Къде в Пловдив??? - 28

• 59 643
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
някоя от Вас ползвала ли е скоро "боя за дрехи - черна" и от къде мога да си закупя , освен "онлайн" и разбира се-ако имате информация или опит да кажете марка  и цена и дали няма да оцветява след това останалите дрехи в пералнята ,
Благодаря предварително

# 541
Аз съм взимала една,която се продава по пазарите-2лв,но не съм доволна как боядисва,иначе не пуска,няма да нацапа другите дрехи,но пък аз черно пускам само черно или много тъмно пране!

# 542
Извинявам се ако въпроса е обсъждан, но темите които прочетох са стари. Интересува ме как стоят нещата с картите за градски транспорт за майки с деца до 3 години - условията за издаване, къде се издават и телефони за връзка. Благодаря предварително!

# 543
Момичета,събота-14 .01 от 11 ч. на площад Съединение-протест с/у добива на шистов газ.Аз ще съм там с двете деца.Да се събудим,а? Peace

# 544
  • София
Имам чисто нова козметика удома /за коса и тяло/. Предполагам и малко съдове бих могла да отделя. Но си абсолютно права, че сега най-необходими са им парите. Не разбирам от строителни материали и е явно, че няма да мога да помъкна торбите с шпатловката, но все някой лев ще сложа в торбичката с другите неща.
Тази седмица съм без кола, но като се добера до нея, ще мина от там. Моля ви, ако имате някаква нова информация, да я споделяте тук.
Сърцето ми се сви като видях изгорялата до основи детска. Бог ги е запазил  Praynig

Наистина най-важното е, че всички са живи и здрави! Аз се свързах със сайта Под тепето и от там ми казаха, че вече са събрали доста дрехи и бельо, сега по-скоро имат нужда от строителни материали, електроуреди. Аз няма как да им помогна със такива материали или уреди, но ще погледна вкъщи за кухненска посуда и ще отида да им занеса. От сайта ми казаха, че нещата се носели направо там, бащата имал къде да складира.

# 545
  • Пловдив
Момичета,събота-14 .01 от 11 ч. на площад Съединение-протест с/у добива на шистов газ.Аз ще съм там с двете деца.Да се събудим,а? Peace
Peace Точно така - нека колкото може повече хора се присъединят,че иначе предусещам земетресения, водно замърсяване и какво ли още , за което не знаем...

# 546
Здравейте момичета, трябват ми два билета за автобус със стойност 13 лв. всеки. Единия вариант е да отида на автогарата и да поискам от слизащите от автобуса от София, но се чудя дали случайно някой от вас няма такива билети, които не са му нужни?Ще съм много благодарна за помощта!  Simple Smile
Хубав ден на всички:)

# 547
  • Пловдив
Здравейте момичета, трябват ми два билета за автобус със стойност 13 лв. всеки. Единия вариант е да отида на автогарата и да поискам от слизащите от автобуса от София, но се чудя дали случайно някой от вас няма такива билети, които не са му нужни?Ще съм много благодарна за помощта!  Simple Smile
Хубав ден на всички:)

13 лв е билета София Пловдив.ако причакаш рейса ще ти дадат повече от два.вече не спират на булеварда,а вътре в автогарата
аз нямам да ти услужа,за съжаление

# 548
Знаете ли къде в Пловдив има турски магазин? Търся си чашки за чай като тези по сериялите им  Mr. Green Mr. Green

# 549
Извинявам се ако поста ми не е за тук, но ми е спешно и тъй като в другата тема за лекарите в Пловдив, никой не ми е отговорил за сега, копирам  въпроса си тук. Дано някой от вас може да ми даде мнение  Peace

Здравейте момичета  Very Happy
Извинявам се предварително ако са споменати (не ми излязоха с търсачката), но нямам време да прочета цялата тема  Peace  Та, исках да попитам дали сте посещавали някой от кардиолозите в Хипократ - Н :
-  д-р Петър Чапкънов
 - д-р Димитър Иванов
 - д-р Златка Димитрова
Записала съм час при д-р Милинч за малките и тъй като мъжът ми трябва да направи преглед при кардиолог, мислех да ги съчетаем в един ден и да не обикаляме по други центрове - не сме от Пловдив. Ще съм ви благодарна за всякакви отзиви, мнения и коментари  Peace
Благодаря  bouquet

# 550
Някой има ли идея от къде мога да намеря стипца? Laughing
Има ли функциониращ бръснар в Пловдив?
Там би трябвало да има.

# 551
Моля, препоръчайте ми коректна фирма или човек за изработка на сайт.

Повтарям си въпроса и ако някой има инфо моля да помага Praynig.
Уж има толкова много предложения, а от две фирми изобщо не благоволиха да ми изготвят оферта, а третата отказа да се ангажира с конкретни срокове ooooh!.

# 552
Шайн, аз съм чувала хубави отзиви за http://www.marinkovi.com/%D1%83%D0%B5%D0%B1-%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%B9%D0%BD. Може да пробваш да се свържеш с
тях за оферта.

# 553
Шайнче, пиши ми на лични, ако желаеш, да ми кажеш за какво точно става въпрос (какъв точно сайт искаш). Ще се опитам да те ориентирам към фирма (или познат уеб дизайнер).  Hug

Извинявам се ако въпроса е обсъждан, но темите които прочетох са стари. Интересува ме как стоят нещата с картите за градски транспорт за майки с деца до 3 години - условията за издаване, къде се издават и телефони за връзка. Благодаря предварително!
Писах в предната, или по-предната тема, но пак ще напиша: в зависимот от това какви линии ползваш, се свързваш със съответната фирма превозвач. от там нататък искаш информация - не е ясно дали все още има карти за майки с деца до 3г., със сигурност обаче, ако ги има, искат документи някакви (за дохода, мисля). Мога да ти дам информация за линии 15, 24, 222...Хеброс Бус тоест. Ако ползваш Градски транспорт (т.е. техните линии) - информация можеш да получиш в бюрото им на Байкал (на кръстовището на Сточна гара). За Хеброс бус - на всяка автогара имат гише.

# 554
За жалост  не мога да отговоря на нито един  от горните въпроси.
Има и нещо,което мен  ме интересува.Търся приятно местенце в Пловдив,където да предлагат хубаво греяно вино  Party

Общи условия

Активация на акаунт