И моето момченце днес става на 3 месеца (колко бързо минаха
.Нямам с какво да се похваля. И каката и бебо са здрави. Каката си ходи на градина, татето на работа, а нашата програмата с бебо е почти една и съща - хранене, сън и разходки.
Напоследък, с бебо обикаляме по магазините и купуваме коледни подаръци. Почти сме готови.
В момента сме в търсене на коледни костюмчета за 6-годишна госпожица и 3-месечно бебе, за да мога да ги снимам пред елхата в къщи.
Галче, много е готин синеокия младеж. Нека да е здрав и да ви радва.
Имам и въпрос към ЛЛЛ консултант: От една седмица като се храним, бебо се опитва да ми "дъвче" зърната. Незнам дали се изразявам правилно - започва да се храни и след няколко минути, явно утолил първоначалния глад се опитва да се дръпне назад и да нагласи зърното между венците си. Трябва да призная, че е много болезнено.
Тъкмо минахме периода с болезнени и разранени зърна (не без ваша помощ, разбира се
) и сега това
. Зърната вече ме болят и без да го кърмя.През нощта не го прави този номер, може би, защото е сънен, незнам. Иначе, бебо се храни на поискване, само на кърма е. От преди две седмици постепенно увеличи паузите между храненията - около 3-3.5 часа, през нощта прави пауза от около 5-6 часа. Няма колики, спи си в кошарката, спокоен е. Напоследък усилено се опитва да напъха и двете си юмручета в устата и се лигави много, но виждам, че и при другите бебенца е същото. Приемам всякакви съвети. Така ми се иска да продължим да се кърмим ...
Бързо оздравяване на всички болни мъничета.

Любимата "играчка" по време на път на шестмесечния ми племенник беше пластмасово шише пълно с малко вода. Когато се научи да пълзи, ни бяха необходими няколко твърди възглавници, наредени като тунел и за няколко часа провиране и влачене той беше омаломошен, а аз с изпарена цялата отрицателна енергия. Една от последните сцени на съвместна игра - аз с четиримесечен бременен корем, навряна в обърната с краката нагоре табуретка, той в подобна "лодка"и греби, бягай от акули, стреляй по пирати, цопкай си краката във водата ....

Да са ми живи и здрави