Моят опит от сайт за запознанства...

• 268 986
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 930
  • София
И аз преди години ,когато бяха доста актуални тези сайтове посещавах някои от тях. По скоро беше за забавление и развлечение, беше си модерно все пак...Сега нзм до колко се посещават след навлизането на Фейса. Имала съм няколко срещи от там, но нищо особено като цяло. Последната ми среща обаче беше от абв чата "на сляпо", която неочаквано за мен прерасна във връзка и до сега -кой да предположи...
Иначе като цяло, мисля че повечето такива сайтове са доста комплексарски, рядко се намират качествени хора.

# 931
Здравейте
А какво ви е мнението за сайта sesile.net?

# 932
Здравейте

To какво друго мнение да имаме освен, че ни мислите за будали в опитите да го рекламирате  Crazy

# 933
Аз пък се притеснявам да си сложа снимката в подобен сайт  Confused. Никак не ме блази идеята да ме разпознават всички. От друга страна е нормално да знаеш все пак какво стои насреща ти... Бих сложила такава, на която се вижда как изглеждам най-общо.

Наскоро направих един фейсбук профил на една колежка, която не щеше да си слага снимки, понеже щяли да я "гледат". Смахната работа;
Не изключвам възможността да съм смахната, но и не мога да сравня фейсбук със сайт за запознанства. Във фейса имам стотици снимки, обаче са видими само за хората, които аз съм допуснала - т.е. приятели и познати. И определено не очаквам да се запознавам с мъже там... 

От твойте писаници виждам, че не очакваш да се запознаеш с мъже и в сайтовете за запознанства.... Както и да е аз също съм със съмнителни очаквания там. Въпреки че прочетох наколко мнения, че се срещат свястни хора на тези места, малко съм с особено мнение. Според мен истинските жени се срещат на живо. В пространството хората са особени, за мен дори са извратени. 

# 934
Да рекламирам ли!? Нали се обсъждат сайтове за запознанства...
quote author=Sillveto link=topic=629055.msg25139785#msg25139785 date=1368304857]
Здравейте

To какво друго мнение да имаме освен, че ни мислите за будали в опитите да го рекламирате  Crazy
[/quote]

# 935
  • София
quote author=Sillveto link=topic=629055.msg25139785#msg25139785 date=1368304857]
Здравейте

[/quote]

Какъв е този сайт  newsm78 newsm78

# 936
  • somewhere near the sea
В един такъв сайт за запознанства направих профил на моята съседка- сложих реалните ѝ години(59) и реални снимки, тя си изглежда добре жената за възрастта. В изискванията си написах, че търси мъж за приятелство и евентуална връзка до 65 години.
След време обаче, нали аз съм измислила паролата, полюбопитствах да видя с какви хора общува и изобщо дали става нещо. Embarassed А и тя все ми отговаряше уклончиво.
Останах потресена, че кутията ѝ беше пълна с писма от мъже, чиято възраст беше от 22 до 30 години. Не се сдържах и отговорих на единия от нейно име като го попитах дали е разгледал профила ми и видял ли е, че съм на 59 години. Отговори, че предпочита за секс зрели жени. Всъщност никой не му беше намеквал за секс.  Подобни писма имаше още поне 20. Не ги отворих, защото щяха да се отбележат като "прочетени". Кореспонденцията с младия мераклия я изтрих.

# 937
за запознанства.... Grinning
Здравейте

Какъв е този сайт  newsm78 newsm78
[/quote]

# 938
Аз пък се притеснявам да си сложа снимката в подобен сайт  Confused. Никак не ме блази идеята да ме разпознават всички. От друга страна е нормално да знаеш все пак какво стои насреща ти... Бих сложила такава, на която се вижда как изглеждам най-общо.

Наскоро направих един фейсбук профил на една колежка, която не щеше да си слага снимки, понеже щяли да я "гледат". Смахната работа;
Не изключвам възможността да съм смахната, но и не мога да сравня фейсбук със сайт за запознанства. Във фейса имам стотици снимки, обаче са видими само за хората, които аз съм допуснала - т.е. приятели и познати. И определено не очаквам да се запознавам с мъже там...  

От твойте писаници виждам, че не очакваш да се запознаеш с мъже и в сайтовете за запознанства.... Както и да е аз също съм със съмнителни очаквания там. Въпреки че прочетох наколко мнения, че се срещат свястни хора на тези места, малко съм с особено мнение. Според мен истинските жени се срещат на живо. В пространството хората са особени, за мен дори са извратени.  
 На мен пък ми харесва точно това, че са особени и "извратени", каквото и да значи това.  Laughing Те хората по принцип са доста извратени, но в интернет се отпускат повече и са склонни да споделят анонимно с непознат. Колко хора са извратени ама не смеят да се покажат и изглеждат невинни душици, като мен примерно.  Laughing
Ей затова ме кефят младежите.  Laughing

# 939
Сега остава да кажеш че си стройна и красива и ставаш изцяло мой тип. Знаех си

# 940
  • Там, където ме обичат
Ти из темите тук да си срещал дебела, грозна и неподдържана?  Mr. Green

# 941
  Joy

Не, аз съм дебела, грозна и неподдържана. След като едвам се откачих от един досадник в този сайт (който аз лично не приемам като сайт за запознанства), предпочитам да се представя като такава та да ми е мирна главата.  Laughing

# 942
Кой каквото ще да приказва, аз почивните дни се утрепах от купони. Дори имаше и любов. Изненадващо си хванах приятелка и след шест дена, ей така си се разделихме. То имало и живот бе, такива неща не се случват в пространството.   Simple Smile

# 943

Имаше една, ама не ща да я споменавам, че пак ще се разсърди.

# 944
  Joy

Не, аз съм дебела, грозна и неподдържана. След като едвам се откачих от един досадник в този сайт (който аз лично не приемам като сайт за запознанства), предпочитам да се представя като такава та да ми е мирна главата.  Laughing

Споко няма, и така си ме кефиш. Критични лелки от твоя ранг са все по-голяма рядкост, не бих си навлякъл това и на живо. 

Общи условия

Активация на акаунт