Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спането на бебето по корем или по гръб?
Какви са мненията за мазането на бебета с масло?
Какви са мненията относно използването на биберони и завивки за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спането на бебето по корем или по гръб?
-
Какви са мненията за мазането на бебета с масло?
Мненията относно мазането на бебета с масло варират. Някои майки предпочитат да използват специализирани бебешки козметични продукти, докато други избират естествени масла като бадемово или сусамово. Важно е да изберете продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето.
-
Какви са мненията относно използването на биберони и завивки за бебета?
-
Каква е препоръката за позната, в която бебето трябва да спи?
-
Какви са мненията за повиването на бебета?
Моля изберете и гласувайте за заглавие на тема № 17

Незнам какво ми става... Явно се дължи на хормоните или на страховете ми от неизвестното! Иначе редовно Ви чета и се опитвам всичко да попия, но и това не се получава - блокирам и забравям

.
.
.
да расте здрава и послушна.Честит празник и на Ewad мн здраве и леко,безпроблемно раждане ти желая.Alexandrina и аз съм като теб...нямам настроение за нищо,всичко ми е едно много смотано,днес съм на изследвания(стискайте ми палци
и консултация,на която ще ми дават вече документите за раждане,че...времето си дойде и трябва да сме готови.Alexandrina да те питам ти беше споменала че ще си в Селена,а там как стоят нещата нещо по специялно като изследване преди секцио правят ли,изпращат ли те на някакви консултации с специалист...примерно кардиолог и за упойките правят ли тестове за поносимост...питам за да знам да не пропусна нещо...мами които имате инфо по въпроса споделете

Само ми задаваше въпроси... Странна работа