Моят опит от сайт за запознанства...

• 269 147
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 780
Ази, хубави съвети давате с Марс, ама момчето хем иска да не се поти и ръси много-много, хем Джакпот (главната буква не е случайна Simple Smile!) да извади.
На мен ми се струва, че му трябва кака, пък после ще му е просветнало кое как.  Mr. Green

# 781
Като му гледах портфолиото не е като да не е срещал каки...  Wink  Момчето ежедневно общува и работи със зашеметяващи жени и едва ли е някой залюпен срамежливец, който седи вкъщи и чака любовта. Може би точно на него са му нужни друг тип съвети, за друг тип жени.

# 782
  • София
Те, зашеметяващите жени ежедневно общуват с какви ли не.
Не знам защо битува мнението, че са някакви извънземни, които стоят в кораба-майка и ги спускат оттам само за фотосесиите, а после си ги прибират обратно.

# 783
  • Варна
Е, хайде сега, какви са тези друг "тип жени", толкова различни от типа, който визира Ази?  Rolling Eyes
На Емилиян ( и не само на него) просто му трябва да се влюби, а в каква точно жена ще се случи, подозирам, че и самият той не е наясно.

# 784
Като му гледах портфолиото не е като да не е срещал каки...  Wink  Момчето ежедневно общува и работи със зашеметяващи жени и едва ли е някой залюпен срамежливец, който седи вкъщи и чака любовта. Може би точно на него са му нужни друг тип съвети, за друг тип жени.

И на вид го докарва, и запознанства не му липсват...  newsm78  Има нещо гнило в тая Дания.  Peace

# 785
Те, зашеметяващите жени ежедневно общуват с какви ли не.
Не знам защо битува мнението, че са някакви извънземни, които стоят в кораба-майка и ги спускат оттам само за фотосесиите, а после си ги прибират обратно.
Нещо не го разбирам този постинг.  newsm78   Не е ли мечтата на всеки мъж въпросните зашеметителки да флиртуват с обектива му?  Grinning  Все ми се струва, че му дава възможности почти равни на почерпките в ресторанта и комплиментите за обувките пред тоалетната.

# 786
Всъщност има сайтове и сайтове, както хора и хора. Аз имам познати, които се запознаха по този начин и вече повече от година са щастливи заедно. Естествено много плява има да се отсява.

# 787
О, аз имам много такива познати. И мои си истории и любови. Съвсем легален метод за запознанства си е. Със своите недостатъци и преимущества. Ето ви дори анкета, тук в този сайт:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=638885.0

Както се вижда сайтовете дори водят заведенията като място, където е срещната половинката.  Mr. Green

# 788
  • София
Е, хайде сега, какви са тези друг "тип жени", толкова различни от типа, който визира Ази?  Rolling Eyes
На Емилиян ( и не само на него) просто му трябва да се влюби, а в каква точно жена ще се случи, подозирам, че и самият той не е наясно.
Grinning

Инициативни Simple Smile Смели.
Такива, които не чакат мъже да им се предлагат. И мрънкат. Simple Smile
И най-вече- зашеметяващи Simple Smile

Те, че не чакат, не чакат, ама не е съвсем така, както Емилиан си го представя.
А и "дивеча", ако е онзи дивеч, моментално регистрира къде е неговия тип ловец и лесно му застава  точно на хиксчето на мишената- "ела да ме застреляш".
После ловеца, горд до пръсване си мисли-"брей, какъв съм ловец, бе! Право в десетката! Simple Smile

Жаве, зашеметяващите жени, особено по нашите ширини не са някакво извънземно явление.
Съвсем от плът и кръв и изобщо не е трудно да ги видиш и да ги намериш къде са.
Обаче има разлика между това да отида в сервиза, където ще ми минат технически преглед на колата, в салона, където ми правят косата, в студиото, където имам фотосесия и прочие и прочие, но има огромна разлика, ако примерно монтьорът прояви желание да се хванем за ръчичка и да отидем да пийнем по едно, тълкувайки любезното ми приятелско поведение като покана за излизане на отношенията ни извън рамките на монтьор- клиент.

Мисълта ми е, че ако не са си в категорията, без значение къде и как, шансовете му се равняват, практически на нула.
Аз няколко пъти го написах- важна е и преценката да е адекватна, няма смисъл ако ти си тройка, да скачаш на жена- деветка, няма да ти върже.
В сайт, на улицата, в кръчмата, в бара, в студиото, все едно.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 15:29 от Azzy

# 789
  • Пловдив
Обаче има разлика между това да отида в сервиза, където ще ми минат технически преглед на колата, в салона, където ми правят косата, в студиото, където имам фотосесия и прочие и прочие, но има огромна разлика, ако примерно монтьорът прояви желание да се хванем за ръчичка и да отидем да пийнем по едно, тълкувайки любезното ми приятелско поведение като покана за излизане на отношенията ни извън рамките на монтьор- клиент.
Ама признай, че няма нищо обидно да получиш комплимент, покана без да се натрапват и да речем визитка или телефонен номер. От монтьора, фризьора или от адвоката. Една позната така отиде при нотариус и .... 2г по-късно бяха женени Simple Smile

# 790
  • София
Ама признай, че няма нищо обидно да получиш комплимент, покана без да се натрапват и да речем визитка или телефонен номер. От монтьора, фризьора или от адвоката. Една позната така отиде при нотариус и .... 2г по-късно бяха женени Simple Smile
АБсолютно. Точно това казвам. Направо роман написах Simple Smile
Нито е обидно, нито някой ще го набие или изяде, нито е страшно, нито на която и да било жена, ако ще и най-възхитителната красавица на света да е, няма да върне комплимент, внимание и жест.
Дори и да не се получи някаква интимна конфигурация.
И най-вече жените не обичат инертните, страхливите и безинициативните същества от мъжки пол, които чакат някоя да им падне от небето.

# 791
Не прочетох всичко, но ми стана много интересно как някой беше казал, че жени се търсят най-вече по заведения, кръчми и дискотеки. Това за мен е несериозно. Че кой сериозен човек ходи по дискотеки, за кръчми да не говорим (мразя чалгата и не ми се захваща с чалгаджия, не мога да търпя чалга песните и т.н., а за сръбска, македонска и пр. да не говорим - да не се засягат тези етноси). На дискотека само хлапета, от 10 години не съм стъпвала в дискотека и нямам желание, бих отишла единствено на хеви метъл дискотека ама то тогава няма да се казва така. Да не говорим и пак за момента с Чалгата, която не понасям. ПО заведения мисля, че една жена да отиде сама, ще значи че е хептем отчаяна. Аз сама на заведение не бих отишла - да пия коктейли с влажен поглед - блях. Изобщо не мисля, че това са места за сериозни хора. Но има един друг момент, че всеки може да си намери подходящ човек според местата на които ходи. Ако е чалгаджия - на кръчма или дискотека (те и без друго дискотеките повечето вече са чалготеки). Ако обича заведенията - на заведение (макар че повече двойки ходят на заведение, не по сами жени - изглежда ми някак гадно сама жена на заведение - да не се засягат жените, които ходят сами).
Друго - човек може да има различни интереси - примерно музика, рисуване, опера - там също стават запознанства, но много по-рядко хем заради това, че малко хора се интересуват от тези места (само при музиката има повечко), хем някак хората не са толкова отракани като че ли (има и изключения, разбира се).
За запознанства на улицата трябва да кажа, че никога не съм гледала сериозно на човек, който ме среща на улицата и иска да отидем "да пием кафе" или ми иска телефонния номер. ВИнаги си мисля, че за да те спре един мъж на улицата, значи е голям сваляч, а да не говорим, че от тези дето са ме спирали, нито един не ми е харесал на външен вид.
Честно казано на мен интернет запознанствата са ми най-приятни, защото имам възможност хем да видя човека на снимка и да реша дали ми допада (не да се лепне за мен и цяла вечер да не мога да се откача), аз да реша дали изобщо да се видим и до къде да стигнем. Харесва ми това, че мъжете в интернет не са толкова досадни и нахални като тези навън, харесва ми това, че не са толкова отракани, че са по-затворени, че мога да си пиша с тях на всякакви теми - за изкуство, музика, философия, да разбера начина им на мислене - много си личи кой колко въображение има, какъв умствен багаж носи и т.н.
А и няма какво да плюем интернет - това е новото място за общуване, интернет завладя света, съвсем естествено е и запознанства да стават там и съвсем не е пълно само с отрепки и грозници - има много красиви, много умни и много успели мъже и жени. Това е новият начин на общуване, няма какво да се заклеймява - бъдещето е в интернет!

# 792
Не върви дивеч да учи ловеца как да го
застреля, но са други времената явно...
Лабрадоре, дивеч вече е мъжа!  Laughing
А и мъжете като цяло са зле в свалките и не разбират много от жени та най-добре жените да ги научат.  Wink Обикновено мъжете само могат да те объркат със съвети как да сваляш. Само жените са наясно от какво има нужда една жена и как може да бъде свалена.  Wink

# 793
  • София
Въобще няма никакво значение мястото.
Говорим за механизмите на общуване между мъжете и жените, иначе е абсолютно без никакво значение къде се реализира тази точка. На улицата, в магазин, в офиса на нотариуса /два поста по-надолу/, в интеренет- сайт за запознанства, ФБ, ресторант, бар, кафене, театър, опера, изложба, детска площадка, самолет, летище, гара, сервиз, изобщо- целият свят е място за срещи между едно момче и едно момиче.

А, никъде не съм написала, че по заведения се ходи сам. Simple Smile

# 794
  • Пловдив
Ама аз не плюя интернет, да повторя - моя мъж в интернет ме намери преди много, много години. Това лято правим 8 години законен брак, смятай колко сме архивни. Обаче казвам, че има и други места. И един млад мъж с чар, галантност и смелост може да има неочаквани завоевания. Признавам, че преди успех може да го отрязват много пъти. Обаче и в нета така, аз в онези блаженни времена си говорех със стотици младежи, пък се ожених за един.

Общи условия

Активация на акаунт