Новите ни козметични похождения 21

• 56 994
  • 704
  •   1
Отговори
# 255
  • София/Бургас
Момичета,
моля Ви препоръчайте ми лосион за тяло с аромат на мед и мляко. Имам този на Орифлейм, но искам да пробвам някакъв друг.

Предварително благодаря!
  bouquet

# 256
  • София
Момичета,
моля Ви препоръчайте ми лосион за тяло с аромат на мед и мляко. Имам този на Орифлейм, но искам да пробвам някакъв друг.

Предварително благодаря!
  bouquet

Има един на Балеа мирише много приятно,но като лосион не е нищо особено.

Моята последна придобивка е става, но не съм очарована.

# 257
  • Бургас
Ами не знам за пролетна колекция , но на пазара го има от година. Есента го бяха пуснали в някаква лимитирана колекция беше дуо гланц +червило.Но като цяло се води редовна колеция, единственото ново в момента е че вече го има и в други цветове.Понеже го видях в едно списание и се сетих пак за него та реших да попитам.Явно на пролет и у нас можеби ще го има.

# 258
  • София
- намален на половина, тоест 17лв., само защото сменят опаковките, което си е супер  Party

# 259
# 260
# 261
- намален на половина, тоест 17лв., само защото сменят опаковките, което си е супер  Party

Това само за този нощен крем ли важи  Grinning

# 262
  • София
Последно си взех тази спирала:

Това ми е първата спирала с въртяща се четка. Мога да кажа, че съм доста доволна - носих я вече два цели дни. Не се размазва, много добре разделя миглите, приятно се нанася... Явно въртенето пречи да се получава излишно натрупване, съответно се получава добро нанасяне, без слепване...

# 263

OPI Muppets Meep Meep Meep

# 264
  • София
Това само за този нощен крем ли важи  Grinning
За цялата серия Витамин Ц. В магазина имаше дневния крем, нощния крем, двойния серум и всички бяха намалени. Всъщност имаше и рол-он-а за околоочния, но за него нямам спомен дали беше намален. Продавачката ме убеди, че единствената разлика е в новата опаковка, която също беше налична. Погледнах срока на годност на всички намални продукти - беше до 2013г. (магазинът е Драка).

# 265
# 266
  • USA, Steak State
Zoya Kotori
Zoya Karina

# 267
# 268
# 269
Ау,*Kontessa* ,би ли споделила за тези метеорити,като ги пробваш  Praynig
Много ги заглеждах и аз,точно тези Hug

Общи условия

Активация на акаунт