Моят опит от сайт за запознанства...

• 269 030
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 900

Като тръгнах да гледам профилите със снимка установих, че жените в тоя сайт, а може би и в останалите, са предимно мега тъпи кифли, които смятат, че е много секси на снимката да са си изкривили устните в някаква непосилна гримаса; прическите им да са като на средновековна вещица, хванала се за фазата и нулата. Някои пък смятат, че на мъжа не му трябва да има поне минимална представа за това как изглежда жената и масово по снимките се виждат крака, задници, гърбове и органи за размножаване - някои бръснати, други - залесени като Родопите...

Спуках се да се смея. Признавам ти, че имаш писателска дарба, остър ум и оригинален изказ, при това си и забавен.  Joy

# 901
Признавам ти, че имаш писателска дарба, (...) и оригинален изказ, (...)  Joy
Благодаря.  Embarassed  В университета преподавателките ми казваха същите неща, особено тази от курса по писане на есе, а преподавателката по филология реши, че съм преписал, но като ѝ казах какво и защо съм написал по дадения начин - си затрая.  Twisted Evil 

# 902
Признавам ти, че имаш писателска дарба, (...) и оригинален изказ, (...)  Joy
Благодаря.  Embarassed  В университета преподавателките ми казваха същите неща, особено тази от курса по писане на есе, а преподавателката по филология реши, че съм преписал, но като ѝ казах какво и защо съм написал по дадения начин - си затрая.  Twisted Evil 
  Joy Те преподавателките нищо не разбират. Пращай да чета. Умирам за нещо оригинално.  Wink И аз пишех много интересни есета като бях малка ама после като че ли уменията ме напуснаха, спряла съм да се развивам нещо.  Rolling Eyes Учителката ми казваше, че моите есета са като на не знам си кой български автор (гледай как съм изпуснала най-главното) - много емоционални.  Laughing

# 903
HAPPY_QUEEN, доста неща ти пратих за четене, а скоро (надявам се) ще има и още - топло и прясно романче. Но дай да ги говорим тия неща на лични, че админите/модераторите ще ни пляскат заради офтопика.  Simple Smile

# 904
HAPPY_QUEEN, доста неща ти пратих за четене, а скоро (надявам се) ще има и още - топло и прясно романче. Но дай да ги говорим тия неща на лични, че админите/модераторите ще ни пляскат заради офтопика.  Simple Smile
На мен пляскането няма да ми е за пръв път. С удоволствие ще прочета творчеството ти.

# 905
Няма как да изчета цялата тема, затова ще съм благодарна, ако някой ме светне по въпроса кои са сайтовете, в които можеш да срещнеш нещо различно от разгонен народец и кои са си откровено насочени към търсенето на партньор за вечерта  Wink. Може и да ми е тъп въпросът  Crazy.

# 906
Няма как да изчета цялата тема, затова ще съм благодарна, ако някой ме светне по въпроса кои са сайтовете, в които можеш да срещнеш нещо различно от разгонен народец и кои са си откровено насочени към търсенето на партньор за вечерта  Wink. Може и да ми е тъп въпросът  Crazy.
Няма такъв сайт за запознанства. Нещо различно от разгонени мачовци и мачки - по форумите, а то и по тях няма гаранция, че няма да попаднеш на такъв.

# 907
Няма такъв сайт за запознанства. Нещо различно от разгонени мачовци и мачки - по форумите, а то и по тях няма гаранция, че няма да попаднеш на такъв.
Ти уби всичко детско в мен  Mr. Green. И кои форуми имаш предвид - предполагам, че не този Laughing.

# 908
Ти уби всичко детско в мен  Mr. Green. И кои форуми имаш предвид - предполагам, че не този Laughing.
Тук мъжете сме малко, така че можеш и този да включиш в сметката.

# 909
Не съм руса, но не схващам  newsm78. Женски форум с малко мъже не ми се струва едно от вероятните места, където жена да се запознае с някого. Приятелки съм намерила тук, действително, но нали не е за това темата...

# 910
Lib, аз от скоро гледам http://www.twoo.com/ по препоръка на приятел. Да ти кажа засега има доста свестни мъже. Е,  то разгонени навсякъде има, но има и такива, дето може да размените няколко думи.

# 911
Не съм руса, но не схващам  newsm78. Женски форум с малко мъже не ми се струва едно от вероятните места, където жена да се запознае с някого. Приятелки съм намерила тук, действително, но нали не е за това темата...
Имах предвид, че мъжете като са малко тук, вероятността да попаднеш на някой разгонен е минимална.

# 912
Имах предвид, че мъжете като са малко тук, вероятността да попаднеш на някой разгонен е минимална.
Тя и вероятността да попадна на някой е минимална Joy.

Lib, аз от скоро гледам http://www.twoo.com/ по препоръка на приятел. Да ти кажа засега има доста свестни мъже. Е,  то разгонени навсякъде има, но има и такива, дето може да размените няколко думи.
Благодаря!

# 913
Имате ли  положителен опит, че нещо взе да ми додява?
И аз нямам положителен опит с тия сайтове. Веднъж се регистрирах в Сладур, за да видя какво аджеба е туй нещо сайт за запознанства. Изкарах точно една седмица там, след което му теглих една майна и си затвърдих мнението, че няма по-добро и по-качествено запознанство от това на живо.
В профила си бях писал, че се интересувам само и единствено от жени и въпреки това 99% от съобщенията бяха от педали.
Жените не отговаряха изобщо въпреки твърдението "пишете ми, отговарям на всички". Като тръгнах да гледам профилите със снимка установих, че жените в тоя сайт, а може би и в останалите, са предимно мега тъпи кифли, които смятат, че е много секси на снимката да са си изкривили устните в някаква непосилна гримаса; прическите им да са като на средновековна вещица, хванала се за фазата и нулата. Някои пък смятат, че на мъжа не му трябва да има поне минимална представа за това как изглежда жената и масово по снимките се виждат крака, задници, гърбове и органи за размножаване - някои бръснати, други - залесени като Родопите...
Общото между всички тези профили е, че от километри им личи, че са чалгарки, а както знаем в акъла на чалгарките има само две неща - чалга и секс, с когото падне. Другото общо е и това, че до една са неграмотни и не знаят как да пишат на кирилица на собствения си език.
На мен такива извинения за жени не са ми интересни.
Други видове също се срещат - много едри и далеч не първа младост чупакабри, които явно смятат, че да се озъбиш с беззъба усмивка срещу камерата те прави много готина и някой ще 'ареса дългогодишния ти мустак. Пак от същия вид се срещат и такива, чиито коси пък не са виждали гребени и четки откак са се родили, а за останалата хигиена дори не смея и да предполагам какво е положението.
Също така има и наклепани с тонове грим магазинерски манекени от женски пол, които като са се снимали са забравили, че под полата са без гащи и се вижда залесеният им бермудски триъгълник.
От време на време попадаш и на малолетни ку*вички, които като са се регистрирали са излъгали за годините си и които колкото и да им гледаш снимката няма как да повярваш, че са на 23 години.  Laughing 
Браво ти ме разби. Всичко е верно, дори и последния абзац, който лично на мен ми допадна.  Simple Smile

# 914
Ти уби всичко детско в мен  Mr. Green. И кои форуми имаш предвид - предполагам, че не този Laughing.
Не съм руса, но не схващам  newsm78. Женски форум с малко мъже не ми се струва едно от вероятните места, където жена да се запознае с някого. Приятелки съм намерила тук, действително, но нали не е за това темата...

Като не си руса, изруси се. Слагай късата пола, секси бяла риза и в събота на дискотека. След това разказвай колко са те накачорили. Зарежи ги тия форуми и сайтове. Не са за нас, друга порода сме.  

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 23:12 от Марс

Общи условия

Активация на акаунт