето бях.  Joy Joy

# 204
  • Sofia
В такъв сайт се запознах с мъжа ми преди 8 години. Преди това имах и други запознанства от въпросния сайт. Смея да кажа, че до един бяха свестни и интелигентни хора, на луди не съм попадала.

# 205
  • София
Моля да изброите всички игри с опции за секс задявки, че мъжът ми е вманиачен по разните му онлайн игри. Довечера ще вдигна пушилка, може и глави да хвърчат!  Crossing Arms  Mr. Green

За протокола - никога не съм си търсела мъже в сайтове за запознанства. Лепеха ми се достатъчно на живо. Напоследък е малко сушаво, понеже съм примерна съпруга и майка.  Grinning

# 206
Моля да изброите всички игри с опции за секс задявки, че мъжът ми е вманиачен по разните му онлайн игри. Довечера ще вдигна пушилка, може и глави да хвърчат!  Crossing Arms  Mr. Green

Спокойно, може и мъжът ти просто да си играе. Моят също си беше направил регистрация в един сайт за игри, но аз му знам паролата и като влязох, гледам - съобщение от някаква жена  - иска да се запознаят.  Shocked Оправих я набързо, на него луд скандал и сега не влиза вече в такива онлайн игри, а си тегли и си играе по домашному.  Wink Но не е казано, че мъжа ти сваля някой, обаче него може да го свалят, а на мъжете ангела им е слаб. Май е по-добре да се вземат мерки.  Wink

# 207
  • София
Оф, че той играе от 10 години (тоест откакто го познавам).  Mr. Green Май по-добре да си трая, но да съм едновременно и бдителна!

# 208
Имам регистрация в такъв сайт.Но не за да се срещам,защото нямам смелост.Ако с някои върви чата  Grinning сИ разменям скайп и така.А за срещи незнам кога ще събера смелост,може би като изляза от черупката си.
Като цяло обаче е пълно с вулгарни типове,които предлагат да ти миришат ползваните бикини,дискретен секс също се предлага често,за другите по брутални предложения няма да споменавам.

# 209
Оф, че той играе от 10 години (тоест откакто го познавам).  Mr. Green Май по-добре да си трая, но да съм едновременно и бдителна!
Ако можеш да му разбереш паролата, ще ти стане най-ясно.  Wink Но не е казано, че човека използва сайта за друго освен за игра, но както казах - нахални жени колкото щеш, така че бъди нащрек.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт