Друго - човек може да има различни интереси - примерно музика, рисуване, опера - там също стават запознанства, но много по-рядко хем заради това, че малко хора се интересуват от тези места (само при музиката има повечко), хем някак хората не са толкова отракани като че ли (има и изключения, разбира се).
За запознанства на улицата трябва да кажа, че никога не съм гледала сериозно на човек, който ме среща на улицата и иска да отидем "да пием кафе" или ми иска телефонния номер. ВИнаги си мисля, че за да те спре един мъж на улицата, значи е голям сваляч, а да не говорим, че от тези дето са ме спирали, нито един не ми е харесал на външен вид.
Честно казано на мен интернет запознанствата са ми най-приятни, защото имам възможност хем да видя човека на снимка и да реша дали ми допада (не да се лепне за мен и цяла вечер да не мога да се откача), аз да реша дали изобщо да се видим и до къде да стигнем. Харесва ми това, че мъжете в интернет не са толкова досадни и нахални като тези навън, харесва ми това, че не са толкова отракани, че са по-затворени, че мога да си пиша с тях на всякакви теми - за изкуство, музика, философия, да разбера начина им на мислене - много си личи кой колко въображение има, какъв умствен багаж носи и т.н.
А и няма какво да плюем интернет - това е новото място за общуване, интернет завладя света, съвсем естествено е и запознанства да стават там и съвсем не е пълно само с отрепки и грозници - има много красиви, много умни и много успели мъже и жени. Това е новият начин на общуване, няма какво да се заклеймява - бъдещето е в интернет!
Седи си в интернет тогава и се сваляй с някоя снимка нагласена от фотошоп по пенюар и ролки на главата. Успех