Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 66 498
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
  • София
е, в моята чанта червено бельо няма, но има отвертки  Joy
... и мини рулетка, мини фенерче.... но пък два или три парфюма (мини де)

# 361
Прекрасници, Честита Нова Година!
Пожелавам ви любов във всички нейни измерения! Пожелавам ви да Сте!

pipilota_85, аз лично бих ти препоръчала Хей. Тя е особено подходяща за жени. Наблюденията ми са, че за много жени тя е прекрасно допълнение. Книгите и са написани със  състрадание, любов и разбиране, много са близки до терзанията ни. Има и филм,ако ти е по-лесно.
Има описани техники за любов към самия себе си, който ще ти бъдат по-полезни на този етап от тези за привличане на пари Simple Smile Пак лично мое мнение.
Друго, което бих те посъветвала е да си казваш молитви. Молитвата има много могъща сила. Тя е магична,пречистваща и повдигаща вибрациите. Променя аурата и изобщо е задължителна (според мен) по пътя на изцелението. Има много молитви, който можеш да използваш. Виж и в дриймленд.
Поздравявам те, че си започнала. Започнеш ли, с повече упорство, ще вървиш напред.
Имай предсвид, че дори на физическо ниво (телесно имам предвид), промяната настъпва с малко повече време. Умът трябва да се тренира, за да започне да ни служи по различен начин. В момента той е възприел отрицателните ти убеждения и трябва време и упорство да започне да възприема новите. С всеки следвъщ път ще си по-близо и ще изисква по-малки усилия.
Ако се нуждаеш от съвет за книга или техника, ако съм ги използвала, със удоволствие ще ти кажа.  Не се отказвай! Колкото и да ти се струва безнадеждно, знай от теб зависи, щом си стогнала до тук имаш реалните шансове да успееш ... Пък и вече си тръгнала по пътя...
Успех! Нова година, нов късмет! Чудесно време за промяна!

# 362
  • Universe
Аз незнам дали тук е мястото или в темата  за фън шуй, но....... някой ползвал ли е тази чаша, ефект.....?
http://bgfengshui.com/209/210/459.html

Една наша потребителка - не беше очарована (ако се включи - да сподели) Peace Имай предвид, че е много малка - 13,5см Wink

mijjjka   bouquet Hug

# 363
И градинарска ножица!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Служи за най-невероятни неща  Laughing Laughing

# 364
Четох техниките от първа страница,но нещо не открих това,което ми трябва,та моля за помощ.В момента пиша дисертация,довършвам друг проект както и една дългогодишна преквалификация.Изисква се доста умствена дейност,концентрация,а аз се чувствам с размекнат мозък,който почти нищо не запаметява.В допълнение имам и 2 малки деца,които си искат своето независимо от това над какво се поти майка им в момента.Правя визуализации,използвам утвърждения,оптимистично съм настроена,но май трябва още нещо да се съсредоточа и да свърша всичко максимално добре .За да не разводнявам темата може да дадете някой акъл на лични.Благодаря!

# 365
  • София
ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО МЕЧТИ И МНОГО ОТ ТЯХ-СБЪДНАТИ!  Hug
Не мисля, че темата е зациклила, по-скоро, както в живота, има по-динамични и не толкова периоди, има нови хора, които започват от начало, някои имат нужда от по-дълга подкрепа и така...Също както в реалния живот... Simple Smile
Някои ползвал ли е услуги на фенг шуи специалист за жилище? Не ми се иска да питам в темата, сигурно   пишат там,по-скоро търся съвет от някои, който има опит като потребител.

# 366
  • нейде там, където ....
Четох техниките от първа страница,но нещо не открих това,което ми трябва,та моля за помощ.В момента пиша дисертация,довършвам друг проект както и една дългогодишна преквалификация.Изисква се доста умствена дейност,концентрация,а аз се чувствам с размекнат мозък,който почти нищо не запаметява.В допълнение имам и 2 малки деца,които си искат своето независимо от това над какво се поти майка им в момента.Правя визуализации,използвам утвърждения,оптимистично съм настроена,но май трябва още нещо да се съсредоточа и да свърша всичко максимално добре .За да не разводнявам темата може да дадете някой акъл на лични.Благодаря!

Отдели малко време за планиране.

# 367
svedd, абсолютно всеки предмет би могъл да ти свърши работа на "изпълнител на желания"  Grinning
Достатъчно е  ти самата да го натовариш с тази функция Grinning
Хюит в своята книга си за развиване на психичните сили нарича такъв предмет "психично гърненце на желанията"  Simple Smile Това би могло да бъде изработена от теб кутийка или такава от естествен камък. Няма абсолютно никакво значение дали ще е точно тази "тибетска чаша на желанията" или друго нещо, защото значението го даваш само и единствено ти. Никой друг  Grinning

Аз си имам, например, дървена пирамидка с две чекмедженца - в едното (с нарисувана нарастваща Луна) слагам бележки с нещата, които искам да ми се случат, а в другото (със съответна - намаляваща Луна)- неща, от които искам да се освободя. Когато имам муза - горя едните на Новолуние, вторите - на Пълнолуние , и така...  Simple Smile

Успех   bouquet

лора др , има Мудри за подобряване на концентрацията и за засилване на мозъчния потенциал  Peace На 1-ва страница ги има, можеш да ги прегледай и да си избереш  Simple Smile
Хубавото при Мудрите е, че дават сравнително бърз ефект  Grinning

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 13:34 от mijjjka

# 368
  • София

Лично мнение - не са ти нужни техники, а повече физическо натоварване - спорт, планински разходки и т.н. Хващаш двете деца и отивате сред природата - на другия ден те ще са уморени, а ти ще си заредена с енергия!  Hug Hug

# 369
# 370
Lenny_Pld ॐ (With love)   Благодаря  Heart Eyes

mijjjka  Това с пирамидката много ме заинтригува, мога ли са си намеря подобна или ти е правена специално?
Толкова изчетох за това подсъзнание и все още не съм разбрала ,че всичко е вътре в мен  newsm78, Благодаря ти много  Hug

# 371
Някои ползвал ли е услуги на фенг шуи специалист за жилище? Не ми се иска да питам в темата, сигурно   пишат там,по-скоро търся съвет от някои, който има опит като потребител.

те двете специалистки се скараха и само shoshi остана да пише в темата, но тя живее в Киев
работи по класическия, научен и най-сложен /за мен/ фън-шуй

тук в първите теми пишеше svetlina_8 - инж. Елза Панайотова,
харесвам и Алексей Скобликов

# 372
svedd, аз неточно се изразих с това "пирамидка"  Embarassed
Става въпрос за ето такова триъгълно шкафче, подобно на това. Само че моето е по-малко и е с две чекмедженца. А това е с три  Simple Smile

# 373
svedd, аз неточно се изразих с това "пирамидка"  Embarassed
Става въпрос за ето такова триъгълно шкафче, подобно на това. Само че моето е по-малко и е с две чекмедженца. А това е с три  Simple Smile

Grinning Да, аз си помислих ,че ще е нещо малко по голямо от стандартна пирамидка, все пак има чекмедженца, трябва да има място за тях, но и това с трите е хубаво, то май е с две нарастващи луни или обратното  Blush, ще потърся из нета да видя и др ако има, мн ми хареса, извинявай , че ще ти взема идеята, но на мен като все ми липсват такива  Simple Smile
Благодаря ти  Heart Eyes

# 374
... извинявай , че ще ти взема идеята, но на мен като все ми липсват такива  Simple Smile
Благодаря ти  Heart Eyes

Моля, ползвай я с успех   bouquet  Идеите са на всички   Hug
Симолът на нарастващата луна е на второто чекмедженце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт