Моят опит от сайт за запознанства...

• 267 897
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 945
Кой каквото ще да приказва, аз почивните дни се утрепах от купони. Дори имаше и любов. Изненадващо си хванах приятелка и след шест дена, ей така си се разделихме. То имало и живот бе, такива неща не се случват в пространството.   Simple Smile
Ха честито. Ама ти това за връзка ли го имаш?  newsm78

Сега остава да кажеш че си стройна и красива и ставаш изцяло мой тип. Знаех си
Ти из темите тук да си срещал дебела, грозна и неподдържана?  Mr. Green
  Joy

Не, аз съм дебела, грозна и неподдържана. След като едвам се откачих от един досадник в този сайт (който аз лично не приемам като сайт за запознанства), предпочитам да се представя като такава та да ми е мирна главата.  Laughing

Споко няма, и така си ме кефиш. Критични лелки от твоя ранг са все по-голяма рядкост, не бих си навлякъл това и на живо. 
А така. ВИждам, че се разбираме добре.  Simple Smile

# 946
Че връзка си е, какво като е краткотрайна? На мене си ми беше гот.

# 947
Хубу де, на мацката сигурно също й е било гот. На чат го обърнахме.

# 948
Гот и беше, да. Иначе не би се мотала с мен цели шест дена. Искам да кажа, че хубавите неща се случват из дискотеките в полупияно състояние. Че то клюкарника аз си го разбирам като чат. Тук да не обсъждаме смисъла наживота в крайна сметка я?

# 949
Добре ама мен ме чака гол мъж, който е с мен вече няколко години и все още ни е хубаво (с който ни срещна съдбата през фейсбук) и който отказа пиенето заради мен, мачовете и ходенето по заведения.  Wink Хайде успех и на теб.  Wink

# 950
  • Там, където ме обичат
Искам да кажа, че хубавите неща се случват из дискотеките в полупияно състояние.

И аз така съм чувала. Няма грозни жени, има недостатъчно количество изпит алкохол.  Mr. Green

# 951
Добре ама мен ме чака гол мъж, който е с мен вече няколко години и все още ни е хубаво (с който ни срещна съдбата през фейсбук) и който отказа пиенето заради мен, мачовете и ходенето по заведения.  Wink Хайде успех и на теб.  Wink

Значи всичко друго, но не е истински щастлив с теб. Аз не бих бил. Поздрави

# 952
Добре ама мен ме чака гол мъж, който е с мен вече няколко години и все още ни е хубаво (с който ни срещна съдбата през фейсбук) и който отказа пиенето заради мен, мачовете и ходенето по заведения.  Wink Хайде успех и на теб.  Wink

Значи всичко друго, но не е истински щастлив с теб. Аз не бих бил. Поздрави
ЩОм е с мен, значи му е хубаво и определено не е за оплакване.  Wink Има си по-интересни занимания с мен  от тези, които може да има с мъже. А ти си бъди щастлив без жена и секс, но с футбол и алкохол.  Wink

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 13:41 от HAPPY_QUEEN

# 953
Сори, че се намесвам, ама аз малко не разбирам какво му пречи да си гледа с жената и приятелите футбол и да си порка човека? Просто ми стана интересно

# 954
Е, вероятно за който си пийва по малко в компания и за настроение, не е зле. Но моят мъж беше ужасно зависим от алкохола. Буквално унищожаваше живота си по този начин. Щеше да стане една отрепка без бъдеще. Пиеше по една шепа лекарства, за да може да живее, да спи и изобщо да диша. Аз му помогнах много, макар и да ме изкарват вписващите тук като кръвопийца.  Laughing Аз му помогнах да се оправи, аз го спасих - дадох му от каквото той имаше нужда, а той ми даде от каквото имах нужда аз. Неговият живот потръгна значително откакто е с мен, спря алкохола, лекарствата и почна да спи нормално. Махнах страданията му и маниите му, но всичко си има цена. Беше негов избор и той така пожела, единствената ми цел е да се радва на живота си и никога да не съжали за решението, което е взел. И си живеем добре, пък кой каквото иска да си мисли.
А за футбола - просто не ми е приятен. Ако може да го гледа в мое отсъствие - добре, но за момента няма как да стане. Просто не обичам футбол и не съм склонна да направя компромис с това, но пък гледам да му се реванширам по друг начин и засега е много доволен.  Simple Smile

# 955
  • London
Кралице човека заложник ли ти е ? Не може да излиза сам в мъжка компания ли ? Не , че нещо , но всяко чудо за три дни. Смисъл в един момент ще има нужда и от собствено пространство , никой не е казал ,че трябва отново да се налива. Всеки обаче има нужда от приятели и мъжките му там неща.

# 956
Той има всичко, от което има нужда, а в момента има нужда именно и точно от мен. Както вече писах - негов си е избора. Когато реши да се откъсне, винаги може да го направи. НЕ съм го вързала. Свободен е да си върви.

# 957
Хепи, от колко време сте заедно?

# 958
3 години и половина.

# 959
  • London
Ти си знаеш аз лично винаги съм избягвала да обсебвам партньорите си , както и да ме обсебват. Оставям човека да преценява какви са нуждите му , не аз да ги определям. Изживявам връзка на свобода , доверие и липса на условия и забрани.Хората са казали стисни пясъка в юмрука си и той ще изпада измежду пръстите ти , остави го свободно в дланта ти и той ще остане там. Peace Но връзки с алкохолици не съм имала и честно казано такава жертва със себе си и спокойствието си не бих направила. С тях никога не се знае , няма бивш алкохолик това е истината. Винаги да си на нокти кога ще загълцука не си е работа...

Общи условия

Активация на акаунт