Моят опит от сайт за запознанства...

• 269 172
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Това е като по филмите, където на 10-тина маси седят жените и мъжете се изреждат ( Rolling Eyes ) по столовете с отчитане на времето? Т.е. за около час се запознаваш с неколцина от другия пол и вече разговорът тече накъдето успеете да го насочите за 5 мин?

Ако е това - звучи забавно и сигурно пада смях Simple Smile . Трябва да погледна дали и в моя град го има. Пък и човек никога не знае...

Чудно ми е как на никой от нашите сайтове не са се сетили да направят нещо от тоя сорт чрез видеоразговори. Но пък се сетих за чатрулет... тъй че май е по-добре, че не предлагат тая услуга Joy

# 616
Чудно ми е как на никой от нашите сайтове не са се сетили да направят нещо от тоя сорт чрез видеоразговори. Но пък се сетих за чатрулет... тъй че май е по-добре, че не предлагат тая услуга Joy
Може би щото човек в един момент трябва да иде при любовта си на два крака.  Wink
Това показва моят опит през годините. Колкото по-бързо се стане от компа и се организира среща на живо между потенциалните влюбени, толкова по-добре. 

# 617
Жаве права си , че не трябва човек да се заседява много на компа в тези случаи. Аз се усещам че много бързо губя търпение. Докато си разменим нормалните любезности и отговори, междувременно още 5-6 човека се тръгнали да ти пишат и накрая аз поне ставам разногледа....

Записвам се за този спийд дейтинг, реших го със сигурност. Аз по принцип не съм много комуникативна и затова малко се страхувам да не се изложа, но пък поне ще съм опитала нещо ново и най - после ще съм се престрашила да излеза от зоната си на комфорт.

# 618
но пък поне ще съм опитала нещо ново и най - после ще съм се престрашила да излеза от зоната си на комфорт.
И аз затова го направих, не съжалявам, наистина беше забавна вечер  Grinning

# 619
и аз така правех, среща на по кафе. Поне 90% отпадат почти веднага. Няма за какво да се губи много време из сайтовете.

# 620
Честит 8-ми Март на всички жени които посещават сайта.

Не знам дали съм единственият мъж в този форум, но се оказва че тук има интересни теми.
Бях решил да си правя профил в един от нашите сайтове за запознанства и така попаднах на вашата тема. Но вие май ме отказахте. Благодаря Ви за искрените отговори. Пожелавам на всички хора да намерят своята половинка - човекът които ще ги допълва и с когото ще чувстват че не са сами. Поздравявам Ви с това стихотворение на българския поет Минчо Куприянов.
Честит 8-ми Март!

ОЧАКВАНЕ

Ще дойдеш ти: като дъга след дъжд
над завист и обиди ще изгрееш.
И ангели над тебе ще кръжат,
най-светлите си химни те ще пеят.

Ще дойдеш ти: дори без път и брод
ще прекосиш пространството враждебно.
Камбаните ще бият на живот.
И ветровете няма да те дебнат.

Ще дойдеш ти: повярвала в гласа
на птицата, която носиш в себе си.
И много скоро – още на часа
ще стане спомен дългото безтебие.

Ще дойдеш ти: по-тихо от нощта.
И пак ще станеш приказната фея.
В живота има много красота,
но сам човек е без очи за нея.

# 621

Не знам дали съм единственият мъж в този форум, но се оказва че тук има интересни теми.

Не си единствен smk..  Laughing.. пък и тук има чудесни хора.. радвам се че познавам част от тях.
За темите.. някои просто къртят мивки.  Laughing

# 622
Имах неблагоразумието днес да се регна в http://www.twoo.com/ ... ужас ви казвам.. налазиха ме едни дето ще ме карат кошмари да сънувам.  Joy

Те освен, че са те налазили тези, сега и приятелите ти от Фейсбук ще те налазят, че този сайт по някакъв идиотски начин са го свързали с Фейса. Това, ако си регистриран с една и съща поща и на двете места.
Много коварно са го измислили. Аз така се регистрирах без да искам. Получих покана в пощата си от един приятел във Фейсбук, но представа си нямах що за сайт е Ту. Регистрирах се, видях, че мога да вляза чрез профила си във фейсбук, накиснах се и там, сега не мога да се отърва:)))

# 623
  • Лутаща се
Имах неблагоразумието днес да се регна в http://www.twoo.com/ ... ужас ви казвам.. налазиха ме едни дето ще ме карат кошмари да сънувам.  Joy

Те освен, че са те налазили тези, сега и приятелите ти от Фейсбук ще те налазят, че този сайт по някакъв идиотски начин са го свързали с Фейса. Това, ако си регистриран с една и съща поща и на двете места.
Много коварно са го измислили. Аз така се регистрирах без да искам. Получих покана в пощата си от един приятел във Фейсбук, но представа си нямах що за сайт е Ту. Регистрирах се, видях, че мога да вляза чрез профила си във фейсбук, накиснах се и там, сега не мога да се отърва:)))

Не може ли да се изтрие профила?
Или да смениш пощата, да е различна от тази, с която е направена регистрацията във Фейса

# 624
http://psihoterapiq.com/forum/index.php?topic=28.0

Попаднах на това на друго място и го пействам, защото общо-взето отговаря на моите впечатления и мнение

Преди няколко години се бях регистрирала в един известен сайт за запознанства. Качих няколко снимки, на които изглеждам добре, попълних каквото се искаше и започнах да се питам де е, де е любовтаа  :o
Малеeeeй, да знаете какви субекти има само.  ;D Подразделила съм ги на няколко основни групи:
  -    масовката, са ми наистина скучни и сивеещи, всичките им писма са на един и същ глас, като прочета едно писмо от тях, все едно съм ги изчела всички. Този тип обикновено са разведени, работят най – скучната професия на света – държавни служители, счетоводители, или търговци, и се надяват да им се случи чудото – любов. Само дето те самите не са никакви чудеса...  :Simple Smile
-   анаболни здравеняци, за съжаление, тъпи до невъзможното  ???  :o  :-X  ;D ;D
-   разгонени овни, сещате се какво правят в сайта
-   скучни интелектуалци (малък процент са, но пък са наистина скучни)  :-X
-   гастърбайтери, които просто убиват време
-   женени или извратени, но тях ги причислявам към овните
-      момченца, лустросани такива, които си търсят кака или каквото дойде  :-\!
-   и разбира се, чичовци над 55г., те обикновено са мили и ми копи/пействат разни стихчета, но аз ясно съм посочила, че мъже над 57г. , просто не искам.

Да се смея ли, да плача ли?
Огромен процент от потребителите от мъжки пол, в полето, където се иска информация за тях, са написали: „ne moga da se opi6a vie go napravete” – сякаш аз мога да ги опиша....  :Simple Smile ;D ;D
Огромен процент – ‘mrazq lajata I licemerieto’ – сякаш има някой, който обича лъжата и лицемерието или би го изтипосал ей тъй, като своя основна черта.  ???
Голям процент ме направиха разногледа с невъзможната си латиница: “NIKOGA NE SE RAZDELQI S USMIFKATA SI, DORI I KOGATO TI E TAGNO, OTKADE DA ZNAE6 DALI NQKOI NQMA DA SE VLUBI V NEQ, A KOGATO ISKA6 DA TRUGNE6 NALQVO,GLEDA6 NADQSNO,A TRUGVA6 NAPRED,NO NE ZABRAVQI,4E NAZAD MOJE DA TE 4AKA NAI-DOBROTO!" – върви, че им търси логиката  :Simple Smile
Има и такива, които уж имат „4ustvo za humor”, но незнайно защо, аз не съм го видяла.
Има такива, които твърдят, че са умни и забавни, с дипломи или и аз не знам какво, но като заговоря за не евклидова геометрия , някак кореспонденцията става някак вяла и стихва от само себе си. Тях или ги мързи да си говорят за нещо друго, извън потенциална среща, или не са чак толкова умни или изобщо не се интересуват от интелектуалното ниво на жената срещу тях.
Видя ли „ kak si kakvo si pravi6” ,  >Sad вече ми се повръща, честно. От четири месеца съм в този сайт, така пък един не измисли нещо леко по-нетипично...
Накрая реших аз да си избирам,  да гледам профили и да ги харесвам, викам си, нещо ме избягват тия, дето стават,  и все попадам на неподходящиииии.   :Simple Smile
Явно толкова много ги гледах,  че вече само като му видя снимката, познавам каква зодия е, честно. Близнакът се снима с други хора (социален тип), раците и скорпионите някак са позьори, изглеждат неестествено,  везните и рибите изглеждат някак си тъжно, видя ли разни дръгливи животни в ръцете му,  или природа на заден фон – господинът е дева, видя ли тлъст или някак подпухнал мъж, или маса с ядене и пиене пред него – овен или телец, видя ли облещени очи – козирог или стрелец, видя ли злата и автомобили – лъв.  Водолеите още не ги разпознавам, но са толкова разсеяни, че един сигурно четири пъти ми се представя, при условие, че си беше написал името в профила.  ;D ;D ;D
Вече взех да си мисля, че или качествените мъже са щастливо женени, или аз нещо не съм У ред.
Моля ,споделете и Вашият опит Wink

# 625
Хахахахха! Погледни първия пост на темата!  Joy

# 626
Аз не мога да кажа лошо за сайтовете за запознанства. В един такъв се запознахме с бившата ми съпруга. Това, че неможахме да се разберем в живота, не означава че ми е виновен сайтът. Там се срещаш с всякакви хора, нормално е по-голямата част от тях да не ти допаднат. 

# 627
А това е от един руски форум
Русские мужчины не популярны, у иностранок?

http://forum.materinstvo.ru/index.php?showtopic=1629790

# 628
http://psihoterapiq.com/forum/index.php?topic=28.0

Попаднах на това на друго място и го пействам, защото общо-взето отговаря на моите впечатления и мнение

Преди няколко години се бях регистрирала в един известен сайт за запознанства. Качих няколко снимки, на които изглеждам добре, попълних каквото се искаше и започнах да се питам де е, де е любовтаа  :o
Малеeeeй, да знаете какви субекти има само.  ;D Подразделила съм ги на няколко основни групи:
  -    масовката, са ми наистина скучни и сивеещи, всичките им писма са на един и същ глас, като прочета едно писмо от тях, все едно съм ги изчела всички. Този тип обикновено са разведени, работят най – скучната професия на света – държавни служители, счетоводители, или търговци, и се надяват да им се случи чудото – любов. Само дето те самите не са никакви чудеса...  :Simple Smile
-   анаболни здравеняци, за съжаление, тъпи до невъзможното  ???  :o  :-X  ;D ;D
-   разгонени овни, сещате се какво правят в сайта
-   скучни интелектуалци (малък процент са, но пък са наистина скучни)  :-X
-   гастърбайтери, които просто убиват време
-   женени или извратени, но тях ги причислявам към овните
-      момченца, лустросани такива, които си търсят кака или каквото дойде  :-\!
-   и разбира се, чичовци над 55г., те обикновено са мили и ми копи/пействат разни стихчета, но аз ясно съм посочила, че мъже над 57г. , просто не искам.

Да се смея ли, да плача ли?
Огромен процент от потребителите от мъжки пол, в полето, където се иска информация за тях, са написали: „ne moga da se opi6a vie go napravete” – сякаш аз мога да ги опиша....  :Simple Smile ;D ;D
Огромен процент – ‘mrazq lajata I licemerieto’ – сякаш има някой, който обича лъжата и лицемерието или би го изтипосал ей тъй, като своя основна черта.  ???
Голям процент ме направиха разногледа с невъзможната си латиница: “NIKOGA NE SE RAZDELQI S USMIFKATA SI, DORI I KOGATO TI E TAGNO, OTKADE DA ZNAE6 DALI NQKOI NQMA DA SE VLUBI V NEQ, A KOGATO ISKA6 DA TRUGNE6 NALQVO,GLEDA6 NADQSNO,A TRUGVA6 NAPRED,NO NE ZABRAVQI,4E NAZAD MOJE DA TE 4AKA NAI-DOBROTO!" – върви, че им търси логиката  :Simple Smile
Има и такива, които уж имат „4ustvo za humor”, но незнайно защо, аз не съм го видяла.
Има такива, които твърдят, че са умни и забавни, с дипломи или и аз не знам какво, но като заговоря за не евклидова геометрия , някак кореспонденцията става някак вяла и стихва от само себе си. Тях или ги мързи да си говорят за нещо друго, извън потенциална среща, или не са чак толкова умни или изобщо не се интересуват от интелектуалното ниво на жената срещу тях.
Видя ли „ kak si kakvo si pravi6” ,  >Sad вече ми се повръща, честно. От четири месеца съм в този сайт, така пък един не измисли нещо леко по-нетипично...
Накрая реших аз да си избирам,  да гледам профили и да ги харесвам, викам си, нещо ме избягват тия, дето стават,  и все попадам на неподходящиииии.   :Simple Smile
Явно толкова много ги гледах,  че вече само като му видя снимката, познавам каква зодия е, честно. Близнакът се снима с други хора (социален тип), раците и скорпионите някак са позьори, изглеждат неестествено,  везните и рибите изглеждат някак си тъжно, видя ли разни дръгливи животни в ръцете му,  или природа на заден фон – господинът е дева, видя ли тлъст или някак подпухнал мъж, или маса с ядене и пиене пред него – овен или телец, видя ли облещени очи – козирог или стрелец, видя ли злата и автомобили – лъв.  Водолеите още не ги разпознавам, но са толкова разсеяни, че един сигурно четири пъти ми се представя, при условие, че си беше написал името в профила.  ;D ;D ;D
Вече взех да си мисля, че или качествените мъже са щастливо женени, или аз нещо не съм У ред.
Моля ,споделете и Вашият опит Wink

Много вярно! Аз да добавя любимият ми въпрос " Как е настроението?". И друга моя любима част от описанието " Знам какво искам, и как да го постигна!"
Също добавям и групата на " Здравейковците". Казват ти " Здравей", ти " здравей" и край, до там приключва общуването. Ако случайно го попиташ " Е ти само за едно " здравей" ли ме заговори", отговорът е " ми не знам какво да ти кажа, ако искаш ти кажи нещо".
Всъщност дори не е и "здравей", а " здръ"Simple Smile)))

# 629
Ами, качествени женени не знам да има. По тези сайтове е пълно със женени, които си търсят жени за изневери. И при това лапват куката като ненормални, досадници едни такива, да ги ожали човек на какво са способни само и само някой да им пусне. Женените са най-опасни.

Общи условия

Активация на акаунт