Жената Рак 5

• 32 569
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
И аз все живея с параноята, че съм дебела. Ама в момента наистина съм. Пусто чревоугодничество, не мога да не си угодя.

При теб е оправдано  Peace виж, при мен не е  Laughing никога не съм била толкова "пухкава" /ех, че меко се изразих  Laughing/ Боря ги едни 5 кила, но не става и не става...  Close  Никога през живота си не съм била на диета и ми е адски трудно да спазвам такава.  Close

# 691
Кво 5, аз поне 15  Joy Ужас, значи съм си дебела, а не пухкава  Joy

# 692
Ааа, тва  е много относително. Плюс тва, виждала съм те тук на снимка, изглеждаш съвсем О.К.  Peace

# 693
  • София
Да се включа и аз. След четири дни остарявам с още една година. Дори не ми се празнува.

# 694
Е, да, 113 и на мен едва ли биха ми се празнували  Mr. Green
Усмихни се  Hug
Ако не ти се празнува истински, ще си празнуваш поне тук с нас и ние ще те усмихнем  Hug

# 695
........ След четири дни остарявам с още една година........
А аз какво да кажа Tired
Не стига, че днес и аз още повече остарявам, ами и нашите рачки никак не ми честитяват остаряването Mr. Green Mr. Green Mr. Green Т,ва щото искат да съм вечно млада Joy Joy Joy

# 696
Ето, първа се нареждам на опашката за честитки   bouquet
Жива и здрава бъди, много успехи в начинанията ти, любов и само хубави мигове с обичани хора!  Peace

# 697
Ето, първа се нареждам на опашката за честитки   bouquet
Жива и здрава бъди, много успехи в начинанията ти, любов и само хубави мигове с обичани хора!  Peace
Пипи, благодаря ти
Аз днес рано се измъкнах по служебни задачи, ама като се прибрах преди малко моите мъже ми бяха купили и торта и бонбони и са резервирали ресторант за довечера. Така че аз половината ден почти не го разбрах, че имам рожден ден, защото трябваше да съм сериозна, концентрирана и делова, уфффффф Whistling

# 698
  • Варна
Честит Рожден Ден, Царина! Да си жива и здрава,все така весела и обичана......всичко най-хубаво ти пожелавам! Wink) Heart Eyes nbirthday

# 699
Честит рожден ден, Царина! Здраве, любов и прекрасни моменти ти желая.   bouquet

Кво сте се размрънкали на килограмена тема? Това е поправимо, важното е да сме хубави, знаете приказката.  Mr. Green

Пък аз не остарявам, а пораствам. Така ми е добре.  Mr. Green

# 700
# 701
  • София
tzarina!Честит рожден ден!Жива и здрава,щастлива и обичана!Весело изкарване вечерта!  party023  

# 702
Момичета, благодаря ви Hug Ей, на, домъкнах и тортата Mr. Green
Sagapo, хилихме се с моят малкият толкова силно, че големият син попита да не сме се напушили с нещо Joy Joy Joy

# 703
Царина, ЧРД и от мен! Жива и здрава и заобиколена от любими хора   newsm51 newsm51 newsm51 smile3525

# 704
И аз не мога да не си угодя  Blush
присъединявам се... Flutter а трябва да сваля (за моя ръст) около 5 кг Sad ама и на 3 ще съм доволна.... но как? каааак Sad(((
  bigdance2 newsm59  ura
Честит Рожден Ден, Царина Simple Smile))

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 19:24 от mep_1984

Общи условия

Активация на акаунт