Новите ни козметични похождения 21

• 57 002
  • 704
  •   1
Отговори
# 195
  • USA
Айде и аз с фдт на Буржоа
с подарък
и

Съгласна съм с момичетата фон дьо тенът е наистина страхотен, сравнявам го с Ревлон Колорстей, който ми е фаворит и мисля, че дори този повече ми харесва. По-гъст и кремообразен е и кожата изглежда като порцелан след нанасянето му Heart Eyes

# 196
А каква е цената на този фон дьо тен?

# 197
А каква е цената на този фон дьо тен?
25 и стотинки

# 198
  • В къЩи.
Cherry_queen с каква кожа си? Аз също ползвам ФДТ на Ревлон за мазна кожа №180. МОже ли да съпоставиш цветовете на двете марки?

# 199
Eдни страхотни Дядо Коледовци ми донесоха това:

Много съм щастлива,мечтая си за него от около година и нещо. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 200
Това е хайлайтър, цвета е Amber Diamond, можеш да го използваш като смесиш петте цвята заедно или всеки поотделно,става и за сенки. Изключително фино и красиво седи на лицето, знам, че според много хора е най- добрия възможен хайлайтър и го ползват дори звезди в Холивуд. Подчертавам, че това е общото мнение за него, аз го получих преди малко и въобще не съм го пробвала още,за да изкажа лични впечатления. Peace

# 201
Stardust*,значи става и за сенки?Супер!Това е добра новина защото е точно каквото и аз търся,но като сенки за очи Grinning Peace

# 202
Принципно става,но аз лично май ще го ползвам принципно като пудра ,но ще го пробвам и като сенки и ще споделя, най- вероятно в блога ми. Peace

# 203
# 204
Този ФДТ на Буржоа много ме заинтригува, ще се сдобия и аз с такъв. В Дъглас има ли го на промоция с ружа?
Stardust , поздравления, този хайлайтър изглежда страхотно  Peace Лимитирана серия ли е?
Аз днес отидох за тампони за почистване на грим в Елитис и видях една пудра Теракота на Габрини, която ползвах отдавна http://www.gabrini.com/ekatalog/ номер 105 / но стр. 30 е/ и си купих. Придава страхотен блясък на скулите  4470

# 205
Tifany1,в Елитис има ли от стик коректорите и гамата с лакове(nail art) на Gabrini?

# 206
Къде се продаваха тези Gabrini  Rolling Eyes Знам, че съм ги мяркала, но не помня къде. Харесах си от червилата няколко цвята  Crazy

# 207
# 208
# 209

Общи условия

Активация на акаунт