Моят опит от сайт за запознанства...

• 269 032
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 660
Сайтът е http://www.aha.bg
[/quote]

Този сайт за мен е голяма простотия. Регистрирах се там, но някакъв модератор не ми удобри снимките, защото каза "модели в тоя сайт не се регистрират". Какво общо има бе? Аз не съм модел, а дори да бях какво от това?
Накара ме да напиша името си на лист и да се снимам с него - ХАХА егати подигравката, тоя смешник не знаеше какво говори.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 16:00 от -Емилиан Дечев-

# 661
  • София

Този сайт за мен е голяма простотия. Опитах да се регистрирам там, но някакъв модератор не ми удобри снимките, защото каза "модели в тоя сайт не се регистрират". Какво общо има бе? Аз не съм модел, а дори да бях какво от това?
Накара ме да напиша името си на лист и да се снимам с него - ХАХА егати подигравката, тоя смешник не знаеше какво говори.

Похвали се Mr. Green
Има хора, които пращат снимки на не много известни модели - не казвам, че твоя случай е такъв, но е възможно да те заподозрат.

# 662
  • out of space
Цитат

Този сайт за мен е голяма простотия. Регистрирах се там, но някакъв модератор не ми удобри снимките, защото каза "модели в тоя сайт не се регистрират". Какво общо има бе? Аз не съм модел, а дори да бях какво от това?

Всеки сайт си има правила. Като не ти изнася- изнасяш се. Другият вариант е да си направиш собствен такъв, с правила по твой избор или изобщо липса на такива и си свиркаш доволен.  smile3560

# 663
Няма за какво да се хваля, просто беше голяма простотия.

Да не говорим че от както съм там половин година нито едно момиче не ми е писала, което потвърждава твърдението ми, че жените нямат никаква инициатива. Само чакат на готово и знаят да мрънкат.

# 664
Ери, може ли да ми покажеш, КЪДЕ във вашите правила пише, че потребителите ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се снимат с лист на който са си написали името?

И ако е така, тогава, адже-БА, защо повечето потребители, нямат такива снимки?

Да нямате някакви двойни стандарти или дискриминация?

# 665
  • out of space
Ери, може ли да ми покажеш, КЪДЕ във вашите правила пише, че потребителите ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се снимат с лист на който са си написали името?

И ако е така, тогава, адже-БА, защо повечето потребители, нямат такива снимки?

Да нямате някакви двойни стандарти или дискриминация?

Не е задължително, а пожелателно. Никой не може да те накара на сила да направиш каквото и да е. А е нормално подобни снимки да не висят по профилите на потребителите, защото те се правят единствено за доказателство пред нас, че човекът не се прави на този, който не е. После тези снимки се премахват.

Каква дискриминация, към кого? Че не допускаме красавци ли визираш?  Laughing

Както и да е, темата не е за Аха и правилата му.  Simple Smile

# 666
Каква дискриминация, към кого? Че не допускаме красавци ли визираш?  Laughing

Да скъпа, точно това визирам.

Ето го разговора с вашите модератори. След като близо 2 години нямах проблем и дори си плащах за VIP, те решиха да се заядат. От тогава вече НЕ СЪМ ви клиент.

Както се вижда от снимката, причината за заяждането беше, че "тук манекени не си правят профили".

С други думи дискриминирате хубавите хора. Браво - похвално.

# 667
  • Русе
Пуканки! Къде са ми пуканките? Grinning

# 668
  • out of space

Не разбирам за какво ревеш сладурче, виждам, че си имаш профил с цели 2 снимки.  Simple Smile
Действително не са чак толкова манекенски снимките, модератора се е пообъркал, но чак пък така на нож да го приемаш...

Нали отдавна всичко ти е наред със снимките и профила, бреййй много злопаметен си бил  Laughing

Неудобно ми е да спамя темата повече.  Confused

# 669
Това не е спам, защото е свързано с темата.

Авторката се оплаква, че не може да си намери мъж от сайт за запознанства. След като предлагаш вашият сайт за подходящ вариант, аз пък показвам, че и там си имате проблеми. Я си представи, че авторката на темата си търси хубав мъж? Трудно ще го намери в аха.бг, защото там такива не се допускат Grinning

# 670
  • София
Аз предлагам да си пуснеш снимка тук, та поне твоя проблем да се реши.
Авторката - да се оправя сама.  Mr. Green

# 671
  • out of space
Това не е спам, защото е свързано с темата.

Авторката се оплаква, че не може да си намери мъж от сайт за запознанства. След като предлагаш вашият сайт за подходящ вариант, аз пък показвам, че и там си имате проблеми. Я си представи, че авторката на темата си търси хубав мъж? Трудно ще го намери в аха.бг, защото там такива не се допускат Grinning

Няма такова нещо! Никъде нищо не съм предлагала. Момичетата ме попитаха кой е сайта и им отговорих. Никого не съм агитирала да се регистрира където и да било.
Колкото до разбора на проблемите- това си е лично твое мнение.
Толкоз по въпроса.

Добре де, ти нали се имаш за хубав? С цели 2 снимки се киприш в сайта, не се прави на умряла лисица.  Wink

# 672
И какво като имам 2 снимки на сайта ви? Никоя не ми е писала там.

Ето това е много важно да го разберат жените. Ако само стоите и чакате разни мъже да ви се предлагат, вероятността да намерите това което търсите е малка. А после се оплаквате и казвате че никой не става. Що? Ми вземете вие да потърсите този който ви е по вкуса, да видим дали няма да ви се получи.

# 673
Пуканки! Къде са ми пуканките? Grinning

Вземи си от моите... Popcorn... Mr. Green

И какво като имам 2 снимки на сайта ви? Никоя не ми е писала там.

...къде каза , че са тези фотки?

# 674
Може да не им харесваш.

Общи условия

Активация на акаунт