Януарските шкембоци, вече стават на бебоци! - тема №16

• 30 861
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро!

Нева,надявам се малкия остроумко да е оздравял вече идядо Коледа да му донесе най-желания подарък.
Бръмбазелка май идеята за пазаруването днес е много добра. Аз се надявам мъжо да го пуснат на обяд предколедно от работа и го пращам в кауфланд с малкия.
Аз да се похваля- явно от вчерашната консултация много съм се успокоила и вчера си легнах в 9.20 днес спах до 7.30 само с едно ставане до ВЦ към 2.30ч  - днес съм като нова, на обяд няма даспя, а ще изгладя пеленките за бебчо, че от 2 дни стоят сгънати и чакат да ми дойде  музата...

Стиснати палчета за Ескито и фрешме! Чакаме с нетърпение хубавите новини!

# 631
и аз от 2 вечера ставам по веднаж,а иначе най-малко 4 пъти,това нормално ли е

# 632
Дриска ето това са последните цени, които знам аз  / мисля че на тези махаш 400 за нормално и 600 за секцио, които покрива ЗК-
http://www.vita.bg/ceni_klinika.php?k=1

А защо ако си секцио мислиш да е във Вита, нали знаеш, че там няма как да отидеш просто така и да кажеш 'раждам'. Ти в Шейново беше на тестове за упойки ли? ако да моля те кажи колко как отиде с направление и колко пари със записване или не, че аз още се мотая, а трябва да го направя.

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 10:14 от EwaD

# 633
  • София
ЕВе, ти реши ли къде ще раждаш?

# 634
EwaD, за първи път бях  в Шейново само за тонове, понеже моята докторка, която ме следи работи там. Тя също работи и към Вита и понеже искам тя да ми води раждането се налагат тези промени.

# 635
ЕВе, ти реши ли къде ще раждаш?

Краси май ще е Шейново, поне засега срещах се с един доктор, да видим дали няма да откача нещо в последния момент. Аз като дриска още се колебая за Вита.

# 636
Добро утро момичетааа.Аз станах учудващо рано днес тъкмо гледам Гала и ще се захващаме да поизчистим пред Коледно,че тук продължава да е едно такова мрачно времето и явно ще се прекара пак в къщи цял ден CryСтиснати палци и от мен днес за мамите които ще раждат Praynig

# 637
Добро утро мами  Hug и честито на тези, които вече гушкат своите ангелчета   bouquet
Какъв по - хубав подарък за Коледа от дълго очакваното мъниче!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes На мен вече доста ми тежи, а и младежа нощем раздава здрави ритници(щом и баща му го усеща  Rolling Eyes ) НО малко остана  Simple Smile
Искам да пожелая на всички Ви една незабравима Коледа и леко раждане Hug  Hug
 santa2  madnoel  madnoel  madnoel  madnoel  madnoel santa2 santa2

# 638
  • Габрово
г-жа Монк, мен само движението ме спасява и физически, и психически  Peace.

От утре малкият е във ваканция до 3.01. и ще замествам сутрешната разходка до градината с леки походи в гората с дядо, внуче, куче, шейна и ски  Mr. Green. Много обичам в такова време да съм в гората, такова спокойствие и тишина.

Днес си пусках кръвна картина. Да видим дали има ефект от ферофолгамата.

Някой питаше за СУЕ - нормално е да бъде леко завишена при бременните.

Чакам бебешки новини  Whistling.  

# 639
  • Бургас
Сексилав, ако има навявания по пътя, по-добре да не си правите експерименти.Твоят мъж ентусиаст като моя  Laughing , само да му скимне и тръгва.Не че не е негова всеки път инициативата за всяко наше пътуване, но все пак и малко разум е нужен в зимно време със сняг или лятно 40-градусово Simple Smile
И аз чакам хубави новники от мамите, на които днес им предстои раждане!
И сега да ви попитам какви ястия смятате да приготвяте за Бъдни вечер и какви за Коледната?
Аз започнах с постни чушки, та да са ми готови за утре, обаче като знам, че моя мъж ще иска и сос към тях, хич няма да са постни накрая..., утре ще спретна и малка содена питка, а останалото ще са дребни нещица като за Бъдни вечер.

# 640
Мами помагайте !!! Скъсени (свити) пердета след пералня и сушилня Sad((((  Praynig

# 641
Ева, ако питаш за тестуване за упойки, мога да ти кажа как стоят нещата в Александровска. Отиваш сутрин м-у 9 и 11, преглежда те алерголог. Прегледът е безплатен, ако имаш направление. После те драскат в манипулационната за чувствителност към упойки, общо 14 са. Те се плащат. 26.60 лева общо излизат. Стоиш 20 минути пред кабинета, после отчитат резултатите и се връщат при алерголога за заключение. Аз ходих миналия петък, към 11 ч. и минах всички процедури за общо около час. Алергологията, като влезеш в Академията, е на около 15 метра по алеята вдясно от параклиса, лесно се намира.
МартиСъншайн, пробвай да ги накиснеш с омекотител, но не в гореща вода, за друго не се сещам. Приготви се за нови пердета или зашиване на някакви допълнителни елементи към старите. Правила съм го тоя номер и сега от пердетата в спалнята ми висят едни декорации, ефектно стана.
Как ли е времето в София, от 4 съм на ЖК, а преди това ще пазарувам подаръци. Както винаги, всичко правя в последния момент. Това ми е запазена марка.

# 642
Здравейте маминки  Hug

Малко виртуална почерпка за мое здраве... днес имам рожден ден  Wink

Ламичке не се бях сещала да видя дали се втвърдява корема, но като се замисля определено има логика. Благодаря  Wink

Желая прекрасен предпразничен ден на всички  Heart Eyes

# 643
МАРЕТУ БЛОГОГОДАРЯ ЗА РЕЦЕПТАТА.НАПРАВИХ Я ОЩЕ СНОЩИ  chef,А ММ ВИКА МНОГО СА ХУБАВИ,АМА МАЛКО СИ НАПРАВИЛА Joy Joy Joy
ДО ПОСЛЕ

# 644
Добър ден момичета  Hug
Благодаря на всички за окуражителните думи, днес съм по-спокойна, но корема продължава да си ме боли и втвърдява. Днес мисля да отида да си взема колата и да понапазаря, че детето ще остане без подарък от много чакане  ooooh! Само още не съм измислила къде ще я оставя, най-вероятно в детския център в мола или на баба, хем после ще ги видя какво правят. Мъжа ми  е толкова ядосан, че го усещам как ще си хване автобуса от Истанбул и ще се прибере  Mr. Green ама... ще видим
И фрешме ли е за днес, не беше ли за 27-ми  newsm78 Както и да е, аз съм стиснала палците за всички, всичко да се развие по план  Praynig
Аз не успях да спя, но то нормално, появиха ми се някакви режещи болки ниско, но се правя че ги няма.  Mr. Green

Все ще ви питам, ама забравям ... дали може някакви леки упражнения да правя, че тая "срамна" кост ме побърква от болка, поне малко да я пораздвижа, че не се трае.
Хайде засега лек ден

Общи условия

Активация на акаунт