Моят опит от сайт за запознанства...

• 268 983
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 915
Не искам да съм руса, късите поли ми стоят добре, но рядко ги слагам, а на дискотеки изобщо не ми се ходи вече. Ще трябва да лягам да умирам явно  Laughing.

# 916
Сещам се за мераците на майка ми да ми сложи къса пола още като невръстна ученичка и до ден днешен ми обяснява колко добре ми стои, но аз заради нейното настояване ходя само с панталони.  Mr. Green А тя до ден днешен носи къси поли.  Laughing

# 917
Предполагам сте го обсъждали, но много по-важно е какви снимки слагаш като пози и т.н., отколкото дали си руса или не. Сега да не прозвучи като реклама, но аз съм руса, 170 см и 50 кг. Е, не съм сложила нито една снимка по бански или където тялото да ми е на показ предимно. Просто защото ще привлека само такива мераклии за секс. Даже, напротив, сложила съм възможно най-скромните снимки.

# 918
Аз пък се притеснявам да си сложа снимката в подобен сайт  Confused. Никак не ме блази идеята да ме разпознават всички. От друга страна е нормално да знаеш все пак какво стои насреща ти... Бих сложила такава, на която се вижда как изглеждам най-общо.

# 919
Ако не те е страх, че ще те разпознаят (не си омъжена или нещо подобно), сложи снимка - има по-голям шанс да ти пишат хубавци. Ако не сложиш снимка, повече ще ти пишат грозници щото ще мислят, че и ти си грозновата.  Laughing

# 920
Ако не те е страх, че ще те разпознаят (не си омъжена или нещо подобно), сложи снимка - има по-голям шанс да ти пишат хубавци. Ако не сложиш снимка, повече ще ти пишат грозници щото ще мислят, че и ти си грозновата.  Laughing
Не съм омъжена, разведена съм. Няма от кого да се крия, но същевременно адски неловко се чувствам от идеята да ме видят в подобен сайт колеги, познати, бивши и т.н.

# 921
Е че какво е неловкото щом и те го използват за тази цел?  Joy

# 922
Права си, принципно, но пък не върви да се сравнявам с примерно 20 годишните момченца, с които работя, влезли да си намерят поредната бройка. Служебната йерархия и контакти също усложняват обстановката  Confused.

# 923
В тия сайтове има и 20 годишни (че и по-малки дето се представят за 20 годишни  Laughing), и 30, и 50 годишни, че и нагоре. ЛИчи си, че не си влизала да видиш какво меле е вътре - няма млад, няма стар - всичко е на пангара.  Laughing Пък колко женени мъже има...  ooooh!

# 924
Имах предвид причините, поради които ми се иска да бъда анонимна и да не ме разпознават по снимката Wink.

# 925
Lib,  наистина е така- без снимка ще си мислят, че се криеш, защото нещо ти има. Аз лично не бих отговорила на мъж без снимка, просто защото искам да видя лицето на този, с когото си пиша. Една снимка носи доста информация.
И хич да не ти пука. Има наистина всякакви - от 15 до 65 годишни.
Пък аз днес какво предложение получих  Crazy Няма здрасти, няма как си, а направо:  "Дай си телефона да те водя на суинг среща"  Joy Успя да ме развесели за цял ден  Joy

# 926
Аз пък се притеснявам да си сложа снимката в подобен сайт  Confused. Никак не ме блази идеята да ме разпознават всички. От друга страна е нормално да знаеш все пак какво стои насреща ти... Бих сложила такава, на която се вижда как изглеждам най-общо.

Наскоро направих един фейсбук профил на една колежка, която не щеше да си слага снимки, понеже щяли да я "гледат". Смахната работа;

# 927

Наскоро направих един фейсбук профил на една колежка, която не щеше да си слага снимки, понеже щяли да я "гледат". Смахната работа;
Не изключвам възможността да съм смахната, но и не мога да сравня фейсбук със сайт за запознанства. Във фейса имам стотици снимки, обаче са видими само за хората, които аз съм допуснала - т.е. приятели и познати. И определено не очаквам да се запознавам с мъже там... 

# 928
Имах предвид причините, поради които ми се иска да бъда анонимна и да не ме разпознават по снимката Wink.
Положението със снимките е ясно - повечето жени в описанието пишат "моля мъже без снимка да не ми пишат", не че са тръгнали да отговарят на всички със снимка. Аз ако търся, такива без снимки изобщо не търся, т.е. изключвам ги. Ако няма поне малък шанс да ми хареса някоя мадама, защо да полагам усилия и да подвеждам и нея? Ти ще търсиш ли мъже без снимка? А без описание и без нищо? Определено за краткия ми опит в подобни сайтове /цели два/ и аз съм останал с впечатлението, че над 95% са кифли, старчета, педали и т.н. Аз например гледам да има снимчица - две и жената там да изглежда нормално, и да намирам нещо симпатично в нея /не всеки е фотогеничен и има отлични фотографии/. Ама вече загубих желание да ровя там.

# 929
Преди години имах регистрация в един от тия сайтове и общо взето мнението ми е, че има хора всякакви. Като изключим фалшивите профили, позите, кифленските истории и еднодневките, човек може да намери и стойностни хора. Не съм много фен на този тип комуникация, но като всяко ново нещо (тогава) трябваше да се опита. А бе, тинейджърска му работа... Сега съм далече от тия неща и предпочитам да го правя по старомодния начин. bouquet

П.П. В днешно време хората толкова много са се пристрастили към тези виртуални запознанства, че като излязат "навън" и се държат като неандерталци...

Общи условия

Активация на акаунт