Жената Рак 5

• 32 586
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря ви много, момичета!   bouquet
Вчера беше прекрасен ден. Половинката ми показа колко романтичен може да бъде, а аз много обичам, когато прави така.

# 646
Пу, да не ви е уроки  Mr. Green
Добро утро, рожденички  Party

# 647
  • Варна
Благодаря ви много, момичета!   bouquet
Вчера беше прекрасен ден. Половинката ми показа колко романтичен може да бъде, а аз много обичам, когато прави така.

Каква зодия е половинката ти?  Simple Smile

# 648
  • София
Близнаци, добър при това. Laughing
Ако вярвах в хороскопи, трябваше отдавна да съм избягала от него. Или той от мен.

# 649
Близнаци, добър при това. Laughing
Ако вярвах в хороскопи, трябваше отдавна да съм избягала от него. Или той от мен.

Вярно, вярно.  hahaha

# 650
# 651
Пък аз вярвам на хороскопи, обаче тъпо и упорито се събирам с такива, дето не са за мен, седя си с тях и после като ме зарежат, почвам: "оооо, то така стана, щото той беше близнаци (няколко пъти)/водолей" и се надявам да не включа и стрелеца  Laughing

# 652
 Mr. Green Зодиите са много удобно оправдание за несъвместимост. Аз за Близнаците го ползвам много.  hahaha

# 653
Всъщност, никога не съм ходила с подходяща за нас зодия  Joy

# 654
Момичета, вземете си един рак, доволни шъ останити  Laughing Peace

# 655
 Joy Е, то зависи какво се разбира под "подходяща". По хороскопите все ни групират с колегите по стихия, пък аз никак не съм съгласна, че най си пасвам с Риби и Скорпиони.

Момичета, вземете си един рак, доволни шъ останити  Laughing Peace

Аз съм си доволна от Везната, мерси.  Mr. Green

# 656
О, мерси съм за рак. Баща ми и дядо ми са ми достатъчни  Mr. Green
Освен това имам доста странен опит с един, за 3 срещи, направо ме уби. Нямах сили да продължа. Crazy

# 657
Чудесно се разбирам с раците аз  Simple Smile всичките ми приятели-мъже са раци  Hug и пол'винката тоже!  Peace
Най-труден диалог имам със стрелци...  Confused

# 658
Не знам с кого имам труден диалог. Thinking Май Водолей, така и не успяхме да се научим да комуникираме Crazy, без единият да е наранен по някакъв начин.
Иначе с всички се разбирам, докато не разберат, че наистина не мога да готвя и съм брутално разхвърляна, тогава настъпва драмата. Mr. Green

# 659
  • Варна
Аз не мога да се разбирам със стрелци, близнаци, водолеи, козирози..... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт