Моят опит от сайт за запознанства...

• 269 063
  • 1 042
  •   2
Отговори
# 765
  • София
Така де.
Друго си е по каталог. С информационна табелка- иска деца, необвързана, обича домашния уют, романтична, с чувство за хумор, ръст, тегло и обиколка на бюста. Simple Smile

# 766
Ами за определени натури това определено е по-подходящия начин за намиране на половинка. Нека всеки опита и това и другото, пък където стане. Но който и да е начинът без определена доза дързост няма да се получи.  Wink

# 767
Е с тия тактики дето ми ги каза, мога да ти гарантирам, че 98% от случаите ще ме отрежат. Просто си представям как отивам в кръчмата, харесвам си някоя жена, намигвам и чаровно с едното око (може и с двете), пращам и чаша вино или цветя и тя супер радостна от неповторимия жест идва при мен и заживяваме щастливо заедно Wink

# 768
  • София
 Ако е цял площад с цветя може да се трогне.

# 769
  • София
Е с тия тактики дето ми ги каза, мога да ти гарантирам, че 98% от случаите ще ме отрежат. Просто си представям как отивам в кръчмата, харесвам си някоя жена, намигвам и чаровно с едното око (може и с двете), пращам и чаша вино или цветя и тя супер радостна от неповторимия жест идва при мен и заживяваме щастливо заедно Wink
Ами с тези тактики моят собствен мъж ме взе.
И никакво намигане нямаше, а просто пулене, все едно не беше виждал жена през живота си.
Е, сега, ако беше някакво квазимодо, самолет да ми беше изпратил, пак щях да го отрежа.
Ама това важи и за виртуалните срещи, нали така.
Като един познат, имал виртуална среща, дошла някаква, той я погледнал, подминал и се прибрал. Тя после му пише- ама защо не дойде? И той и отговорил- Дойдох!

И в крайна сметка, ако така мислиш, можеш да си чакаш, някоя заблудена девойка да ти звънне на вратата по грешка, защото е объркала етажа и ти като отвориш, тя да ахне и да попита любезно дали може да влезе и да изпие едно кафе.
Ти си мъж, в крайна сметка, ако не си нагъл, нахален и вулгарен, няма да те изяде никой, но докато не пробваш, без да се натрапваш брутално, няма как да разбереш дали си предизвикал интерес.
Затова има някакви елементарни жестове, с които може да разбереш за какво става дума, после да направиш крачката за контакт.
Не боли, не бой се.

# 770
  • Варна
-Емилиан Дечев- вземи и чуй малко Ази, като ти споделя и женската гледна точка, щото както изглежда твоята тактика не е особено работеща. Simple Smile

# 771
Ами с тези тактики моят собствен мъж ме взе.
И никакво намигане нямаше, а просто пулене, все едно не беше виждал жена през живота си.
Е, сега, ако беше някакво квазимодо, самолет да ми беше изпратил, пак щях да го отрежа.
Ама това важи и за виртуалните срещи, нали така.
Като един познат, имал виртуална среща, дошла някаква, той я погледнал, подминал и се прибрал. Тя после му пише- ама защо не дойде? И той и отговорил- Дойдох!

И в крайна сметка, ако така мислиш, можеш да си чакаш, някоя заблудена девойка да ти звънне на вратата по грешка, защото е объркала етажа и ти като отвориш, тя да ахне и да попита любезно дали може да влезе и да изпие едно кафе.
Ти си мъж, в крайна сметка, ако не си нагъл, нахален и вулгарен, няма да те изяде никой, но докато не пробваш, без да се натрапваш брутално, няма как да разбереш дали си предизвикал интерес.
Затова има някакви елементарни жестове, с които може да разбереш за какво става дума, после да направиш крачката за контакт.
Не боли, не бой се.

Така, така, важното е да нямаш срам. Преди да атакуваш, може няколко чашки за стимул и ти си, особено из кръчмите. Аз като ми хареса някоя на съседната маса например, тактично изчаквам жената да пийне едно две и тогава действам. Между другото тактиката с тоалетната е много добра, действа. Особено ако има опашка. Докато чакате много неща могат да се случат.

# 772
Сега ще ви кажа още една изпробвана от мен тактика, когато сте на лов за жени. Ключът е, че излизаш в някой по-известен нощен клуб който се препълва. Това трябва да става малко по-рано и задължително сам, не ви трябва никой. След това е лесно, влизаш вътре, заведението още е празно и сядаш на някоя по-централна маса. Ако познаваш сервитьорката или бармана е лесно, иначе е малко по-трудно. Както и да е, разхвърляш си дрехите - на единия стол якето, на другия нещо друго. Поръчваш няколко питиета, коите не изпиваш до края, ами ги трупаш по масата. Целта е да стимулираш че си с няколко хора, които просто са навън да пушат или нещо от сорта. Минава час, заведението почва да се пълни. Съвсем скоро местата стават дефицит и започват да те питат дали е свободно. Ако са мъже, лъжеш че е заето, те като видят чашите се отказват. Ако са жени няма проблем. Даже ако видиш компания само от девойки да влиза, веднага събираш блузите и шишетата пред тебе, а те като се повъртят малко сами ще си дойдат на масата да питат дали е свободно. По този начин се оказваш сам, с две или повече жени на една маса, които на всичкото отгоре ти си избрал. Изчакваш да пийнат нещо, може и още от началото, зависи от много неща и започваш да обясняваш как си чакал някой, но той ти е вързал тенекия, на теб пък не ти се прибира... нататъка е лесно. Ключът обаче е, че трябва да познаваш персонала в заведението за да не те срежат. За до постигнеш това, излизаш няколко пъти на бара и черпиш барманите и сервитьорките, за да станете приятели. Инвестицията се отплаща, гаранция. 

# 773
  • София
А, кажете му на това момче, че жените не са чудовища, които хапват за закуска момчета. Simple Smile
Жените не обичат нахални, нагли и брутални ухажори, досадници и свалячи /по Жаве/. Не обичат да им влизат рязко в личното простанство.
Но обичат да получават комплименти, жестове на внимание, ухажване /ако обектът им е симпатичен и им е в категорията/ и изобщо колкото и да са великолепни, намират за приятно някой да ги забелязва и да показва това.

И да не забравя- ако изпратиш цветя или напитка, или каквото и да е там, включително комплимент пред тоалетната, изобщо не очаквай ТЯ да дойде.
Очаквай реакция. Да те забележи. Така или иначе най-вероятно поне ще иска да благодари и ще любопитства кой изпраща посланието. Поглед, усмивка, после пак поглед.  И пак. И като те разгледа като хората и те прецени /дискретно, защото жените изобщо не обичат да демонстрират интерес, разглеждат дискретно, с ъгъла на окото, или сякаш просто обхождат с поглед наоколо, защото им трябва сервитьор, все от този сорт/, тогава очаквай реакция. И дори да не забележиш, бъди абсолютно сигурен, че те е огледала. Ако те е харесала, ще поглежда по-често, ще се обърне към теб и прочие. Тогава атакуваш. Ти.

И не, че няма агресивни жени, има. Но по мои наблюдения, мъжете поне в моето обкръжение, не обичат да ги атакуват жени брутално, ако ще и мис Свят да е. Е, не ги връщат буквално, ако са хубави, има по едно кръгче, но шансовете на агресивна жена да стигне по-далеч от едно кръгче,/ може и две с уикенд в СПА хотел/ не са много високи.

А, ето, Марс е споделил още тактики, ама те са за професионални ловци, така да се каже. Simple Smile
Но важното е да вършат работа. Simple Smile
И са спазени основни правила- изглежда спонтанно /макар да е режисирано/, няма агресивно навлизане в личното пространство, което почти винаги води до спонтанна реакция с резачката през кръста и до контакт, при всички случаи. Simple Smile
Браво, Марс. Simple Smile

# 774
  • Galaxy 13197853088
Някъде имаше реклама за курсове по тази материя ...

# 775
  • София
Ау, много се извинявам на Емилиан, ама чак сега прочетох назад.
Ама той искал жените да са инициативни, смели и прочие.
Те, пък знаели само да чакат мъже да им се предлагат и да мрънкат.
Оттеглям си съвета и излизам с нова препоръка- Емилиане, стой си у вас и чакай.
Все някоя ще се обърка и ще звънне на вратата.

# 776
А, кажете му на това момче, че жените не са чудовища, които хапват за закуска момчета. Simple Smile
Жените не обичат нахални, нагли и брутални ухажори, досадници и свалячи /по Жаве/. Не обичат да им влизат рязко в личното простанство.
Но обичат да получават комплименти, жестове на внимание, ухажване /ако обектът им е симпатичен и им е в категорията/ и изобщо колкото и да са великолепни, намират за приятно някой да ги забелязва и да показва това.

И да не забравя- ако изпратиш цветя или напитка, или каквото и да е там, включително комплимент пред тоалетната, изобщо не очаквай ТЯ да дойде.
Очаквай реакция. Да те забележи. Така или иначе най-вероятно поне ще иска да благодари и ще любопитства кой изпраща посланието. Поглед, усмивка, после пак поглед.  И пак. И като те разгледа като хората и те прецени /дискретно, защото жените изобщо не обичат да демонстрират интерес, разглеждат дискретно, с ъгъла на окото, или сякаш просто обхождат с поглед наоколо, защото им трябва сервитьор, все от този сорт/, тогава очаквай реакция. И дори да не забележиш, бъди абсолютно сигурен, че те е огледала. Ако те е харесала, ще поглежда по-често, ще се обърне към теб и прочие. Тогава атакуваш. Ти.

И не, че няма агресивни жени, има. Но по мои наблюдения, мъжете поне в моето обкръжение, не обичат да ги атакуват жени брутално, ако ще и мис Свят да е. Е, не ги връщат буквално, ако са хубави, има по едно кръгче, но шансовете на агресивна жена да стигне по-далеч от едно кръгче,/ може и две с уикенд в СПА хотел/ не са много високи.

А, ето, Марс е споделил още тактики, ама те са за професионални ловци, така да се каже. Simple Smile
Но важното е да вършат работа. Simple Smile
И са спазени основни правила- изглежда спонтанно /макар да е режисирано/, няма агресивно навлизане в личното пространство, което почти винаги води до спонтанна реакция с резачката през кръста и до контакт, при всички случаи. Simple Smile
Браво, Марс. Simple Smile

Моля, има още много "мъжки" неща, но преди това младежът ще трябва да почерпи.  Grinning

# 777
  • Варна

Няма нужда, Ази им ги води безплатно.  Laughing

Ази,  newsm10

# 778

Няма нужда, Ази им ги води безплатно.  Laughing

Ази,  newsm10

aзи да вземе един нейн приятел, спец по флирта и да спретнат курс по практично сваляне   на дами  Simple Smile

направо директно показно в заведение  Simple Smile

апропо, не сваляйте учителя само много дълго, лятото е ангажирано мой Laughing

# 779
  • Galaxy 13197853088
Не върви дивеч да учи ловеца как да го
застреля, но са други времената явно...

Общи условия

Активация на акаунт