Моят опит от сайт за запознанства...

• 269 156
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Да, бе, жена, аз не казвам да хукнеш в Найт Флайт да си търсиш мъж.
Естествено, че шансовете на двама души да останат трайно заедно и да бъдат щастливи силно се увеличават, ако имат повече допирни точки.
Казвам, че шансовете да срещнеш твоето момче и твоето момче да срещне теб се увеличават с общуването.
Чисто математически, ако общуваш с двама души и с двайсет, шансовете да попаднеш на твоето момче са по-високи.

# 811
Хепи, типажът е без значение.
Точно толкова, колкото и мястото на срещата.
Важното е да не се разминете като бързи влакове, а някой да те хване за ръката и да те вземе със себе си. Ако си неговото момиче. И той- твоето момче.
И ще бъде жалко, ако това се случи, защото той е чакал ти да го заговориш, а ти- той да те заговори.
Ей под това вече се подписвам и аз!  Peace
И повтарям моят съвет отпреди много страници: интернет е чудесно място да срещнеш любовта, но не е чудесно място да общуваш с нея, да я консумираш. Застояването до сред нощите в разговори с несрещан никога човек, чийто образ рисуваш в главата си като най-очарователен, не е здравословно. Място за запознанство - да, място за пресяване на подходящи типове, със сходни интереси и т.н. - да, но колкото по-бързо се срещнете на живо и видите, аджеба, дали има химия между вас - толкова по-добре.

# 812
  • София
Така се запознахме с мъжа ми. Двамата се срещнахме на равно разстояние един от друг, нямаше прецакани. Grinning  Но съм имала и други срещи, които бяха абсурдни и не се получаваше, колкото и да се старае човек. Истината е, че не знаеш къде ще намериш половинката си. И когато човек се влюби се втурва като луд към другия човек, без изобщо да мисли. Simple Smile

# 813
както се казва, всички искат удар с бързия влак, но не всички знаят откъде ще мине влакът  Laughing

аз лично това за свалки в нета го намирам удачно само за хора с ограничени социални контакти или нещо тайно да забият Laughing

на живо е далеч по-забавно и по-интересно, ох, ах  Laughing

ама  няма вече вечеринки Laughing

# 814
  • София
Важното е да не се разминете като бързи влакове, а някой да те хване за ръката и да те вземе със себе си. Ако си неговото момиче. И той- твоето момче.
И ще бъде жалко, ако това се случи, защото той е чакал ти да го заговориш, а ти- той да те заговори.
Ей под това вече се подписвам и аз!  Peace
И повтарям моят съвет отпреди много страници: интернет е чудесно място да срещнеш любовта, но не е чудесно място да общуваш с нея, да я консумираш. Застояването до сред нощите в разговори с несрещан никога човек, чийто образ рисуваш в главата си като най-очарователен, не е здравословно. Място за запознанство - да, място за пресяване на подходящи типове, със сходни интереси и т.н. - да, но колкото по-бързо се срещнете на живо и видите, аджеба, дали има химия между вас - толкова по-добре.
Така, де.
Да не слагаме граници на пътищата на любовта.
Да не разсмеем Господ, както казват.
Но, поетът е по-красноречив:

Миг като вечност

Още преди да те срещна в живота си -
теб съм обичал.
В древни гравюри и улични фотоси,
в звездна поличба,
в шумни площади и празни понятия,
в цирков спектакъл,
по телевизия, по телепатия -
теб аз съм чакал.

Колко години без шум са сближавали
двата маршрута!
Колко причини в света са създавали
тази минута! -
Нежният сблъсък на влюбени атоми.
Вик на вселени.
Още преди да започне съдбата ми -
ти си до мене.

Ти ме въздигаш по стръмните пътища.
Ти ме възпираш.
Мойте кошмари и приказни сънища
ти режисираш.
Двама се лутаме в болка и истина,
в гняв и сърдечност.
Тази любов е в безкрая единствена.
Миг като вечност.

Георги Константинов

# 815
Бе то, ако трябва да бъдем честни, най-много себе си обиди понеже седи и пише в интернет вместо да "души" навън, според неговите собствени критерии.

Ако не си забелязала, тук не свалям и не се запознавам с никоя, просто ми минава времето...
Само, че Янтра се засегна. Докато си губиш времето.

Янтра като е толкова тънкообидна аз какво да направя? От къде да знам коя госпожичка по кое време ще се разфука?

# 816
Бе то, ако трябва да бъдем честни, най-много себе си обиди понеже седи и пише в интернет вместо да "души" навън, според неговите собствени критерии.

Ако не си забелязала, тук не свалям и не се запознавам с никоя, просто ми минава времето...
Те и по сайтовете за запознанства всички така казват.  Laughing
Айде аз изчезвам, че си имам и други занимания.

А ти иди си измери температурата. Ако всеки разговор по интернет го възприемаш като свалка, значи наистина кисненето там те е изопачило. Айде и аз изчезвам, че започнах да понамирисвам комплекси.

# 817
  • София

Само, че Янтра се засегна. Докато си губиш времето.

Янтра като е толкова тънкообидна аз какво да направя? От къде да знам коя госпожичка по кое време ще се разфука?
Да внимаваш какво говориш.
Айде. И аз отивам на бар. С приятелки, да не каже Хепи, че стоя сама и чакам някой Марс да ме загащи.

# 818
  • Пловдив
Аз?! Госпожичка?! Трябва да го черпя този младеж hahaha hahaha hahaha hahaha Аз съм солидна улегнала матрона Simple Smile И не съм се засегнала чак толкова Laughing Laughing Laughing

# 819
В бар са ме сваляли с безкрайно тъпи реплики. "Чернокоса красавице, свободна ли си в следващите 2 часа?". Въобще не го коментирах, обърнах му гръб, все пак за каква ме мисли!? А той : "Добре, а в следващите 12?!". Тогава се обърнах и му казах, че съм свободна за цял живот и чакам годежен пръстен. Сви перки и избяга.  Mr. Green

# 820

Казвам, че шансовете да срещнеш твоето момче и твоето момче да срещне теб се увеличават с общуването.
Чисто математически, ако общуваш с двама души и с двайсет, шансовете да попаднеш на твоето момче са по-високи.
Не съм съгласна с това твърдение. Има много хора, които с малко общуване се намират и са един за друг. Има други хора, които постоянно общуват и никога не намират сродна душа. Общуването не е гаранция, резултатът не е право пропорционален.

# 821
Ей под това вече се подписвам и аз!  Peace
И с това не съм   много съгласна. ПОнякога да се изчака е по-добре. НИе с моя съпруг се намерихме случайно във фейсбук и това случайно беше, че аз обърках едно име. Та от там той ми казваше после как стоял заради мен до късно в интернет (спомням си, че тогава се занимавах с други неща и ми оставаше време за интернет късно вечерта), на няколко пъти ме покани на среща и аз му отказвах и веднъж след доста време на опити от негова страна да ме види, аз се съгласих. После ми е казвал, че именно това ми е харесал, че не съм се навила веднага (както правели другите жени), а и вероятно защото не се отказа, излязох с него. Ако се беше отказал след първите предложения за среща, вероятно никога нямаше да се видим. Интересното е, че той не е от хората, които сърфират нон стоп в мрежата, а аз бях много заета с други работи и интернет ми е връзка със света, но не съм маниак в сайтовете за запознанства и прочие. И пак ни излезе късмета през интернет.  Simple Smile Друга мисъл ми е, че когато има да стане нещо, ще стане и без да го гласиш толкова, нито пък е задължително да се бърза.

Еовин, това е хитро. Следващия път като някой ми досажда, ще го използвам. Само че може да кажа, че съм в развод и чакам следващия кандидат - да се разбяга набързо.  Laughing

# 822
Бе нищо случайно нема! Grinning

# 823
  • София
Това да се гласиш е глупаво.
А най-глупаво е да задаваш параметри. Тук не може, там не става, няма шанс да предвидиш какво, къде, кога и с кого ще се случи.
Живей си живота, радвай се и каквото стане.
Иначе не съм много съгласна за общуването, но няма да споря, това е тема на много дълъг разговор Simple Smile
Понякога на някои им се случва случайно, просто така, други знаят какво искат, какво търсят и методично и целенасочено вървят към целта, и в крайна сметка я постигат.
Така, че има го и това в схемата.

Иначе как да не се съглася, гаранция- Франция.
Ама само до някъде.

# 824
  • Galaxy 13197853088
Математически изчислените вероятности
понякога нямат нищо общо с реалността.

Общи условия

Активация на акаунт