Ей този въпрос и аз искам да задам от сума време и все... забравям
Аз вече съм претръпнала на такива неща, ние сме болни на тема риба, даже по случай Никулден (нали е празник на рибарите) ходих да му купувам ново рибарско куфарче и тогава изумих половината център, разхождайки се с бебе в слинг и рибарско куфарче в ръка
Те хората в Ловно-рибарския магазин, като влязох, ме гледаха с пълната убеденост, че съм влязла там погрешка
Ама мерак му е на човека, нека ходи. Все разказва на Радина как ще й купи малка розова въдичка и ще я води с него 

Все още се примъква като партизанин до мен в леглото, ама все по-дълго се задържа в нейното си креватче. Кокетка, голяма идея даде 
Ама с един рев, не може и при вашите бебоци да го няма: първо само отваря уста и силно стисва очи, почервенява и после пуска с все сила "Ааааааа". Ама стига съм се подигравала и аз на детето.
Като спи що спи като не спи що не спи ,абееее луда работа

. Добре, че рибаря не е пострадал сериозно, че наистина щеше да го закъсаш с 2 деца. Ужасто съжалявам за случката при зъболекарката, това си е кошмар на живо. 

благодаря ви че сте ни мислили с алекс
определено е по-добре в сравнение с онези дни,поне сега си спи нощем по-спокойно.чудех се тогава за панадола и в крайна сметка не дадох.аз също съм повече за нурофен,а и докторката също винаги ми е препоръчвала ако има нещо да дам нурофен,но мисля че в сл;учая ми каза за панадол зараду възрастовата граница,която я има в листовката.

Представям си какво ви е сега, как ви е свито в кормчето и колко се надявате на хубав резултат. Много силно ви го пожелавам
И съм сигурна, че Захари е прекрасен и безкрайно сладък и никаква диагноза няма да промени това.
Има място за колички със спящи бебета. Съвсем сериозно ви каня.
, а преди два месеца се разделих с летата от детството , като продадохме къщата в едно село на 16 км. до Търговище- Макариополско. Вио, ако много, много ми домъчнее за там, може и да те навестя. А Перник пък е толкова близо, че визитата при neci е сигурна 

и по -стълбите и байрите.То в Търново на майтап викат на къде- по стълбите или по байра
DANI ILIEVA обади се като идваш насам ще си спретнем едно бейби парти.Мишчица ама така съм се смяла за храните на баба и дядо -ама е вярно това.Ние като я оставяме малката за два часа в майка ми после на дълго и широко разглеждам акото
-очаквам всеки път да видя някой морков 

А тя милата се беше отвила и не знам колко време е седяла напишкана. После като се разкиха и няма спиране. Притесних се да не е настинала, но за сега е добре. Надявам се нищо да й няма, защото следващия понеделник сме на ваксина.

) Мерси за вицовете. За памперсите щях да ви пиша вчера, но съм забравила, тази 5-звездна защита на Памперс и на мен през носа ми излиза, е такива памперси ужасни до сега не съм купувала......Рада е нон стоп напикана и за да ги изхарча някак си ги слагам само през деня, когато е в шезлонга, играйка си и мога да я проверявам по-често, за нощем съм принудена да слагам други памперси и повече никога няма да купя нищо на марката Памперс(вече втори път си го казвам, но ме подведоха за една чанта в МЕТРО и за това ги купих)
))))) Хихихихихих