Моят опит от сайт за запознанства...

• 267 961
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 180
Мак, аз сериозно написах за играта, която цъках.
В нетът вече е пълно с такива, хем ще се забавляваш, хем ще се учудиш как за няколко месеца си се запознала с толкова много хора.И само от теб ще зависи дали ще останете на виртуално ниво.
Намираш си някаква според твоите интереси-дали ще се биеш, строиш, продаваш, купуваш, опциите са много. Laughing

# 181
Само не ми е ясно как се запознвате на кино или театър?! Отивам, сядам, гледам, заминавам си, контакт никакъв няма.
А, де? Аз дори на метъл концерт, където ми е доста пряк контакта със съседите, изразен в наръгани ребра, стъпкани пръстчета на краката и прочие, пак не съм се запознавала... Crazy Явно съм си дърво.

# 182
Само не ми е ясно как се запознвате на кино или театър?! Отивам, сядам, гледам, заминавам си, контакт никакъв няма.

Аз имах предвид, ако редовно посещаваш някое място.Има хора, за които е традиция всяка седмица да отидат на някоя постановка, например.На тези места има и различни заведения.Ако всяка седмица се засичаш с едни и същи муцуни, и си поне малко контактен, не е невъзможно да се запознаете.

# 183
То хубаво да се поддържа мъжа, ама повечето от метросексуалните са на една ръка разстояние до хомосексуалността... Laughing
Може и да си права, но не във всички случаи. В някои просто става дума за би сексуалност.  Joy

Много се забавлявам със снимките на Naddya. Според мен това е самата действителност за интернет пространството.  Laughing

Като говоорите за младеене се сещам за бившия ми "сериозен" приятел. Когато се запознахме, аз бях на 23-24, а той на 30, но си мислех че е на 19 и му казвах "бебе", докато не разбрах на колко години е в действителност. Даже в началото не можех да повярвам, че е по-голям от мен.  Laughing Но не сме се запознавали в интернет де.

И един съвет към авторката: мисля, че колкото по-малко ГО търсиш, толкова по-бързо ще дойде при теб. Така като се сетя аз не съм имала истинка връзка от интернет пространството. Повечето ми запознанства са ставали чрез общи познати или със сегашния ми мъж ни запозна едно недоразумение.  Laughing Та от тогава насам все повече започвам да вярвам, че има нещо такова като съдба и като си дойде момента, тогава ще стане.
Аз докато търсех, нищо не намерих. Точно когато се отказах, тогава го получих и като се сетя, че в началото не му обръщах никакво внимание и нямах никакво намерение нито да се виждам с този човек, камо ли пък да се омъжа за него.  Shocked  ooooh!  Laughing Та предполагам, че това е провокирало интереса му - хубав мъж, по негови думи жените сами му се набутвали и как така аз да не му обръщам никакво внимание, да не искам да изляза с него, а на не знам си коя среща да не искам да се целуваме, да се наложи да ме моли за това и въпреки това аз пак да му откажа - много съм жестока.  Joy  Laughing Каза, че преди това не е срещал жена като мен (в това отношение) и айде - предложи ми да се оженим (сигурно се е заблудил нещо човека  Laughing). Но малко недостъпност не е излишна.  Wink Ако си личи от километри, че отчаяно търсиш мъж, надали ще имаш много голям успех - мъжът е ловец в крайна сметка, обича да преследва рррр.  Laughing

# 184
# 185
  • София
Какво сте се хванали за едната дума Grinning просто дадох пример Peace
идеята е да се движиш повече сред хора, а както са казали и други преди мен, по-малко го търси и той сам ще се появи, най-малко когато очакваш Peace

# 186
В нетът вече е пълно с такива, хем ще се забавляваш, хем ще се учудиш как за няколко месеца си се запознала с толкова много хора.И само от теб ще зависи дали ще останете на виртуално ниво.
Намираш си някаква според твоите интереси-дали ще се биеш, строиш, продаваш, купуваш, опциите са много. Laughing

Аз го написах в подкрепа на сайтовете за запознанства. Там създадох няколко добри познанства с мъже, да не кажа приятелства. Не се получи нищо по-сериозно с никой от тях, но не съжалявам. Има и свестни мъже там, случили на кучки, които са им е...ли мамата от всякъде.

# 187
Знам и други случаи, но най-романтичният е на моя позната, която се регистрирала по идея на своя колежка. Не била чувала за тези сайтове до онзи момент (март 2001). Описала се точно каквато си е, не помня слагала ли е снимка. Още същата вечер била на среща с човек, който също се описал точно какъвто си е. Т.е. и двамата - с всичките си недостатъци, вкл. по отношение на външния вид. Септември се оженили. Другия септември - син, след още 2-3 години - и дъщеря Simple Smile
Да са живи и здрави, изглеждат много щастливи на снимките си, които редовно разглеждам във ФБ Wink

# 188
  • София
Знам и други случаи, но най-романтичният е на моя позната, която се регистрирала по идея на своя колежка. Не била чувала за тези сайтове до онзи момент (март 2001). Описала се точно каквато си е, не помня слагала ли е снимка. Още същата вечер била на среща с човек, който също се описал точно какъвто си е. Т.е. и двамата - с всичките си недостатъци, вкл. по отношение на външния вид. Септември се оженили. Другия септември - син, след още 2-3 години - и дъщеря Simple Smile
Да са живи и здрави, изглеждат много щастливи на снимките си, които редовно разглеждам във ФБ Wink

Пръстът на съдбата!  Hug Hug Hug

# 189
Това може да се превърне в нож с две остриета. Пред очите ми е колежка на около 50, с две големи деца, която използваше всеки момент на работа, за да играе в една игра, вкъщи като се прибираше играеше до сутрините, не й оставаше време да общува нито със съпруг, нито с деца - толкова живееше в друг свят. По едно време сериозно се бях притеснила за нея....
Така, че и в сайтовете за игри си има правила, които трябва да спазваш и граници, които трябва да си наложиш, за да не пострадаш.
Както и навсякъде, всъщност.

# 190
Жаве, абсолютно си права.Самата аз имах някои случки, не ми се обяснява в подробности, но е съвсем реална възможността да се развали семейство.Затова се отказах наскоро.
Според мен е отлична опция за връзка, но за хора, които не са семейни.Но и не мога да кажа, че съжалявам, защото споменах, че създадох много контакти и приятелства, и спомени. Simple Smile

# 191
Може да се регна в икариам. Thinking
Точно! Особено ако ходиш с приятелка Simple Smile

И един съвет към авторката: мисля, че колкото по-малко ГО търсиш, толкова по-бързо ще дойде при теб.
Аз докато търсех, нищо не намерих. Точно когато се отказах, тогава го получих
 Ако си личи от километри, че отчаяно търсиш мъж, надали ще имаш много голям успех - мъжът е ловец в крайна сметка, обича да преследва рррр.  Laughing
Въпрос на време е да се откажа да търся или съвсем да махна бариерите и "каквото дойде".  Rolling Eyes
Но все пак интернет е моето място, и аз нямам много алтернативи - всичките ми познати са семейни, събират се със семейни....не става. Кина, театри, автомивки - там човек си плаща за услуга, консумира и си тръгва и шанса да срещне някой е съвсем минимален. Интересното обаче е, че любовите ми винаги са се случвали неочаквано - не съм ги търсила съзнателно Thinking Не знам вече Thinking

Да, въпрос на време е да се откажа да търся.

# 192
 Laughing Joy Laughing Фантастичен разбор!!! Много добро!!!! Аз се бях регистрирала в един, но там май беше откровено за секс и се изтрих. Сега съм се изтипосала в един по-нормален, който малко прилича на социална мрежа и впечатленията ми са, че мъжете просто са изперкали! При мен всички искат да не си губят времето в писане, ми да се видим на кафе и ако се харесаме - да видим какво щяло да излезе. Не съм ходила на такива срещи и не мисля, че ще отида. Струва ми се бошлаф работа. Според мен любовта ако трябва да дойде - ще дойде и ще я усетя  Wink
Успех на всички! Влизам в сайта когато ми е скучно, за да початя с някой  Grinning

Тъй като от доста дълго време съм сама, се регистрирах в един известен сайт за запознанства. Качих няколко снимки, на които изглеждам добре, попълних каквото се искаше и започнах да се питам де е, де е любовтаа Whistling
Малеeeeй, да знаете какви субекти има само.  SickПодразделила съм ги на няколко основни групи:
  -    масовката, са ми наистина скучни и сивеещи, всичките им писма са на един и същ глас, като прочета едно писмо от тях, все едно съм ги изчела всички. Този тип обикновено са разведени, работят най – скучната професия на света – държавни служители, счетоводители, или търговци, и се надяват да им се случи чудото – любов. Само дето те самите не са никакви чудеса... Tired
-   анаболни здравеняци, за съжаление, тъпи до невъзможното Rolling Eyes
-   разгонени овни, сещате се какво правят в сайта
-   скучни интелектуалци (малък процент са, но пък са наистина скучни) Rolling Eyes
-   гастърбайтери, които просто убиват време
-   женени или извратени, но тях ги причислявам към овните
-      момченца, лустросани такива, които си търсят кака или каквото дойде ooooh!
-   и разбира се, чичовци над 45г., те обикновено са мили и ми копи/пействат разни стихчета, но аз ясно съм посочила, че мъже над 37г. , просто не искам.

Да се смея ли, да плача ли?
Огромен процент от потребителите от мъжки пол, в полето, където се иска информация за тях, са написали: „ne moga da se opi6a vie go napravete” – сякаш аз мога да ги опиша.... Laughing
Огромен процент – ‘mrazq lajata I licemerieto’ – сякаш има някой, който обича лъжата и лицемерието или би го изтипосал ей тъй, като своя основна черта. Crazy
Голям процент ме направиха разногледа с невъзможната си латиница: “NIKOGA NE SE RAZDELQI S USMIFKATA SI, DORI I KOGATO TI E TAGNO, OTKADE DA ZNAE6 DALI NQKOI NQMA DA SE VLUBI V NEQ, A KOGATO ISKA6 DA TRUGNE6 NALQVO,GLEDA6 NADQSNO,A TRUGVA6 NAPRED,NO NE ZABRAVQI,4E NAZAD MOJE DA TE 4AKA NAI-DOBROTO!" – върви, че им търси логиката Joy
Има и такива, които уж имат „4ustvo za humor”, но незнайно защо, аз не съм го видЕла.
Има такива, които твърдят, че са умни и забавни, с дипломи или и аз не знам какво, но като заговоря за неевклидова геометрия,(няма да се излагам пред хората със шампанско и сърми, я Stop) , някак кореспонденцията става някак вяла и стихва от самосебе си. Тях или ги мързи да си говорят за нещо друго, извън потенциална среща, или не са чак толкова умни или изобщо не се интересуват от интелектуалното ниво на жената срещу тях.
Видя ли „ kak si kakvo si pravi6” , Sick вече ми се повръща, честно. От четири месеца съм в този сайт, така пък един не измисли нещо леко по-криейтив...
Накрая реших аз да си избирам,  да гледам профили и да ги харесвам, викам си, нещо ме избягват тия, дето стават,  и все попадам на неподходящиииии.  Rolling Eyes
Явно толкова много ги гледах,  че вече само като му видя снимката, познавам каква зодия е, честно. Близнакът се снима с други хора (социален тип), раците и скорпионите някак са позьори, изглеждат неестествено,  везните и рибите изглеждат някакси тъжно, видя ли разни дръгливи животни в ръцете му,  или природа на заден фон – господинът е дева, видя ли тлъст или някак подпухнал мъж, или маса с ядене и пиене пред него – овен или телец, видя ли облещени очи – козирог или стрелец, видя ли злата и автомобили – лъв.  Водолеите още не ги разпознавам, но са толкова разсеяни, че един сигурно четири пъти ми се представя, при условие, че си беше написал името в профила. hahaha
Вече взех да си мисля, че или качествените мъже са щастливо женени, или аз нещо не съм У ред.
Имате ли  положителен опит, че нещо взе да ми додява?

# 193
Сега съм се изтипосала в един по-нормален, който малко прилича на социална мрежа и впечатленията ми са, че мъжете просто са изперкали! При мен всички искат да не си губят времето в писане, ми да се видим на кафе и ако се харесаме - да видим какво щяло да излезе. Не съм ходила на такива срещи и не мисля, че ще отида. Струва ми се бошлаф работа. Според мен любовта ако трябва да дойде - ще дойде и ще я усетя  Wink
Защо да са изперкали? На мен това ми се вижда доста логично и практично. Зает човек няма да си губи времето да чати с някого безкрайно, а ще търси реален контакт и възможност за реална връзка. На мен тези биха ми вдъхнали повече доверие.  Peace

# 194
Жаве, тези които процедират така не са търсачи на дълготрайна и пълноценна връзка, те са търсачи на сексуална връзка. Не искат да си губят времето в писане, ако жената не е таза, която търсят. Каква полза от приказки, ако не я харесат визуално. Мъжете, които търсят сериозна връзка пишат, питат, разказват за себе си, споделят, правят си съпоставка доколко си пасвате.

Току що го видях в една друга тема. Ето още един начин
Цитат
Абе я се издокарай и се разходи до някой магазин  за авточасти, или някой строителен магазин, може да си харесаш нещо, пък ако мислиш, че няма да се справиш с монтажа, може да се намери някой да ти помогне.

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 15:18 от Мак

Общи условия

Активация на акаунт